Bien & Beanie

^^^ frakke Ganni (her i grå og rosa)// læderjakke Inwear// tørklæde Maya Copenhagen// tee Madewell// jeans Rag & Bone// taske Adax// støvler Sam Edelman// ur Skagen// halskæder byBiehl og Jane Kønig ^^^

Hueklædt type i gammelt tøj. Ej, tørklædet er nyt, men ellers er alting meget old news og gamle kendinge. Og yndlinge. Således har støvlerne netop fået nyt såler, så de kan klare en sæson til. Har sådan en periode, hvor jeg kun har lyst til at gå i mine ‘comfort clothes’. Sorte jeans, tee og læderjakke. Beanie og aviators. Mere klassisk rock, mindre feminin eklekticisme. Ikke fordi humøret fejler noget.

Tvært imod :)

Det er i øvrigt søde Mie, der var rar at forevige mig på Superkilen i stiv kuling i fredags. Hold nu op, hvor er jeg bare ved at blive fan af Nørrebro!

Min weekend tyvstartede allerede lidt torsdag aften med date på Gorilla (fik østers, lobster roll og noget ricottafyldt pasta med friteret, meget lækkert) og er fortsat i samme gode stil med rart selskab og gode oplevelser. Hvilket også betyder, at jeg i dag skal indhente noget af det forsømte. Men det er ok, når der er kaffe i koppen, en varm hund på fødderne og solen strømmer ind ad vinduerne.

Ønsker jer en dejlig søndag!

ENGLISH RECAP: I’m currently revisiting old wardrobe favorites and wearing variations of my fave comfort clothes (black skinny jeans, tee and leather jacket) around the clock.

(Visited 902 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

26 Kommentarer

 1. Fiine billeder, du ser så glad (og sød) ud. Og det er da godt nok de lækreste støvler! Når du skriver at de har fået nye såler, er det så det samme som nye hæle? Mine Acne Track kunne nemlig godt trænge til nye hæle, gerne et sted hvor det IKKE er gummihæle der bliver sat på, og hvor priser er okay? :-)

  1. Jeg har både fået sat nye ‘dutter’ på hælene samt lagt en ny, tynd gummisål under selve foden. Det var ikke specielt billigt, men heller ikke dyrt. Pænt lavet. Får den ordnet hos skomageren på Brønshøj torv. Ellers kan jeg anbefale den på Gl. Kongevej (lige ved Synoptik) :)

 2. Jeg kan godt lide dig i din comfortzone med lidt “hårdere” elementer :) God (arbejds)søndag til dig.
  PS. Date? Sådan rigtig date?

 3. Nogle gange er de sorte jeans også bare den eneste vej frem! Jeg elsker hvordan søde, sarte lyserød både kan være super girly, men også mega rock’n’roll afhængigt af, hvad det matches med.

  – er ret vild med den lille detalje (bevidst eller ej), at dit outfit på sin vis matcher baggrunden. Synes tonerne komplimenterer hinanden godt hehe.

  1. Ja ikke?
   Ville ønske at jeg kunne sige at det var intentionelt, men det var nu snarere en tilfældighed ;)
   Rar dag til dig! :)