look of the day: cobblestone

Outfit details: Pants DANSK// shirt Topshop// heels H&M// bags Balenciaga and COS// necklace Gina Tricot

Således så jeg ud i fredags. Eller dvs. det meste af fredagen. Skiftede til pink Adidas sneaks, da jeg var på messe og skal også være den første til at indrømme at brosten og høje hæle er lidt af en molotov-cocktail.

(Visited 2.181 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

38 Kommentarer

 1. Brosten er noget, fanden har skabt! Min veninde og jeg har en leg, hvor vi tæller, hver gang hælen ryger ned i en revne, så når vi er i byen og godt beduggede på vej igennem indre by, kan man ind imellem høre os råbe: “17, 18, 19, 20!” :D

  1. Hej Ida,
   Tusinde tak. Nej, den er desværre et par sæsoner gammel. Dog mener jeg at det er en model Topshop ofte har og så varierer de bare farverne fra år til år.
   Klem

 2. Søde smukke Emily, nu bliver jeg simpelthen nød til at sige det!!!

  Hver gang jeg ser dig så tænker jeg på Lauren Conrad:)<3

 3. Hvor er det her outfit FEDT!!
  Elsker de røde farver og så med gule detaljer, hvor er det godt fundet på Emily! Super smukt :D

  1. Tusind tak søde Tina, må også indrømme at det er en af mine egne favoritter i de senere outfits :)

 4. Kommenterer ellers sjældent på blogs på trods af, at jeg er trofast læser, men jeg må sige, at jeg var nødt til det her. Du er så fandens smuk og lækker og dejlig glad ud! Thumbs up!

 5. Ej men hold nu KÆFT hvor du bare er en fantastisk reklame for de hårprodukter du bruger… That’s it! Skal helt sikkert ha lavet flere highlights en af de nærmeste dage jeg kan få tid til det!
  Gorgeous woman!!!!! <3

 6. Hej Emily

  Er lidt tosset med din hårfarve. Nøj det fint! Så et lille tosset spørgsmåk fra mig…er det bevidst farvet lysere i spidserne? eller har du været mere blond?

  Håber at høre fra dig

  1. Det er farvet, men så det ser naturligt ud :) Det er Kendra fra Beauty Avenue på Frederiksberg, der fikser det sådan :)