Om at lufte hvide sneaks og bisser

^^^ frakke Ganni (på udsalg)// jakke Zara (gammel)// skjorte Zara (lignende her)// nederdel Part Two (lignende her)// taske Decadent// solbriller Karen Walker// sneakers Lacoste// armbånd Marianne Dulong// øreringe og halskæde byBiehl ^^^

“Dejligt at du smiler på dine billeder” og “Du ser så glad ud for tiden” var kommentarer, jeg fik en hel masse gange i løbet af foråret og sommeren. Og tak for det i øvrigt :)

Jeg var nu ikke gladere end jeg plejer (er sådan ret grundglad generelt). Næ, jeg var bare ved at få sat tænderne i orden og lige pludselig turde jeg også at lufte dem på billeder, efterhånden som de blev rettet ud.

De er nu altid blevet luftet ret meget. Så meget, at jeg har erhvervet mig nogle flotte smilerynker som bevis herfor. Men jeg kunne ikke lide at få dem foreviget på billeder tidligere. Tænderne altså.

Det er, som I kan se, en helt anden historie nu ;)

En masse mere om det i slutningen af denne uge, for jeg skylder jer (eller dvs. dem der gider at høre på det) en opdatering på mit store bøjleindlæg om at få rettet tænder som voksen.

De hvideste sneaks var også ude at blive luftet. Det var rart for en gangs skyld at have sko på, der ikke var fulde af mudder (ja, det er blevet min nye yndlingsaversion). Så må vi se hvor længe det holder. Skal prøve at lade være at tage dem med på Penny-tur. Det er der mudderskaderne sker… I denne omgang var de ‘bare’ med rundt i København på den dejligste søndagstur.

ENGLISH RECAP: Sunday i was frolicking around Copenhagen showing off my new white kicks and all of my teeth ;)

Og så blev jeg også lige photobombet af hende her og hende her

(indlægget indeholder affiliatelinks)

(Visited 1.583 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

24 Kommentarer

 1. Jeg glæder mig til at høre om tandreguleringsupdaten senere på ugen! Jeg overvejer selv at få ordnet mine tænder, da jeg faktisk har et ret stort overbid, men mit er lidt mere omstændigt og de har talt om en lille operation. Suk. Someday! :)

  1. Synes virkelig du skal overveje det, hvis det er noget du går og tænker meget over. Det eneste jeg har fortrudt er at jeg ikke gjorde det noget før. Men det var selvfølgelig heller ikke helt så kompliceret.

   Update coming up :)

 2. Jeg elsker den røde taske til de lyseblå tern – så pænt! Og det sidste billede er virkelig fint :)
  Jeg glæder mig til tandopdatering. Går selv med overvejelser om at få rettet tænder, og det var især efter du tog emnet op herinde, at jeg har været lidt hooked på tanken. Det virker som om at der faktisk er virkelig mange voksne, der går med de samme overvejelser.

 3. Har lige erhvervet mig en lædernerdel, så perfekt med lidt inspiration til outfit

 4. Åh et kært indlæg og nogle fede sneaks! Kunne man høre, hvad modellen mon på skoene hedder?

 5. Lækker frakke! <3 Men hvordan er den at holde varmen i? Mener, du har en jakke inden under – betyder det, at den generelt mere er en lun overgangsfrakke, end en man kan bruge nu her? :)