look of the day: coral and orange

Outfit details: Knit Ganni (gifted)// skirt H&M// bag Mulberry// boots Nelly White [affiliate link]

Fra weekendens sommerhustur iført den lækre koralfarvede Ganni-strik fra deres Twin Peaks kollektion, som vi fik foræret til deres arrangement i sidste uge. Ja, de af jer der læser flere blogs kommer nok til at se den et par gange hehe ;) Men pæn er den og mon ikke den bliver stylet vidt forskelligt? Det er i alle tilfælde det jeg selv nyder ved at læse flere blogs. Selvom (mode-/livsstils-)blogformen ofte mere eller mindre er den samme, så er det jo stadig helt forskellige individer og derfor udtryk. Jeg læser masser af blogs hvor jeg ikke nødvendigvis har samme stil, som bloggeren, men derfor kan jeg alligevel godt blive inspireret og føle mig draget af deres univers :)

Rehearsing for fall. Hopefully it will be a warm and sunny one :)

(Visited 396 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

42 Kommentarer

 1. Haha, ja, jeg har allerede smilet lidt over hvor mange steder den pludselig poppede op.. Men den er rigtig fin – og som du selv siger, kan det være ret sjovt at se de samme ting stylet så forskelligt.

 2. Jeg er meget enig. Naturligvis er der en del re-run i blogland, men de rigtig gode blogs, dem med en tydelig personlighed, stil og et unikt udtryk, de kan alle sagtens poste ens ting for min skyld – for det bliver alligevel med vidt forskellige resultater. Og heldigvis er det jo netop én af blogmediets store fordele. Der er rum for den slags bearbejdning af tendenser og strømninger. Det er da vidunderligt! :-)

 3. Åh hvor er den pæn den strik – den kunne jeg godt tænke mig at få fingrene i…. Elsker, elsker, elsker Twin Peaks så må bestemt et smut forbi Ganni og kigge snarligt….

  1. Gør det! Medmindre der er al for meget rod i finanserne, man kan nemt bruge mange penge der. Jeg havde lyst til at købe hele butikken :)

   1. Kiggede lige forbi deres nye look book online, og novra ja der er meget lækkert… absolut perfekt efterårsgarderobe update man ville kunne lave det inde… farligt, men åhhh så godt ;)

 4. Du har simpelthen sådan en utrolig fin sans for farver. Det bliver altid pænt og aldrig klovn-i-cirkus. Det’ lidt snyd. ;)

  1. Dejligt at du synes det er et hit! Ved ikke om det er det fine vejr eller om jeg bare er mere inspireret til det for tiden, men har sådan lyst til at tage pænt tøj på (og forevige det til jer). :)

 5. Jeg er så vild med Twin Peaks temaet. Er det dette efterårs kollektion, eller skal jeg vente helt til foråret?
  Og så bliver jeg vist nødt til at købe de støvler der.

  1. Det er dette efterårs kollektion. Men den er allerede i butik nu :)
   Kan jeg godt forstå. Elsker bare mine og har dem på til alting for tiden!

    1. Hehe… ja, sådan har jeg det også lidt for tiden. Altid farligt når en ny sæson starter ;)

 6. SÅ fint outfit! Er nederdelen købt for nylig – og mon den fås i andre farver også? Kan ikke finde den på nettet, og er ikke stødt på den i butikkerne, men ligner en jeg meget gerne vil eje :)

  1. Den er desværre fra sidste sommer… Vil overveje at sætte den til salg, når jeg snart opdaterer min salgsblog :)

  1. Haha… ja brugte halvdelen af den reception på at sidde og klappe hunden ;) Og er selvfølgelig HELT enig!

 7. Gud hvor ser det outfit godt ud på dig! Er som regel ikke så meget til den slags farver, men du får det virkelig til at fungere! :)