Skater skirt, lynkrave og is

screamforicecream

nederdel asos// armbånd Massimo Dutti// bluse med kontrastkrave asos

Fjolle-Emily i mandags hvor Kia og jeg afsluttede Pinsen med manér ved at spise yndlingsis på yndlings-Ismageriet. Jeg fik bananasplitis (!) og så en kugle med citron, lakrids og hvid choko. Og flødeskum og syltetøj (vigtigt!). Dejligt, dejligt, dejligt, siger jeg bare.

Ismageriet er en af Amagers perler. Hvis du vil se flere og med på en lille ‘Tour de Amager’, så kig i min anderledes Amager-guide (der vist snart kunne trænge til et tillæg/opdatering) lige her.

Er i øvrigt sådan helt gennem-grund-glad for tiden. Uden at der er en bestemt årsag. Er bare virkelig, virkelig glad for livet og føler mig meget heldig og taknemmelig.

Rigtig fin dag til jer, rare mennesker!

(Visited 344 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

32 Kommentarer

 1. Er virkelig vild med de her billeder og dit outfit. Det er både sødt og fint, elegant og afslappet på samme tid. Og så er jeg vist også bare en sucker for fine kraver.

  Det er desuden rart at læse om, hvor glad du er. Smittende livsglæde er noget af det bedste her i verden.
  Må din dag blive ligeså skøn som de foregående :)

 2. Din blog er et kunstværk og at finde ud af, at du også er både er fan af og boende på Amager, får blot mine arme til at hæve sig endnu højere i fryd over dig og dit univers her.
  Hvis du opdaterer din Amagerguide, kan du roligt anbefale, at kaffen drikkes på Kaffebaren på Æblestien. Et skønt lille sted.
  Tak for inspirerede læsning og lækre stemningsfulde billeder hver dag.

  1. Selv tak Mette og mange tak for al rosen, så blev jeg da bare endnu gladere :D Opdatering af Ama’r-guide med Kaffebaren m.m. må blive et sommerferieprojekt :)

 3. Jeg må virkelig snart på Ismageriet! Er mægtig glad for min bog derfra :)
  Der findes ikke noget bedre end de dage eller perioder, hvor man er helt gennem glad uden nogen særlig grund!

  1. Ja, du må komme og besøge Ønskeøen! Fedt at bogen er et hit, har faktisk selv villet købe en lige siden, men aldrig fået det gjort. Nu skal det vist være ;)

   1. Der skal indkøbes et par specielle ingredienser, men så bliver isen også lækrere end de fede flødeis, man ellers ser opskrifter på.
    Faktisk har indehaveren/forfatteren, Kim, været så sød at yde assistance pr mail, da jeg ikke kunne regne ud, hvordan man kunne lave en jordbær/koldskålsis. Enormt fint af ham! Den endte med at blive rigtig god og kan ses her:http://midtimellem.dk/2012/07/jordbaerkoldskal-is-2/
    Måske der kan blive tid til et besøg på Ønskeøen til sommer – så byder jeg på is på ismageriet ;)

 4. Har også set en del skater skirts på asos, men har endnu ikke regnet ud, hvad der er særligt ved dem. Hvad gør en nederdel til skater?

  1. Det er en reference til dem skøjteløbere/rulleskøjteløbere har på :) Altså sådan nogle lidt korte nogle, men med masser af stof og vidde :)

 5. Ej hvor er du sød på de her billeder, man behøver vist ikke at spørge om isen vakte glæde ;) Min søn på 4 har samme ansigtsudtryk når han er ved ishuset, ha ha ;)

 6. Hvor det et fint outfit – og er VILD med nederdelen! Hvad størrelse er din nederdel, er ca samme størrelse som dig, og er lidt i tvivl inde i asos side, om hvilken størrelse jeg skal købe nededelen i.

  1. Jeg har taget den i en str. 10, da jeg ellers nemt synes at især deres nederdele/kjoler bliver monsterkorte. Den er tænkt til at sidde i taljen (hvilket en 6/8 nok ville gøre på mig), men så bliver den altså for kort til min smag, så en 10’er er et hit synes jeg ;)

 7. Sikke et smukt sæt.
  Hvordan er størrelsen på både bluse og skater skirt?
  Og hvordan er det at handle på Asos?
  Jeg skal helt sikkert have dette sæt! :-)

  1. Jeg har taget blusen i en str. 6 og nederdelen i en 10 (se begrundelse længere oppe i svaret til ‘MJ’. Jeg synes det er fint og nemt og tingene kommer hurtigt (og det er også nemt at returnere, hvis noget ikke passer).
   Håber du bliver glad for det :)

 8. Jeg blev pænt præsenteret for Ismageriet en af de første forårsdag i april og det var kærlighed ved først blik, både for sind og mave :D Har allerede bestilt en tur hver aften, når jeg endnu en gang slår turen om veninde i københavnske i sommer. YAH, jeg skal spise mig tyk i mokkais og den lækreste pistachie!

  1. Ja, det er et sted man bliver forfalden til. Har faktisk aldrig prøvet nogen af de varianter du nævner, men det lyder det da næste som om jeg skal (så har jeg også en undskyldning for snart at smutte forbi igen) :)

 9. Hvor er du sød og feminin :) kan virkeligt godt lide den bluse. Desværre var den der ikke i min størrelse, da jeg gik ind på siden for at bestille :( øv-bøv.

  1. Ih hvor ærgerligt! Men de er som regel ret hurtige til at fylde op, så måske den kommer på igen :)

   Og tak!

 10. dit hår er simpelthen så flot! vil du ikke lave en lille guide til, hvordan du sætter det osv? :) det ville være fedt! :)