look of the day: back to school

Outfit details: Jeans Cheap Monday// sneakers New Balance// tee Just Junkies// bag Mulberry

Hold da op en brat opvågning det blev at komme hjem fra ferie. Ikke nok med det altid er lidt vemodigt at sommerferien er slut, så faldt det også lige oven i at det var slut med lyse nætter og at efteråret pludselig ramte København. Det er altså en kende tidligt for min smag. Holder meget af efterår, men ikke i august. Men det retfærdiggør bestemt den nyeste investering i køkkenmaskinparken; et vaffeljern. Sørgeligt nok har jeg brugt vaffeljernet mere end vores picnicgrill denne sommer. Men jeg kan også virkelig godt lide vafler.

I dag skal jeg spise frokost og lægge planer med min specialemakker. Eller det vil sige hun er ikke en rigtig specialemakker, da vi skal skrive hver vores opgave, så snarere en partner in crime. Sådan en at drikke kaffe med i pauserne, en at sparre med og en til at holde en i ørerne. Er meget taknemmelig for at have sådan en.

(Visited 371 times, 1 visits today)
smile

Skriv en kommentar

52 Kommentarer

 1. Den der frisure er bare så pæn – ville ønske jeg havde hår nok til at lave en lignende :) Din t-shirt ser vildt lækker ud og, sidst men ikke mindst, hvor er Penny bare blevet stor!

 2. Dejligt indlæg og skønne billeder :-)

  Det er nemlig skønt med en Partner In Crime. Desværre er min flyttet, og jeg håber at finde en ny, der
  kan holde mig i ørerne med tøjet, butikken mm.. Det mangler man lidt :-)

  /Linda

 3. Elsker altså dine smukke hår opsætninger!
  – Altid så inspirerende

  Syntes altså også at det er en kende for tidligt, med dette efterårsvejr :/
  Er blevet nødsaget til at have strømper på..snøft snøft

 4. Hvor er dit hår fint! Har du en tutorial til at lave den frisure?
  Og god fornøjelse med specialet, jeg sidder selv med mit speciale nu.

  Kirsten

 5. Ja sommervejr har der ikke været meget af i år, men jeg brokker mig ikke – jeg tror denne slags sommer er perfekt til højgravide:-) Men jeg savner nu solen!!
  Rigtig god studiestart.
  /Camilla

 6. Det er virkelig en for tidlig efterår :( Jeg synes nu heller ikke, der har været meget sommervejr her i DK.. Men det kommer vel an på, hvad ens definition er på et dansk sommervejr ;)
  Held og lykke med dit speciale! Det er dejligt med sådan en partner in crime :D

  Jeg har fået installeret photoshop for kort tid siden, og jeg sidder virkelig og tænker “øhh”. Jeg kan ikke finde ud af det, selvom det ser meget fancy ud :( Hvis du får tid til det, vil du så ikke på et eller andet tidspunkt lave en miniguide til photoshop? Bare til det vigtigste :D

  1. Ja, det er meget svært at finde ud af på egen hånd. Skal nok prøve at overveje det men ellers findes der en masse gode tutorials til PS på nettet + det findes mange bøger og tilmed små aftenskolekurser i det. Jeg er langtfra nogen ørn til Ps, men har lært hvad jeg kan fra venner og bekendte + nettet :)

 7. Hej Emily

  Jeg har i et godt stykke tid undret mig over hvilken/hvilke tasker du egentlig benytter dig af når du er på studie. For det er jo ikke altid småting som skal medbringes. I hvert fald ikke på mit studie (:

  Kh
  Stine.

  1. Jeg har som regel en almindelig ‘lille’ taske med som den på billedet hvori jeg har pung, mobil, kalender etc. Og så et kraftigt stofnet til bøger og bærbar :) Jeg cykler altid, så det er ikke et problem ar slæbe på det…

 8. Mmm vafler, ville ønske jeg kunne tåle at spise lidt flere af dem ;) har også lige fået en kæmpe svaghed for hjemmelavede brunchpandekager. Ja tak.
  Lyder godt med sådan en sparringspartner, det er enormt vigtigt og givende når man skal skrive sådan en stor opgave selv. Kunne da også være interessant at høre mere om hvad specialet skal omhandle?

  Kh Anne

 9. Smukke Emily, det klæder dig så godt at være “nede på jorden” i sneaks.

  God fornøjelse med specialet. Du må endelig huske at nyde det, selv om det bliver hårdt arbejde. En dag vil du tænke tilbage på den dejlige tid, hvor du havde mulighed for at fordybe dig!

 10. Hej Emily

  Jeg tænkte på om du kunne svare mig på lidt spørgsmål om jeres malede gulve? Hvordan var de inden I malede dem, lakerede eller rå (eller andet), hvad gjorde I ved dem inden I malede – sleb I dem eller hvordan? Og sidst, hvilken maling brugte I?
  Vi vil gerne male vores, men tanken om ikke at kunne gå på gulvene i flere dage, ikke stille møbler på i 14 dage eller mere etc holder os lidt fra det.

  Mvh Sarah

  1. De var rå, men sæbebehandlede så først fik de en ordentlig gang trærens for at trække sæben ud og ‘åbne’ træet. Da de var helt tørre sleb vi dem med groft sandpapir på en rystepudser, så grundmaling og så gulvmaling. Vi købte det hele i Røverkøb :)

 11. Jeg elsker den måde du har sat dit hår op på!
  Kan du ikke lave en video, hvor du viser hvad du gør?
  Jeg kan simpelthen ikke finde ud af det nemlig :(

 12. Uhh, elsker også vafler, men kæmper med at finde den rigtige opskrift. Men tænker du må ligge inde med en god – har du lyst til at dele? :)

  1. Må faktisk krybe til korset og indrømme at jeg har lavet sådan nogle Maizena nogen :S
   Og skiftet magarine ud med smør. Og de smagte så godt at jeg ikke er kommet videre, ups. Men lover nu at jeg nok skal eksperimentere med at lave dem selv og dele det hvis jeg falder over en god opskrift! Amar og halshug!

 13. Wow, hvor er din frisure flot! Vil du ikke lave en video-guide på hvordan man laver den?? ;)
  Go’ torsdag!
  //Mie

 14. Det er bare verdens hyggeligeste værelse du har. Især med den nye billedvæg.
  Hvor har du fået skrivebordet henne? Er det mon et man stadig kan få fat i?

  KH Francesca

 15. Smukt hår! (gerne en video-guide eller sådan noget) :)
  Penny er blevet stor!
  Og dejligt outfit!

  Du bor sørme nice. :) Det ser rigtig pænt ud med de orange detaljer. Det ligner noget fra et modeblad!

 16. *Fnis* elsker den lille detalje med “æblet til læreren” (som Penny ikke må få for Mor!) :-)
  Held og lykke med dit speciale,

  Mvh Jacob

 17. Hej you Emily!!

  Rigtig fedt at få et lille smugkig i din bolig, kunne du måske vise os endnu mere af din indretning?

  Det er jo tydeligt, at det ikke kun er i din tøjstil, du har fantastisk smag!

  Mange hilsner

  1. Mange tak :) Det kunne godt ske, men sandheden er at jeg bor meget småt, så har vist efterhånden vist det meste… Se evt mere under kategorien ‘interior’ :)
   Men skal nok prøve at se om jeg kan vise lidt mere

 18. Jeg er vild med din blog! Noglegange kan et godt indlæg og søde Penny bare rede en trist regnvejrs dag!!

  Jeg tænkte på, hvilken model er din Mulberry? Den er utroligt smuk!

  – Signe Juul