Lyserød frakke og kjole med print

frakke COS// kjole Just Female// bælte Linea Pelle// sko ECCO// clutch Balenciaga// armbånd Cooee

Nu var jeg – desværre – ikke til bryllup i weekenden, men hoppede i ovenviste til en fødselsdag. Det kunne dog også være et fint bryllupsoutfit apropos al snakken om sådanne. Ellers bød min helligdagsferie på lidt tiltrængt afslapning med en god bog (er næsten færdig med sidste del af 1Q89, jaja det går ikke så hurtigt her), et par lange ture med hunden, fine venner, et besøg hos min mormor (der apropos bøger har slået sig på Kierkegaard, meget sejt når man er 87) og afslutningsvis ispisning med Kia på alleryndlings Ismageriet her på Ønskeøen. Fik hvid chokolade med citron og lakrids og bananasplitis. Ret så lækkert kan I tro!

Nu står den på pigemiddag i pigekollektivet. Vi skal have en stor, lækker, fritgående kyllingebasse. Vi vil nemlig meget gerne betale mere for at høns og hønsebørn har det ordentligt. Hvis du også bedst kan lide glade høns, kan du blive ‘Ægtivist’, læs mere hos Dyrenes Beskyttelse her.

Hav en dejlig aften! I morgen er der sunde (!) vafler på bloggen. Med æg fra glad høne forstås :)

Billederne er taget med Nikon D90// 85mm 1.4.

(Visited 1.478 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

80 Kommentarer

 1. WOW, hvor er du smuk ! Sikke en inspiration :)
  …derfor er jeg nu også nødt til at høre om du kender modellen på kjolen?

  1. Hej, sig endelig til hvis du finder den! Jeg har ledt og ledt på nettet uden held.. :(

   Mvh Maria

 2. Dit hår er så smukt! Er dine krøller naturlige på dette billede eller har du brugt krøllejern/glattejern? Hvis ja, hvilket jern bruger du så?

  God dag!

  1. Nope, jeg har snydt med krøllejern ;) Det er fra OBH og hedder ‘Slide Curler’ :)

 3. Virkelig overdådigt outfit, Emily!
  Meget elegant, lady-like og bestemt bryllups-outfit-materiale ;-)
  Uha, hvor lyder den bananasplit bare god, hehe.

   1. Haha… nu kan jeg godt se hvad du mener ;) Jep, jeg har også ‘shorts-lår’ ;)

  1. Jep, der kom desværre told på… Men er meget glad for det, så det var (næsten) det værd ;)

 4. Fedt at se én der også tænker på slagtekyllinger og ikke blot æg. Har altid syntes det var så fjollet når folk insisterer på at købe økoæg men til gengæld er fløjtende ligeglade med hvor deres kød kommer fra.

  1. Ja, det hænger ikke altid helt sammen. Men heller at de tænker på æggene end slet ingenting, trods alt :)

 5. Kan man mon lokke en guide ud af dig? Til de fine krøller? Hvis du kan finde tiden, selvfølgelig. Tak for smuk inspiration!

 6. Så fint! Ku lige forestille mig outfittet med dine Miu Miu stiletter til også :-*
  Og så flot hår!

 7. Det der er jo åndssvagt pænt! Jeg skal til bryllup på lørdag og er liiige ved at hoppe ud og kaste penge efter den her.. Er dog ikke så vild med de der kjoler man køber til bestemte formål – for mit vedkommende ender de lidt for tit med, kun at blive brugt til lige dét formål :)
  Jeg fandt den for resten på svensk nelly.com – men printet ser lidt anderledes ud, men jeg går ud fra at prisniveauet er passende?
  http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kl%C3%A4der/kl%C3%A4nningar/just-female-2311/simba-dress-231180-2349/

  1. Jep, det er den samme. Stoffet kan være skåret forskelligt derfor forskelligt print :) Den kommer på dansk Nelly i løbet af et par dage har jeg lige hørt fra Just Female og ellers har de den i butikken på Købmagergade :)

   1. Hva farve hedder dit bælte? Er det creame el blush. Hvordan er størrelsen.? Kan du huske hvad din frakke kostede??

    1. Det er Blush :) Jeg ved desværre ikke med frakken, da det er min venindes jeg har lånt…

 8. Såååå smuk Emily :) Har lige klikket kjolen hjem og tror jeg kopiere din stil til et bryllup jeg skal til i juli :) Så fint!
  Viste lige billederne til min kæreste, så han kunne se kjolen. Han svarede: Er det ikke hende kronprinsessen fra England? Hehe :) Sødt! Og er helt enig :)
  Håber jeg kan gøre dig kunsten efter, så min kæreste også synes jeg ligner en prinsesse ;)

  1. Haha… Hvor ER du sød. Så kan jeg da ikke få armene ned resten af aftenen ;)
   Og er sikker på, at du bliver mindst lige så fin <3

 9. Hvor er du bare fin (som always:-)

  Hvor kan jakken mon købes (har forsøgt at Google uden held) – og hvor omkring på prisen?

  1. Tak :)

   Det er min venindes, så kender ikke eksakt pris, men den er fra COS (købt for 2 måneder siden ca.) og jeg vil tro at den har kostet 8-900 kroner.