look of the day: spiked tartan

Outfit details: Shirt and jacket Zara//sunglasses Karen Walker// bag Balenciaga// ear pieces ZÖL// bag Balenciaga// bracelet Stylesnob// sneakers Adidas

Huhej hvor tiden flyver afsted, dog på den gode måde. Billederne er fra i søndags i Berlin, i solskin og med nye sneaks (jaja lidt patriot er man vel). Og god tid. Kan ikke love at alle ‘looks of the day’ fremover bliver helt så billedrige, hehe. Der er lyntravlt på arbejde og så har jeg også lidt planer om at nå til bare et minimum af pressedagsarrangementer hos PR-bureauerne i morgen. Nå, ja og så smutter jeg til Milano på søndag, men mere om det når vi kommer derhenad. I dag skal jeg ud at gå tur med søde Lily og hendes fine Leo (Penny får også lov at komme med ;)) efter job, glæder mig. Rigtig god onsdag!!

ENGLISH RECAP: Pics from a sunny sunday in Berlin. I miss the warm and mild climate terribly, but not as much as I miss the relaxed atmosphere. Luckily I’m heading to Milan in a couple of days, so I really shouldn’t complain ;)

bloglovin

(Visited 289 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. Ville også elske at kunne nå alle de forskellige presseevents, desværre er der bare lidt langt fra Aalborg… Men håber de kan nås engang, hvor tiden & pengene er på min side :)

  Er desuden ret så vild med din flotte skjorte – så fin med studs på lommen

 2. Jeg er altså helt pjattet med din fine jakke Emily!! Lyder skønt med en tur til Milano, glæder mig til at se dine billeder derfra:-)

  God tur med hundedate:-)

  Kh. Mia

 3. Har du købt skoene i Berlin? Og i så fald, hvor? Jeg vil nemlig gerne have fingrene i dem, og bor selv i Berlin :)

 4. Hvor har du købt dine sneakers, og hvad har du givet for dem??
  Planlægger selv at skulle til Berlin snart :)

  1. De kostede 89€ og butikken hedder Fuss Garage (tror jeg nok) og ligger i Friedrichshain :)

 5. åh emily, lover du at skrive til mig først, hvis du overvejer at skaffe dig af med din balenciaga? jeg har kigget på den hundredvis af gange, og farven er simpelthen så smuk og umulig at finde magen til. :)

  1. Haha… det er en aftale ;) Det har også snart taget syv år at få den til at se sådan ud ;)

 6. Det virker lidt underligt og stalker agtigt… Men kan vildt godt lide at du har valgt at tage skildningen i venstre side isteden for i højre eller i midten som du plejer :3