Let it snow

^^^ jakke Canada Goose (c/o)// strik Ganni// jeans Rag & Bone// sko Maruti (anden farve, samme model her)// taske Balenciaga// solbriller vintage// luffer Hice ^^^

Sådan her var jeg pakket ind i weekenden, mens snefnuggene hvirvlede rundt om ørerne på mig og skiferiedrømmene gjorde deres indtog i mit hovede. I øvrigt iført min mors skibriller fra firserne. Som jeg også nævnte i går, så er jeg en frossenpind af rang. Ikke meget viking over mig. Overhovedet. Derfor kan det måske undre nogen (føromtalte mor i særdeleshed) at jeg ikke – indtil for ganske nyligt – ejede en ordentlig vinterjakke.

Bevares har denne her (og ja, man må gerne grine af mig i det indlæg og omvendt synes teenage-Penny er sød!), som er praktisk og holder mig varm på hundelufteture, men den er også ved at falde fra hinanden. Og virkelig ikke så køn længere. Rød er ikke så holdbar en farve… Og meget dårlig til at camouflere mudder. Troede ellers kun det var børnehavebørn, der kunne slide tøj op, men det er åbenbart også muligt for friluftslivsentusiaster.

Men nu er der endelig en ny overvarm (begik den fejl at have den på indenfor i et storcenter i søndags og var ved at koge op) jakke på banen og den giver mig blod på tanden til friluftsliv på trods af kedeligt, råkoldt vejr. Og dét både af den mere urbane slags (cykelture til og fra alting inklusiv) og på klassisk manér med timelange vandreture i skoven med min plettede ven. Yay :)

ENGLISH RECAP: This weekend we had a tiny snowfall in Copenhagen and I couldn’t be happier. There is something very special about snow and everything gets so quiet and kind of magic when the snowflakes start falling. Now we’re back to rain and grey skies again. Please let it snow.

(Visited 1.516 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

25 Kommentarer

 1. Jeg har heller aldrig haft en vinterjakke, der kunne holde mig helt varm. Lige indtil jeg fik en Canada Goose, som du også har på. Virkelig alle pengene værd!

 2. Here in Bavaria it snowed this morning again and we have tons of snow in my home village :) I like snow, too and I understand that you are happy about the snow in Copenhagen – and I like your cool snow outfit!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Thank you so much Rena. I envy all of your snow a little though. Here it’s back to rain again…

 3. Åh Emily, du ser som altid mega skøn ud! Og de der solbriller er virkelig sindssygt cool!

  1. Ja, de er ret vilde. Da min mor foreslog at jeg prøvede dem, tænkte jeg at hun var helt skør, men er faktisk helt vild med dem nu ;)

 4. Vildt seje solbriller!
  Jeg er også typen, der altid fryser. Når jeg vover mig udenfor om vinteren, har jeg altid strømpebukser på under mine bukser, ellers er det simpelthen for koldt. Jeg fryser nærmest af at se dine bare knæ ude i kulden! :D Og så har jeg en dynefrakke/dunfrakke (hvad hedder det?), som jeg elsker. Den er ikke helt så pæn som mine uldfrakker, men den er dejlig varm!

  1. Tak tak, det hilser jeg min mor og siger, så bliver hun glad ;)
   Ja, det var heller ikke holdbart med de huller på knæene (det er bare mine yndlingsbukser, så håbede den gik), men skiftede bagefter. Brrrrrr….

 5. Hm, måske du også skulle overveje at vinteropgradere fodtøjet. Især fordi, der står inde på annoncen, du linker til, at det ikke anbefales at bruge skoene i vådt vejr :D

  1. Haha… De var nu også kun på til billedet og så tog jeg varme støvler på ud at gå tur ;)
   De varme støvler var bare ikke helt så fotogene :)

 6. Jeg er helt vild med det out-fit! Er lige kommet hjem fra ski-ferie, men nu får jeg helt lyst til at tage tilbage – hurtigst muligt!

  Hvilken størrelse har du lufferne i? :)

  1. Ja, der er lidt ski over det ikke? :)

   Av, det ved jeg ikke? Vidste slet ikke at der var forskellige størrelser. Troede bare at de var one-size (og der står ingen størrelse i mine), så der kan jeg desværre ikke hjælpe…

 7. Virkelig en flot jakke og ikke mindst fede solbriller! Hvilken model er jakken og hvor har du købt den?? :-)

 8. Emily, må lige høre dig om dit jean-køb på shopbop. Blev der lagt ekstra told ved forsendelsen fra US?
  Fedt outfit i øvrigt.:)

  1. Jep, der kommer noget oveni. Men Shopbop har sådan en service, hvor man betaler moms/told hos dem/ved kassen, så man ikke får en grim overraskelse på posthuset. Vælg Danmark som shipping-destination og så kan du se hvor meget det drejer sig om inden du betaler (og kan fortryde dit køb på tidspunkt, hvis du vil). Jeg handler der et par gange om året (de har så mange fede ting, Madewell og Rag & Bone er mine favoritmærker + Karen Walker solbriller), så jeg ikke skal betale for fragten for ofte og synes det fungerer upåklageligt :)
   Tak :)

 9. Hej Emily

  Jeg er simpelthen blevet lun på din lækre Balenciaga City, og efter en meget positiv årsopgørelse, er det faktisk muligt med lidt taskeforkælelse

 10. Hej Emily
  Hvilken model er det og hvordan er den i str?
  Tak for en god blog.
  Mange hilsner Louise