look of the day: with coat

Outfit details: Coat Zalando Collection (affiliate link)// skirt Zara// tee Just Junkies (gifted)// bag Balenciaga// boots Gardenia// earrings CAIA

Sådan så jeg ud i den berlinske morgenstund i går. Måtte dog hurtigt droppe frakken, for her er drønvarmt og fantastisk solskinsvejr. Gik rundt i bare arme det meste af eftermiddagen! Viser lige outfittet uden frakke senere eller i morgen. Nu skal den sidste dag nydes med brunch hos Anna Blume og marked og søndagsleben omkring Mauer Park, inden turen går hjemad i aften.

ENGLISH RECAP: Look of the day from the streets of Berlin. The coat went off rather quickly though as it is wonderfully hot and sunny here at the moment. Today I’m enjoying the last day here in Berlin before going back to Copenhagen tonight.

bloglovin

(Visited 231 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. Jeg er helt vild med dit smukke outfit Emily, og især jakken – den er virkelig fin. :) Nyd din sidste dag i Berlin! Ville ønske at det var mig, den by er intet mindre end fantastisk. :)

  1. Mange tak, det kan du tro at jeg gjorde. Fantastisk by og fantastisk vejr, det var så lækkert :)

  1. Hmm… sådan mellemvarm. Rigtig fin til nu og det næste stykke tid og ok til vinter med tyk strik. Jeg har en small :)

 2. Åh den jakke er så fin og at den sidder på dig, gør den bestemt kun smukkere :) kan du sige mig lidt om, hvor varm den er, og hvordan den er i størrelsen? :)

  1. Jeg har en small og er en xs/s foroven, så den er vist meget true to size :) Den er varm nok til de næste par måneder og også til vinter med en tykkere strik under (dog ikke hvis man skal ud at vandre i flere timer), forstået på den måde at den er varm i sig selv, men ikke har tykt foer :)

  1. Ja, den er så pæn. Kan normalt ikke lide camouflage, men når det er på denne meget underspillede måde er jeg fan :)

 3. Hvad størrelse er din nederdel? Tror nemlig, vi er nogenlunde samme størrelse. Og kan man mon cykle i den? ;)

 4. Har selv lige købt en lign jakke i Cos, tror den bliver en favorit igennem vinteren. Du ser dejlig ud, kan rigtig godt lide nederdelen.