Skovmandsskjorte og lyserød jakke

^^^ ruskindsjakke Second Female// skjorte Topshop (gammel)// jeans Rag & Bone// støvler Storm & Marie// taske Céline// smykker Marianne Dulong, byBiehl// skull-halskæde Beadhouse// ur Michael Kors ^^^

Jeg tror min all time favoritfarvekombination er sart lyserød og flaskegrøn. Så meget at jeg tilmed engang prøvede, at implementere det i kæmpestore flader i en stue med en rosa sofa og grønt gulvtæppe. Det var så pænt, da jeg forestillede mig det, men ikke rigtigt godt i virkeligheden. Så nu holder jeg mig til kun at gøre det i garderoberegi.

Skjorten er i øvrigt en af mine yndlings og har været med gennem næsten hele bloggens historie. Kig bare med bl.a. med her, her og her.

ENGLISH RECAP: One of my all time fave color combinations is pale pink and dark, deep green. I tried it for my living room once though (pink sofa green rug) and it unfortunately doesn’t work in larger scales.

(Visited 1.514 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Og det er altid en favorit hos mig, når skjorten er med i et outfit! Den er altså noget så pæn. Min mormor har en kæmpe, blød lænestol i præcis samme mønster+farveholdning, som jeg drømmer om engang at få lov at arve, selvom den på ingen måde falder ind under “let og nordisk”.

  2. Hold nu op, det må godt nok også være noget af en kvali-jakke, hvis den har holdt så længe! Hvis de indlæg du har linket til er en troværdig guide, så kører skjorten på fjerde år nu, haha xD

    Bliver sådan helt nostalgisk, når jeg sidder og kigger på gamle indlæg. Hold nu op 2011 er længe siden. Og jeg har læst med endnu længere. Det er jo vildt! (:

  3. Jeg har ofte overvejet den der skovmandsskjorte, men jeg har bare været i tvivl om stylingen. Men det du gør, kombinerer den feminine lyserøde farve med den rå skjorte, er jeg faktisk ret vild med. Nu får jeg helt lyst til at gøre dig kunsten efter :D

    – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  4. Sikke en pæn jakke Emily :)) Jeg simpelthen elsker din blog og Instagram! Ha en god aften :D

  5. Hej Emily. Kan du evt. give et lille råd i forhold til størrelsen på dine bukser. Vil gætte på at jeg bruger ca. samme størrelse som dig, og er vild med de jeans! :-)