Festivalstil på Fælleden

tunika Isabel Marant (gammel)// shorts The Kooples// støvler Notabene// jakke River Island (gammel)// taske Balenciaga

Jøsses, er så træt i dag, for en gangs skyld fejlede mit ellers ufejlbarlige sovehjerte fuldstændig og jeg har nærmest ikke lukket et øje i nat. Men har alligevel fået ordnet lidt ærinder, oprydning og rengøring i dag og nu vil jeg lige nå at lægge lidt neglelak, glatte Ronja Røverdatter-håret, der også ser træt ud, smide en pæn jakke og et par solbriller på og så begive mig mod biffen hvor jeg skal se The Great Gatsby. Og så skal jeg hjem og på hovedet i seng bagefter. Og forhåbentlig sove godt og længe.

Billederne ovenfor er fra sidste weekend og i noget af mit yndlingstøj og på et af mine yndlingssteder – Kalvebod Fælled. Tunikaen har jeg ‘arvet’ fra min mor for et par år siden og jeg er snart ved at have slidt den i laser. Jeg holder meget af boho/festivalstilen, især om sommeren og glæder mig som et lille barn til Roskilde Festival, mest pga. alle de gastronomiske tiltag, som jeg skal dække, og selvklart musikken, men også pga. tøjet.

Havde det i en lang periode ret ambivalent med ‘festivalmode’. Men hey, jeg er vild med festival, vild med mode og vild med hele den stil, der kendetegner festivalmode, så droppede at være principsur og har i stedet besluttet mig for at omfavne det. Selvom det er musikken, der skal være i højsædet – og hvordan kan den være andet – så synes jeg hele kulturen omkring festivaler er rigtig interessant, herunder også de ting, der er omdrejningspunktet for denne blog og noget af det jeg holder af og finder interessant: Mad og personlig stil. Nå, ja og så hele campingen (frilufts-Emily er meget, meget glad på festival), men den side skal jeg nok lade være med at belemre jer med ;)

(Visited 374 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. Arh, jeg er altså stadig lidt principsur på festival stil. Synes det er besynderligt, at alle pludselig skal være iført samme uniform, blot fordi de er på festival. Og lidt kedeligt. Glæder mig til at høre, hvad du synes om den store Gatsby. Er lidt nysgerrig på den, men er i tvivl om hele musical delen… Så en hurtig tommel op eller ned modtages gerne ;)

  1. Hehe… Ja, det var jo også det jeg var sur på. Også fordi det ikke var sådan dengang jeg startede med at gå på festival, der havde vi bare grimt tøj på og hørte musik. Men altså, det ser ud som om det er et fænomen, der virkelig er kommer for at blive og så orker jeg ikke at blive ved at være sur ;) If you can’t beat them…

 2. Rigtig fint outfit, er helt vild med både tunika og jakke!
  Og åha, glæder mig også meget til Roskilde festival, og hele den dejlige festivalsstemning :)
  Jeg må indrømme, at jeg synes nu bestemt det kunne være hyggeligt at høre lidt mere om frilufts-Emily ;)

 3. Hej Emily :) Hvor ser du bare lækker ud! Jeg tænkte på, om du måske ville lave et “how-to” indlæg eller evt. en video, hvor du viste, hvordan du laver de vildt flotte men samtidig skødesløse krøller, du tit har! :)

 4. Jeg vil nu gerne se mere til frilufts Emily – hun lyder (også) sød :)

  Ang. festivalmode , så er jeg også sådan én, der i en lille brandert i ny og næ, kan være lidt tvær over festivalmode. Bevares, jeg anser virkelig også tøj og mode som et kulturelt artikulations fænomen, og som jeg jo også selv dyrker i det daglige, og som jeg synes er interessant at studere og selv at indgå i. Og jeg pakker da helt bestemt også noget bestemt tøj til en festival. Gerne i et mærkeligt sammensurium af praktisk versus gakket versus fint versus min “normale” stil :)

  Og musikken ER jo stadig i fokus – men jeg bliver liiiiidt træt, når alle mulige smarte mennesker alle skal bo i mediebyen på Roskilde og rende rundt og være smarte bare for at være smarte – det er nok mere jyden i mig, der synes at jordforbindelsen kan forsvinde. Og jordforbindelsen, den er altid vigtig. Om man er på festival eller en gå-tur på strøget :) Der er festivalmode nok bare et “symptom” end selve “sygdommen” – hvis det giver mening? :)

  1. ps. Haps for en lækker tunika! Og så har jeg lige et mode-relateret spørgsmål: Får du aldrig varme fusser af at have støvler på, når vejret er til bare ben? Jeg elsker looket med kjole og støvler – det er SÅ fint, men jeg bryder mig virkelig ikke om at have varme fusser, haha. (jeg er også altid den første til at hoppe i sandalerne efter vinteren)

  2. Hehe… ja, du kan tro at jeg forstår dig. Men hvis man nu skal se positivt på det, hvilket jeg jo helst vil, så er der rigtig mange piger, der normalt går lidt mere konservativt klædt, der på festival tør lidt mere og klæder sig lidt sjovere/anderledes end normalt. Altså helt almindelige piger og ikke ‘mediebystyper’ ;) Og det synes jeg egentlig er ret fedt. Altså nogle hvor jordforbindelsen er helt i orden, men hvor de skejer lidt ud :)

   1. Ps. Frilufts-Emily er – vist nok – også sød, men hun er lidt genert og vil ikke blogges ;)

    Pps. Nope, har meget lidt varme fødder. Fryser til gengæld nærmest altid, så tog gerne de varme fødder med ;)

   2. Jeg er så meget med på, at man altid skal vende det til noget positivt – og synes din pointe er rigtig fin :) (det er nok også mest brovtne Michelle, som heldigvis ikke viser sit ansigt så ofte, der bliver lidt træt af smarte mediebystyper).

    Og så må jeg se, om mine lidt varme fusser vil kunne holde ud at komme i et par støvler nu her. Ellers så bliver de bare i ballerinaerne og sandalerne.