look of the day: swedish groovy

Outfit details: Tee & sunglasses Whyred// jeans Whyred & clogs Swedish Hasbeens (gave/gifted)// bag Balenciaga

Kunne, som omtalt i går, ikke helt stå for de retro-cool Hasbeens jeg fik tilsendt og ej heller det par ultra groovy og mucho flared Whyred jeans de fulgtes med. Så i går røg hele molevitten på, da vi tog på Louisisana og selvom det føltes lidt udklædningsagtigt (hvilket ikke nødvendigvis er dårligt i min bog)til at begynde med (og høstede henholdsvis anerkendende, opgivende og forbavsede blikke), så levede jeg mig hurtigt ind i rollen som 70’er chick og syntes det var rart med noget andet end skinny jeans til en forandring.

Louisiana var som sædvanligt en fornøjelse, mere om det i et andet indlæg.

(Visited 584 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

25 Kommentarer

 1. Wow – det ser fantastisk ud. Jeg er helt vild med de jeans. Ved du om modellen er kommet i butikkerne endnu?

 2. Ja, de har dem hos Flying A. Det er en ‘gammel’ model fra 2008, der er kommet i produktion igen. De er vist ovenikøbet på tilbud her under modeugen (jvf. gårsdagens indlæg) :)

 3. Smuk som altid :-)
  Louisiana besøgte jeg for en uges tid siden. Var vild med “Me draw on iPad” og “Living”. Det var mit første besøg, men bestemt ikke mit sidste :-)

 4. Wauw, hvor ser det bare godt ud til dig! Jeg ville aldrig kunne gå i sådan et par jeans, men de er virkelig gode til dig. :)

 5. På papiret er det der virkelig ikke et look jeg synes om, men det fungere altså super godt. Du ser fantastisk 70’er lækker ud :)

 6. Jeg må give de andre ret! Det klæder dig SUPER fantastisk! Du burde have levet i 70’erne ;) Men nu er jeg også selv en kæmpe sucker for både 50-60-70’er stil. Ikke at jeg nogensinde har noget på i den retning, men elsker stilen og stemningen :)
  Og hvad er det for en skøn skøn lak du har på poterne? :)

 7. Så fint, Emily :) Du minder mig om Natascha McElhone (Karen i Californication) på disse billeder, og det er bestemt en kompliment!

 8. Skide lækkert! Men har et spørgsmål – er de sko ikke vildt ubehagelige at gå i?? Jeg husker ihvertfald mine gamle børnetræsko, som var et rent helvede at gå i ;-)

  1. De her er ganske rare, skal lige gåes lidt til for de ‘skærer’ lidt i kanten hvor læderet stadig er helt stift, men ellers er de helt behagelige :)

 9. Hvor ser du fin ud. Hvilken model er din balenciaga, hvor er den købt og hvad er prisen? Har nemlig præcis sådan en i tankerne :-)