Ferietid

Billede herfra, smukkeste madblog som jeg følger med stor fornøjelse.

Jeg går på en lille, forsinket efterårsferie fra i dag og frem til starten af næste uge. For hvad der føles som hundrede år siden, var vi så småt ved at planlægge en ferie sydpå i denne uge. Det afblæste vi dog hurtigt igen, da smittetrykket steg og forholdsregler blev skærpet.

Og (dobbelt) heldigt for det, for i forrige uge ramte en uforudset (det er de nok for det meste, forstiller jeg mig) livskrise, som vi vist kun er i de første, indledende faser af. Og selvom det således ikke på nogen måder bliver den ferie, vi havde forestillet os, så er mit behov for en lille pause, ikke blevet mindre.

Så jeg trækker stikket, slikker sårene og håber på, at kunne vende tilbage med lidt afklaring og nyt mod. Og om ikke andet med en dosis overskud.

Jeg håber, I har en dejlig efterårsuge derude og glæder mig til at ‘se’ jer snart igen ♥

I stil med Weekend-tid indlæggene, byder jeg på links om dette og hint, men i denne omgang fra eget domæne. Lidt fra arkivet, fra gemmebogen og en håndfuld ever greens.

Med andre ord: Lidt herligheder, mærkværdigheder og finurligheder at hygge med den kommende uge:

(Visited 6.911 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Wauw, sikke et smukt billede. Dem kendte jeg ikke, men dem vil jeg også følge med nu med stor fornøjelse. Virkelig fin inspiration, når man som mig, er madblogger og foodstylist <3 Ha' en fin dag!

 2. Åh, det er jeg ked af på jeres vegne – god ferie og håber den bliver fyldt med ro til at overkomme det, du / I går igennem. Vi er her på den anden side. Kram

 3. Kære Emily

  Du er de seneste dage dukket op i mine tanker flere gange, fordi dine seneste opslag har ladet os forstå, at I befinder jer i en svær tid. Det er slående, at jeg er kommet til at tænke på dig selv i stunder, hvor mine fingre ikke scrollede igennem Instagram-billeder, og det må alt andet lige være, fordi du har en plads i mit liv, der rækker ud over hurtige input på de sociale medier, og selvom vores “forhold” i nærmest urimelig grad består af envejskommunikation, florerer du altså i min bevidsthed som en slags veninde eller en, jeg har kær. Det (og du!) er enestående og skyldes helt sikkert dit nærvær, din autenticitet og oprigtige interesse i verden omkring dig. Selvom den slags komplimenter ikke rykker det mindste ved nogen livskrise, tænkte jeg, det måske alligevel var netop nu, den slags skriftlig kærlighed kunne være tiltrængt.

  Det gør mig meget ondt, at du (og I) gennemgår en svær tid, og jeg håber inderligt, den viser sig lettere end frygtet, og at I kan finde styrken og glæden i jeres dejlige trekløver.

  Kærlige tanker og gode ønsker,
  Anne

  1. Vi er åbenbart flere (ja, sikkert mange) der har det sådan med Emily. I weekenden sad jeg alene tilbage i stuen en sen aften efter en maaaaaasse rødvin (og min mand var gået i seng) og hørte et gammelt favoritalbum som altid gør mig så rørt. Og så kom jeg til at tænke på Emily og hvad hun/de gennemgår lige nu – som jeg i øvrigt ikke aner hvad er, for jeg kender dem ikke ud over herfra. Men jeg kom til at tænke på hende og sendte hende en besked på instagram med et virtuelt kram og en anbefaling til albummet (utvivlsomt med fuldemandsstavefejl og usammenhængende sætninger).
   Som sagt kender jeg slet ikke Emily privat, men jeg har haft det nøjagtig som du – det gør alligevel lidt ondt at vide, at hun går igennem noget, der smerter. Og hun dukker op i tanker.
   Vi er mange der tænker på dig, E. Håber sådan at livet lysner snart. ❤️

   1. Hvor var det en sød tanke at sende et forslag til god musik, og jeg er sikker på, Emily har set den kærlige gestus bag enhver rødvins-vending, der måtte have været! ;-) <3
    Kh Anne

  2. Kære Anne!
   Hvor er det dog et smukt skriv og en smuk formulering ❤️Jeg tror vi er mange, der mener og tænker det samme, så tak for at udtrykke det så fint!

   1. Kære Line
    Sikke en sød besked – tak for den, og ja, vi er helt sikkert mange, der føler os knyttet til Emily og det fællesskab, hun har etableret herinde!
    Kh Anne

   2. Kære Line
    Sikke en sød besked – tak for den! Og ja, vi er helt sikkert mange, der føler os knyttede til Emily og det fine fællesskab, hun har fået etableret herinde!
    Kh Anne