look of the day: without coat

Outfit details: Cardigan + heart bracelet Stylesnob (gifted)// skirt Zara// bag + bracelet Balenciaga// tee Just Junkies (gifted)// other bracelets byBiehl// earrings CAIA

Hermed resten af outfittet fra i går eller ‘hvad der gemte sig under frakken’ om man vil ;)

Glæder mig til at vise jer mere fra vores dejlige Berlin weekend, men nu står den på en arbejdsdag på Meyou-kontoret og siden har jeg lidt mails og kommentarer at komme ajour med og få svaret på, men håber på lige at kigge ind forbi her senere :)

bloglovin

(Visited 197 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

  1. Glæder mig til at høre mere om Berliner-turen. Det er snart en del tid siden jeg selv har været der. Det bedste minde fra Berlin er den fantastisk Shawarma/falaffel butik. Der var mynte dressing, grov salat og alt var hjemmelavet.. Måske skal man snart til Berlin? :-)

    1. Jamen altså, de kan det der med falafel/kebab, eller det med tilbehøret for det er – som du skriver – det der får det til at blive et helt festmåltd :)

  2. Søde smukke Emily! Er vild med dine indlæg omkring din indretning i dit lille finde hjem.. Jeg ville høre hvordan du opbevare dine tasker?? Må jo sande at jeg er lidt af en taske-freak og har simpelthen så mange, men kunne godt tænke mig et stativ eller lignende så man kan have dem fremme istedet for at pakke dem væk under sengen eller i en skuffe og glemme halvdelen af dem.. har du nogle ideer?

    1. Jeg har 3-4 stykker stående på en kommode i gangen, men resten er i mit skab, så jeg er ikke til meget hjælp desværre… Hvis du har plads kan du hænge en masse knager lidt højt oppe (altså over knager til jakker) i gangen/entréen og så hænge dem der måske? :)

  3. Hej Emily. Hvor ser du bare fin ud! Har et lille spørgsmål – Hvor køber du Just Junkies’ tøj?
    x