look of the day: crazy for burgundy

Outfit details: Jacket Only// skirt H&M// tee Nelly (gifted)// bag Mulberry// boots Nelly White Label// bracelets Stylesnob

Godmorgen fra Berlin – hvor vi ankom til sent i går aftes – med en håndfuld billeder fra i tirsdags (meget tidligt om morgenen). Så mangler jeg vist efterhånden bare bordeaux sko og hår ;)

I dag står den på shopping, et par museer og ellers bare caféhygge. Og så skal vi mødes med yndlings Mie at spise vafler og drikke milchkaffee, hurra!

ENGLISH RECAP: All I need is burgundy hair and shoes and my life will be complete ;) Though this outfit is from a crisp (and awfully early) tuesday morning in Copenhagen, right now I’m in Berlin which is surprisingly warm and sunny.

bloglovin

(Visited 1.001 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

35 Kommentarer

 1. Fedt outfit! I Berlin synes jeg altså man skal tage ud til stasi fængslet, det ligger lidt udenfor byen og er måske lidt svært at finde, men det er lykkedes mig ;-) Man skal komme derud så man kan få en rundvisning og dem der viser rundt har selv siddet i fængslet, det er dødsens spændende! Har selv været der flere gange, lige spændende hver gang :-)

 2. Restaurant tip; hvis I er i Charlottenburg, så spis på Jules Verne (http://www.jules-verne-berlin.de/). Fantastisk fransk/tysk køkken. Bordreservation kan dog være en fordel :-)
  Alternativt er der mange gode spisesteder ved Savigny Platz, inklusiv franske cafeer med god brunch.
  God weekend!

 3. Et meget lidt fashionrelateret spørgsmål, meeen.. hvor er dit thermokrus fra? Og er det godt?

   1. Hej :) Jeg ved man kan købe termokruset på forskellige caféer i KBH (man får rabat på kaffe når man har det med). Det fåes i tre forskellige størrelser og i mange flotte faver. Jeg har set dem på “Kaffeplantagen” på Vesterbro (tæt på Enghave plads). Det største koster 99 kr.og jeg mindes at de andre koster omkring 80. Håber I kunne bruge informationen.
    Sofie.

 4. Hvis I vil spise virkelig lækker mad og drikke udsøgte drinks på toppen af Berlin (mener det er 15. etage), så besøg Solar! http://www.solarberlin.com

  Var der for tredje gang i fredags, det er sååå lækkert.. og lidt hemmeligt og “svært” at komme ind :)

 5. Ej! Jeg synes du sporter nogle fine Only ting.

  Desværre er deres webshop virkelig crappy. Mine ordrer bliver afvist uanset hvad jeg gør og Kundeservice mener, at det absolut ikke er deres webshop der er noget galt med men mit kort (også når jeg forsøger at betale via faktura. Øh hvordan?) eller at jeg har nået credit limit (ved 660 kr? I think not!)

 6. Hold kæft, du rocker den jakke godt. Hele sættet er fedt. Jeg er positivt overrasket over at den er fra Only. Fås den stadig derude?

 7. Hej Emily. Hvor meget kostede din nederdel fra h&m?
  Kan du evt komme med et link til hjemmesiden?

  Knus

  1. Uh, det er efterhånden længe siden, mener det var 100 kr. Ved ikke med hjemmesiden desværre. Knus igen