15 af mine yndlingsoutfits

bord3

^^^ Da min bordeaux periode var på sit højeste.^^^

I disse uger bruger jeg majoriteten af min tid i mit kontorhjørne derhjemme på at færdiggøre tekstdelen til min bog. Og selvom jeg langtfra sidder i nattøj, men i stedet tager nogenlunde pænt tøj (og lidt makeup!) på hver dag, for at føle mig i stødet, så må jeg ærligt indrømme, at jeg alligevel har ramt et lavpunkt, når det kommer til påklædningsinspiration. I alle tilfælde praktiserer jeg ikke ligefrem de mest spændende outfits lige nu. Mere variationer over temaet sorte jeans og stribet bluse.

Men så sad jeg og skulle finde billeder til bogen (det bliver en blanding af helt nye billeder og nogle der har været bragt på bloggen, men i en ny sammenhæng) og så faldt jeg over nogle af mine gamle yndlingsoutfits. Og jo flere jeg fandt, jo flere kom jeg i tanker om. Skægt med den slags tøjminder.

Kunne nemt have fundet 15 til, men tænkte, at dette var rigeligt til en start. Så her er nogle af mine rareste garderobemæsssige øjeblikke fra de sidste 4 år. De der outfits hvor man bare følte sig mægtigt godt tilpas og som man tænker tilbage på med et smil på læben. Måske fordi de også knytter sig til en god dag og dermed bliver en huskenøgle til andre gode minder.

Har I en favorit? Og har I selv nogle all time favorite påklædningsminder, som I kan huske flere år efter?

ENGLISH RECAP: 15 af my favorite outfits brought here on the blog during the past 4 years. Do you have a fave amongst them?

kimo12_zps8f92fafb

^^^ I Firenze i silkekimono og lyserøde hæle.^^^

bleorange1

^^^ Da jeg var ung og gik i orange nederdel og blå sko.^^^

lyse4_zps2e3ae2a6

^^^ Klædt ud som bryllupsgæst i lyserød frakke og kjole med print.^^^

bordeaux3

^^^ Dengang jeg ikke kunne få nok af kombinationen af neongul og bordeaux.^^^

DSC_0016_zps1db95528

^^^ Denne her pærevælling af mine garderobeklassikere.^^^

70s4

 ^^^ Helt groovy i Swedish Hasbeens og den vildeste 70’er buks.^^^

glimmer1_zps69dfe819

^^^ Casual i yndlingsjeans’ne og glimmersandal i sommer.^^^

fall1-1

^^^ Lige lidt mere bordeaux. Og hedengangen, forhenværende yndlingslædernederdel. ^^^

bmb8_zps77de1173

^^^ I Malene Birger fra top til tå og med yndlingssolbrillen over dem alle.^^^

gule1

^^^ I den karrygule periode. Anden ombæring.^^^

flor2_zpsb6cfc4e3

^^^ På vej ud i alleryndlingslæderjakken og med yndlingstasken over armen.^^^

hvidstrik4_zps4f9130bb

^^^ I oversize strik, røde læber og favoritstøvlerne.^^^

lyserod6_zpsa8818aa4

^^^ Knald på farver OG print. No problemo!^^^

pinkplisse8_zps425b39be

^^^ I nyeste farvekombinationsbesættelse: Mørkeblå og lyserød.^^^

(Visited 5.612 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

33 Kommentarer

 1. Åh jeg glæder mig, til at læse din bog! Hvornår regner du med, at den udkommer?

  Tak for en god blog :-)

 2. Skønne outfits. Jeg vil oppe mig og selv gøre lidt ekstra i dag.
  P.s. Mht citron-vand. Har været lidt med på den bølge og jeg følte mig vældig sund. Det var vidst det. Jeg kan bare SÅ godt lide kaffe om morgenen.

 3. Writing a book is really a challenge, I know it by my own experience but I think it’s definitely worth the effort as the moment I held my book in my hands belonged to the best moments in my life :) Love your recap and I understand why these looks are your favs <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 4. jeg er VILD med dit kimono-outfit, og det var jeg også sidst jeg så det. Det er simpelthen den fineste sammensætning, og har et både let, feminint, sexet og tjekket udtryk.
  Ellers er jeg vild med cowboyskjorte/sort stram buks/leo sko-kombinationen, der ligeledes er min egen go to meget meget ofte.
  Og det karrygule sæt er også enormt fint, selvom det langt fra er “min” farve ellers, og samme gælder kombien af neongul og bordeaux.
  Generelt synes jeg virkelig at du gør det godt!

 5. Uden tvivl er bryllupsgæst-outfittet mit yndlings, for både farvekombinationen, din makeup og dit meget smukke hår er bare helt perfekt :-) Synes i øvrigt, at den hårfarve klæder dig – efter min mening nok den allerflotteste til dig!

  Dertil er jeg også ret vild med mørkeblå og lyserød sættet…og blomsterbiks-billedet fra Værnedamsvej :-)

  Held og lykke med bogen!

