look of the day: eagle

Outfit details: Coat Zalando Collection (affiliate)// jacket Just Junkies (gifted)// skirt H&M (old)// necklace Zara// bag Balenciaga// boots Gardenia

Et dagens fra i dag!! Bliver altid lidt stolt når det sker (ja, ja modebloggersærhed I know). Lily var så rar at tage lidt billeder efter at vi havde været til hyggelig brunch hos Diesel langt ude på Amager. Dvs. et stenkast fra hvor jeg bor ;)

Resten af dagen i dag, der er fridag, har stået på et par visitter hos PR-bureauer i forbindelse med at de holder pressedage og viser SS13 kollektionerne frem og så ellers lidt meget nødvendig oprydning, tøjvask og rengøring af hjemmet. Plejer at gøre den slags som søndagshyggeaktivitet (jo, jeg kan godt lide det), men med de sidste par ugers travle weekender er det ikke rigtig sket. Nå, nu skal jeg nok stoppe med at underholde jer med mine first world problems og sure sokker. Kan I have en rigtig god aften! Min skal bruges med et par søde damer, pizzaer og rødvin på Mother :)

ENGLISH RECAP: A look of the day, which is actually from today. That more or less never happens, so I actually feel a little proud. Silly, I know ;)

bloglovin

(Visited 200 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. Hej Emily! Nu har jeg fulgt dig igennem et år, du var den første blogger jeg opdagede, og derfor føler jeg også jeg har et slags forhold til dig (det lyder underligt) haha, nå men – du er fantastisk inspirerende!

  Kig gerne forbi

 2. Jeg elsker dine outfits! Det lader til du er en person, som bruger alt tøjet i dit klædeskab, hvilket jeg synes er super cool og en formidabel egenskab :-).. Du inspirerer ofte mig til at gå en ekstra gang i mit klædeskab, for at se om der ikke er en gammel trøje, jeg kan pifte op med nogle cool accessories og fede sko!
  Er stor fan.. You go girl ;-)

 3. Elsker dine outfits! Du virker som en person, der ikke undlader at bruge gamle ting i klædeskabet, hvilket jeg synes er en formidabel egenskab og meget inspirerende :-)..
  Det inspirerer ofte mig til, lige at kigge mit klædeskab en ekstra gang igennem, for at se om der ikke skulle gemme sig en gammel trøje, som muligvis kunne piftes op med nogle lækre accessories eller fede sko!
  Er stor fan!! You go girl ;-)

 4. Kære Emily,

  Først og fremmest, hvor er det en dejlig og hyggelig blog du har skabt!

  Jeg er helt vild med din jakke i dette indlæg og sidder og skal til at købe den, men jeg kan ikke helt finde ud af hvilken størrelse jeg skal vælge.
  Hvordan er den i størrelsen? Og er den varm?

  1. Jeg har en small og nej, den er ikke varm ;) Tænker den mere som en blazer med læderkrave end som en jakke :)

 5. Hej Emily! Super fint outfit.
  Jeg har et spørgsmål til støvlerne, de er simpelthen så fede, men har de en tendens til at falde ned eller synke sammen, eller er det fordi, du bevidst trækker ned i dem?
  God fredag!

  /L

   1. Tror at de har dem på Asos… Og ellers rundt omkring (Magasin bl.a.). Prøv evt. at ring til Gardenia og spørg :)

  1. Jeg har hevet dem ned + foldet kanten ned, så jeg er vist selv ude om det ;) De sidder til om benet, når man trækker dem helt op (alt afhængig af læggens størrelse selvfølgelig) :)

   1. Ok, tror jeg må ud på jagt efter dem, det kan vist ikke blive anderledes – tak for svar :-)

 6. Hej Emily

  Vil bare spørge, om du har en jakke indenunder – eller om det grå er en del af den lange sorte jakke? Og så også hvilken størrelse, du har jakken i? Den er virkelig fin!

  1. Det er en grå jakke under en sort frakke :) Fra hhv. Just Junkies og Zalando. Begge er i small :)