look of the day: mustard revisited

Outfit details: Skirt River Island// tee Acne// necklace Madewell// boots Nelly White Label [affiliate]// bag + cuff-bracelet Balenciaga// grey braided bracelet Hjerteforeningen

Omtrent da jeg startede med at blogge – eller snarere da der rent faktisk var nogen der begyndte at læse min blog (dvs. ca. et år efter jeg startede ;)) – blev jeg nærmest kendt som ‘sennepsbloggeren’.

Mit klædeskab var spækket med sennepsgule items og jeg ville helst være iklædt en eller anden form for brændt gul hver eneste dag. Det kærlighedsforhold endte dog med at blegne lidt (der skulle jo være plads til mintgrøn og rosa), men kan mærke at jeg er helt klar på sennep igen (ja ja, det er virkelig raketkirurgi det her).

Selvom jeg synes at den elektriske blå (ej at forveksle med den elekstrikse ål) er vanvittigt flot, så bliver det primært bordeaux og sennep (lyder som en hel fest), jeg kommer til at forlyste mig med i efteråret. Og til foråret. Så edderhugme mange flotte, flotte bordeaux ting (især på messerne) under modeugen sidste uge. Især et par Gestuz og et par Billi Bi støvler jeg bliver ved med at drømme om.

Det flettede grå armbånd jeg har på er fra Hjerteforeningen (kommer også i bordeaux! og andre farver) og er fra årets Elsk Hjertet kampagne. De fine armbånd koster 35 kr. og kan købes i Matas og Føtex + lige her og ved køb af armbåndet er du med til at støtte forskningen i kvinders hjerter.

Back when my blogging career started I almost always wore a mustard colored item. Then that changed for mint and pale pink, but this fall I’m ready for a more burned color scheme again. Mustard and burgundy here I come!

(Visited 594 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

25 Kommentarer

 1. “Selvom jeg synes at den elektriske blå (ej at forveksle med den elekstrikse ål)”
  hæhæ, I love it!

 2. “Sennepsbloggeren”, HAHAHAHAHAHAAAAA!
  Nu hedder du KUN det :-D Emily, who? Nårh, du mener Sennep?!

 3. Jeg er også på team sennep :) Jeg var på loppemarked i weekenden, og stod ved et stativ tøj, hvor nogle piger fandt noget sennepsfarvet tøj.
  Den ene siger til den anden: “Ej, den er da meget sød eller hvad?”
  jeg tænker: “Uh, sennepsgul! Hvad mon det er? Er det mon pænt? Hvis det er pænt, så skal de to piger slippe deres fedtede fingre fra det, så jeg kan få det”
  Den anden pige: “mjaa.. den er da OK”
  Den første pige: “Ej, du har ret – sennep er så passé”
  Jeg tænker: “What?! er det det?
  Den anden pige “Ja, nemlig – sennep er Såååeååe meget outdatet”
  Den første pige: “ja, og man bliver så bleg. En meget uklædelig farve”.

  Men jeg er nu stadig hooked på sennepsgul (det viste sig i øvrigt at være en ret grim sweater – men det havde altså intet med farven at gøre).

 4. Du har simpelthen det smukkeste hår!
  Ja og så er du smuk, helt sikkert også i sennepsfarver.
  Whatever works :)

 5. Men du gør det jo også noget så fantastisk godt i sennep. Så forstår godt kærligheden :)