 6. Sikke mange fine outfits! (Som sædvanlig :)) Du er en virkelig god inspiration for mig, som typisk går i sort, gråt og mørkeblåt, til at hoppe i farver! Så tak for det :)

  Mit eget yndlingsoutfit er nok fra det første bryllup, jeg var til. Jeg havde lånt min søsters højtskattede asymmetriske Acne kjole (med lovning om at passe VIRKELIG godt på den!), tilsat opsat frisure og høje sko – og var flankeret af to af mine bedste venner – den ene blev sidenhen (og er stadig) min dejlige kæreste. Ikke alene var det en fantastisk kjole – det var også en fantastisk fest med gode venner.

  KH Pernille

  PS Glæder mig vildt til at læse din bog!

  1. PPS: mit daglige outfit består typisk også af 1) stribet bluse og 2) sorte eller grå jeans… Så jeg kender følelsen! ;)

 7. Jeg er helt med på 70’er-billedet som yndlings. Det klæder dig vandvittigt godt og udstråler fuldkommen stilsikkerhed, elegange og lethed. Tak for fin 70’er-insp!

 8. Åh, sikke mange pæne stunder! Jeg synes dog at du har glemt det i den armygrønne H&M nederdel, som du kaldte noget med Paris. Kan huske at jeg gemte de billeder i min inspirationsmappe dengang og tænkte: dét der, det er god stil for mig!

 9. Fede outfits med masser af god inspiration ;)
  Er specielt vild med din frisure på billedet med orange nederdel og blå sko!

 10. Det ser sjovt nok ud som alle outfits’ne er fra forår/sommerperioden…men hos mig er det nu også der inspirationen og glæden er størst :-)

 11. Hvor er din Mulberry Alexa egentlig blevet af? Har den fået et nyt hjem eller bruger du den bare ikke så meget mere?

 12. Det var sjovt som jeg lige sad (okay, jeg ligger stadig under dynen) og læste dette indlæg og min første tanke var at det lidt sjovt at jeg kunne huske alle de outfits, men tror aldrig jeg har fået sagt at din tøjstil inspirerer mig og jeg synes du har et af de fineste bloggerhjem her i Danmark. Du er den blogger som jeg har fuldt uafbrudt og ufortrødent siden jeg startede med at læse blogs (hvilket jeg slet ikke kan huske hvornår var).

  Så hej! håber du får en god dag!

 13. Jeg er særligt vild med det med glimmersandal og jeans og det sidste i rækken.

  Jeg vil også bare lige sige, TAK, for en fantastisk blog. Har sikkert skrevet det før, men jeg elsker dit lille univers herinde. Og da jeg så dig på Roskilde (var det i sommers, eller forige?), havde jeg helt lyst til at købe dig en drink fra Mojito-bussen og sige tak. Men jeg havde nok selv drukket én for mange, til at det havde været en særlig god idé.

 14. Søde Emily. Alle dine outfits er smukke, og jeg er særligt vild med det med kimonoen. Det kan hurtigt blive for vampet, men dit er yndigt og sexet på samme tid, og det er en svær balance.
  På en anden bemærkning, så synes jeg at dit hår er gudesmukt på billedet med neongul og bordeaux. Den lange længde klæder virkelig dit ansigt og krop flot.
  Hav en dejlig dag!

 15. Så mange gode! Men jeg er især vild med det blå og orange, din karrygule fase og så er jeg også med på lyserød og mørkeblå, det er så smukt!

 16. Det er jo næsten ikke fair, hvor lækker du er på de her billeder ;)

  Der er virkelig mange skønne og inspirerende billeder at tage af her. Jeg tror næsten, jeg skal ud og have fat i læbestiften, før jeg drøner på uni!

  – og p.s. så er jeg vild med din brug af ordet “mægtig”. Skønt! Bliver nødt til at inkludere det ord mere i mit daglige sprog (:

 17. Jeg er TOSSET med det fra Firenze med kimonoen <3 det er SÅ lækkert.
  Jeg kan virkelig ikke vente til din bog udkommer, glæder mig helt vildt til at have den i hænderne ! :) go go go, slutspurt <3

 18. Skønt indlæg med en masse flotte outfits.
  Dét med den orange nederdel , og t-shirt med krave, er mit all-time-favourite outfit!!!
  Wow :)

 19. Iih, hvor er det bare inspirerende at se dine outfits. Alle billederne er så smukke, og du har så god tjek på, hvad der går godt sammen. CREDIT!

 20. Det er bare så lekkert med neongul og bordeaux sammen! Riktigt god inspirasjon til forår! Hilsner fra Norge :)

 21. Det er faktisk sjovt, at du har inkluderet det outfit med den orange nederdel, for det er også mit yndlingsoutfit (af dine, altså)! Det er efterhånden nogle år siden, jeg så det, men har altid husket det. Det er bare et virkeligt godt outfit :) Og jeg holder for resten stadig på, at du har flotte ben! Mindes, at du engang sagde noget i stil med korte ben, men næh – flotte er de. Og det skal man huske at sige :) Forhåbentligt uden at det lyder fedte-agtigt. Eller creepy.

 22. Sikke nogle fine outfits! Jeg kan godt forstå, at det er nogle af dine yndlings outfits:-) Jeg kan især godt lide dit outfit som bryllupsgæst:-)