look of the day: pink

Outfit details: Dress H&M// clutch Zara// socks Topshop// heels Burberry Prorsum

Min yndlingsleg som barn var at klæde mig ud. Det og så at arrangere alle mine My Little Ponys og flette deres maner og haler. Min skolefritidsordning havde en helt eventyrlig klæd-ud-kasse. Eller sådan husker jeg den i al tilfælde og jeg vælger at blive i troen. Helt tydeligt husker jeg en lang lilla kjole med en stor similibroche, som der altid var rift om. En rigtig ‘fin dame kjole’, at være fin dame var nemlig et hit dengang og også det ypperste man kunne være klædt ud som til fastelavn på vores skole dengang i starthalvfemserne. Hvad end en ‘fin dame’ så var… Ovenviste Barbie-outfit har jeg endnu ikke luftet sådan rigtigt ude i virkeligheden. Selvom jeg ikke ville være bleg for det, hvis en passende lejlighed bød sig. Har bare svært ved lige at se hvad det skulle være. Skal snart til bryllup, men det er kjolen lidt for kort til synes jeg. Det er nok mere i klæde-ud-genren end noget jeg jeg rent faktisk ville gå med, men man behøver jo ikke stoppe med at lege bare fordi man er fyldt 26 vel?

(Visited 240 times, 1 visits today)
wall
Chill

Skriv en kommentar

35 Kommentarer

 1. Ah ja, jeg husker tydeligt, hvordan det også var ret eftertragtet at være “fin dame”, der, hvor jeg gik i fritidsordning. Det var dog min lillebror, der helst ville være det af mig og mine søskende (bør jeg være bekymret?) så han fik alt sminken, hattene og de fine kjoler og sko. Jeg klædte mig vist altid ud som dreng ;)

  Iøvrigt er du meget yndig, og selvom jeg nok aldrig ville købe sådan en kjole, så pryder den dig og du ligner en vaskeægte prinsesse :)

 2. Ælsker stilletterne!! Vil ha’!! :-)

  Tjek min blog ud hvis du vil se hvordan en shopaholic pludselig blev husmor:
  Babybite.wordpress.com

 3. Klæd ud er det bedste. Jeg “leger” det selv jævnligt, i mit eget skab. Outfittet er super fint, perfekt sammensat – men sådan er dine outfits jo altid ;) Og så worker du altså virkelig looket med strømper i skoene.

 4. Hej Emily,
  Superfin kjole – og blog :)
  Jeg skal også til bryllup denne sommer, og har meget store vanskeligheder ved at finde tøj! Har stort set kun sorte kjoler og det går jo ikke. Så jeg vil sætte stor pris på et indlæg om fine bryllup-egnede kjoler og hvad der ellers hører til!

 5. sjovt. (og flot også), men sjovt fordi jeg talløse gange har været “fin dame”, til fastalavn, til fest og til aftensmaden…
  ville 100% bakke op om et “fin dame” modefænomen!

 6. Med de pæne stænger du har, kan du efter min mening godt have det på til et bryllup :-) – du kunne måske iføre dig et par ikke helt hudfarvede nyloner – måske lidt over i den blege “champagne” – hvis du føler benene skal være mere påklædte :-D

 7. jeg syntes ellers ikke at jeg er nogen pink-barbie pige, men det jer er nok et af mine ynglings outfits du nogensinde har vist! XD
  Altså kjolen kan jeg rigtig godt lide, og jeg er VILD med de (IMO) smukke sko med små sokker i. Jeg tror jeg havde været omtrent lige så glad for dit outfit hvis det havde været hvidt, eller blåt, eller sort, men sammensætning er bare über pæn<3

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

 8. Uh, den kjole har jeg også, den er så fin :D Bruger den selv både til festlige lejligheder, og når jeg bare gerne vil vœre lidt pœn ;)