Små ting

Velkommen tilbage ovenpå min lille efterårsferie. Og tak for jeres søde, søde beskeder. Manner altså ♥

Den lille pause gjorde godt. Og selvom vi stadig er midt i en svær tid, så var det altså godgørende at trække stikket og vejret lidt.

Og ikke mindst holde mit eget lille seriemaraton i sofaen over et par formiddage. Jeg kastede mig over blandt andet Sanditon fra jeres gode anbefalinger og den er to die for hvis man bare er en lille smule til Jane Austen og Pride & Prejudice i særdeleshed. Nu længes jeg bare efter en sæson til. VARM anbefaling herfra.

Selvom indeværende uge bliver fuld af bekymringer og tunge begivenheder, så vil jeg også prøve at nyde de små, gode øjeblikke. Være ekstra vaks til at opdage dem. Barnelatter, efterårsmagi, pletnæsede hunde og strikkepauser.

Jeg håber, at I får en god uge og at den er fri for bekymringer ♥

Efterårsudsigt over København i det smukkeste morgenlys.

Krisetid er kagetid. Har blandt andet bagt banana bread (efter denne opskrift) og spist en cruller.

Krisetid er også croissanttid.

Smukkeste efterårsfacade på Bryggen// En mariehøne med på lurtur// Flotteste, bæredygtige buket fra en sød ven, købt hos Flowering, der har sådan et fint koncept// Mad med peanutbutter, ‘nutella’, banan, kanel og hampefrø. Og kaffe. Masser af kaffe.

Et godt setup. Serie, vin, træstamme.

Og jeg har altså ikke kun spist kage. Amager og halshug. Har blandt andet også spist det her. Tyrkisk inspireret ‘pizza’.

Dejligste, varme puffer til mig. Og dejligste, varme hjemmestrik fra mormor til Kurt.

Efterårsmorgenlys. Mamma mia!

(Visited 6.117 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Åh, den peanutbutter/nutella mad der, vil jeg give min højre arm for, i dette minut – har netop sat kaffe over, efter at have nået dagens eneste tyve minutters klar himmel og gylden sol, før skyerne igen trak sig sammen og fyrer op for regnen.

    Den ville virkelig matche tirsdagens gang sort skoldhed Peter Larsen (har nattevagt senere, og drikker først den næste efter midnat, så jeg kan sove lidt forinden), og min søde tand.

  2. Er fuldstændig enig med Sanditon. Da jeg så på insta, at du skulle se den, havde jeg næsten lyst til at skrive noget om afslutningen, men jeg holdt mig i skinnet. ;) En skam at Jane Austen ikke nåede at skrive romanen færdig.
    Da jeg så den i foråret, skulle jeg finde ud af hvornår sæson 2 kom. Og der jeg kunne læse, at man havde valgt ikke at lave næste sæson. Så da du skrev du længes efter næste sæson, måtte jeg lige tjekke op igen. Og jeg kan finde artikler fra september, at det nu ser ud til at sæson 2 alligevel bliver til noget. :)

  3. Hvis du godt kan lide Sanditon, så må jeg lige slå et slag for Belgravia også :) Den er lidt mere ala. Downton Abbey (den er også skrevet af Julian Fellowes), men er super hyggelig!
    Den ligger også på Dr :)