Outfits 2014 del 3

Tredje og sidste del af hvad jeg havde på i 2014. Altså havde også andet på. Og havde det samme på mange gange. Det glemmer jeg nemt, når jeg blot sidder og ser på disse billeder og tænker det også kan være lidt uklart for jer. Derfor bliver jeg også glad over at se at der, på trods af at jeg med vilje prøver at variere, hvad jeg har på, på ‘dagens’, også er trofaste gengangere. Tilmed nogle der har været i spil i flere år. Ja, ja, det er ikke en uovertruffen bedrift. Det ved jeg godt. Men det gør mig glad, at tingene har en lang levetid og kan bruges igen og igen.

Denne omgang tilbageblik (se første afdeling her og anden her) på det jeg har haft på i år, er fra efteråret og starten på vinteren. Tænk hvor var det et lunt efterår. Mindes at have bare ben og/eller fødder til ind i oktober.

Rigtig god søndag fine mennesker :)

ENGLISH RECAP: Second third of 2014 in outfits. First part here and second part here.

(Visited 772 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. Hej Emily (: Godt nytår.
  Jeg overvejer at købe den blomstrede kjole fra asos (Billede 8). Hvilken str. har du den i? Sidder den meget stramt over brystet, eller er det lidt stretch? (:

  1. Hej Ivana,
   Mange tak :) Jeg har den i en 8 og ja, den er stram i stoffet/uden stretch.
   Kh.
   Emily

 2. Hvor har du bare en lækker stil. Jeg tænker det tit og bliver lige bekræftet med sådan en omgang 3x årets outfits. Ville ønske at jeg kunne kopiere/tyvstjæle det hele…

 3. Jeg bliver altid så glad af at se, hvor mange farver du ifører dig. Det er SÅ godt og helt klart noget, jeg mener mangler i den skandinaviske stil (inkl. min egen). Glæder mig til at se mange flere farverige outfits i år :D