Vind: Gavekort på 2000 kr. til REDGREEN

^^^ frakke REDGREEN (på udsalg)// tørklæde Storm & Marie// strik Second Female// nederdel Ganni (på udsalg)// solbriller Prada// taske Balenciaga// støvler Vanessa Bruno (på udsalg) ^^^

Jeg kan godt lide at mikse helt klassiske og tidløse stykker tøj med noget mere nutidigt eller trendbaseret. Men når jeg shopper, så er jeg lidt af en skade. Går slet og ret efter det, der glimter og blinker. Eller i alle tilfælde det, der er farvet og gerne mønstret. Hvilket resulterede i, at jeg for nogle år siden havde opbygget lidt af en klovnegarderobe med egne ord. Jeg kan nemlig godt synes, det er lidt kedeligt at købe de der sorte jeans, den hvide tee eller – som her – den klassiske blå duffelcoat. 

Også selvom det er virkeligt rart at have netop den type tøj og det er lige præcis de items, man bruger igen og igen og igen.

Frakken her (der er REDGREEN’s mest populære model) er i uld og med et varmt termofoer, så man kan holde sig lun, uden at man behøver ligne en Michelin-mand. Den har en fin, retro, fransk/engelsk vibe over sig og minder mig om den Carey Mulligan har på i An Education (en af mine yndlingsfilm i øvrigt). Kan godt lide, at den både er praktisk og brugbar til gåture med hunden i skoven og pæn nok til en aften ude eller bare helt casual over jeans, tee og flats.

VIND 2.000 kr. til REDGREEN
For at deltage i konkurrencen om et gavekort på 2.000 kr. til REDGREEN’s webshop (frit valg på alle hylder), skal du blot linke til den/de ting du ville bruge gavekortet på (se udvalget på deres webshop her) i en kommentar nedenfor.

REDGREEN har netop startet udsalg med 50% på masser af varer.

Konkurrencen slutter på søndag d. 11. januar kl. 12.00.


(indlægget er udgivet i samarbejde med REDGREEN)

(Visited 1.051 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

439 Kommentarer

 1. Orh, de har nogle virkelig fine ting, kvalitet med lidt maritimt – i like it!
  og det er nok også noget af det, der mangler i min garderobe. Som du så fint siger det, er det ikke særligt “sjovt” at købe basisting. Hvis jeg vandt, ville jeg tage denne her fine strik og så liiiige en duffelcoat udover – varm og flot!

  http://www.redgreen.dk/striktroejer-til-kvinder/produkt/?pid=1932&colorid=106&title=CAROLENA%20KABELSTRIK

  http://www.redgreen.dk/special-pages/quickbuy/?pid=1955&colorid=306

 2. Superfin frakke du har valgt! Den ønsker jeg mig også – eller dennehttp://www.redgreen.dk/jakker-til-kvinder/produkt/?pid=1957&colorid=306&title=DARA%20FRAKKE:

 3. Hvis jeg vinder vil jeg bruge gavekortet på Nadira sømandsfrakken. Den er jo smuk og tidsløs.
  Aner ikke hvordan jeg deler link på padden?

 4. Jeg ville vælge NADIRA SØMANDSFRAKKE | DKK 1.750,00, den er klassisk, men har også et tidløst moderne præg og vil fungere både i parken med hunden, på job som konsulent, cafemøder og stævnemøder, for nu at holde fast i, at vi kan lide gamle ord.
  Den er bare rigtigt pæn – og det er du også i det tøj.

 5. http://www.redgreen.dk/jakker-til-kvinder/produkt/?pid=1959&colorid=999&title=MILEY%20KORT%20QUILTET%20JAKKE

  Denne her Miley jakke fordi den er lidt rå men samtidig piget. Og en mellemting mellem mine nuværende jakker. Får snart problemer med at vinterjakken er liidt for varm, uldfrakken (med 3/4 ærmer) ikke vindtæt og læderjakken absolut slet ikke varm nok.

  http://www.redgreen.dk/striktroejer-til-kvinder/produkt/?pid=1932&colorid=106&title=CAROLENA%20KABELSTRIK

  Carolena strikken fordi den ligner hjemmestrik og jeg kan ikke selv strikke. :(
  Og fordi min kæreste forrige år købt en striktrøje i marine stil. Og den holder hamrende godt på trods af 100 vaske. Vil gerne gøre ham kunsten efter. :D

  http://www.redgreen.dk/skjorter-til-kvinder/produkt/?pid=1975&colorid=106&title=KELSI%20SKJORTE

  http://www.redgreen.dk/skjorter-til-kvinder/produkt/?pid=1969&colorid=306&title=CAITLIN%20PRIKKET%20SKJORTE

  Og Kelsi og Caitlin skjorterne fordi jeg er absolut fan af skjorter under strik. :D

 6. Ville også vælge Barbara-jakken. Desuden også Dinnet langærmet T-shirt samt Serica bæltet.

 7. Lækker konkurrence! Jeg har også længe kigget på jakken, men da jeg pt. er højgravid og skal føde indenfor de næste 4-5 uger, har det ikke kunnet betale dig st købe den – endnu… men lige så snart mavsen er normal igen, vil jeg ELSKE at pakke mig ind i den resten af vinteren

 8. Jeg ville helt klar bruge gavekortet på denne strik
  http://www.redgreen.dk/striktroejer-til-kvinder/produkt/?pid=1932&colorid=106&title=CAROLENA%20KABELSTRIK jeg mangler nemlig noget at holde varmen ordentlig i denne blæsende vinter :(
  Og så ville jeg bruge gavekortet på denne regnfrakke http://www.redgreen.dk/outlet/billige-jakker-til-kvinder/produkt/?pid=1616&colorid=999&title=LAILA%20REGNFRAKKE
  Da jeg fra februar flytter til KBH og med det danske vejr kommer til at mangle en regnfrakke (jeg er ikke for god til når det bliver for praktisk ;) og skal jo cykel rundt i hele byen, så kommer til at mangle en der er smart men også praktisk uden at se sådan ud ;(

 9. Jeg er ret så vild med denne lækre striktrøje: http://www.redgreen.dk/striktroejer-til-kvinder/produkt/?pid=1931&colorid=306&title=BENTA%20STRIK og striber kan man bare ALDRIG få for mange af: http://www.redgreen.dk/t-shirts-til-kvinder/produkt/?pid=1948&colorid=306&title=DANA%20STRIBET%20T-SHIRT er desuden også ret vild med den frakke, som du så fint viser her <3 Så kan vist roligt sige, at jeg sagtens kan finde noget at bruge den fine præmie på :)

 10. Jeg er også helt vild med din jakke og i øvrigt også den grå strik!!
  Men hvis det ikke skulle være den samme jakke som din, kunne det være denne:
  http://www.redgreen.dk/jakker-til-kvinder/produkt/?pid=1956&colorid=999&title=DARA SOFTSHELL FRAKKE
  og en jersey kjole i blå:
  http://www.redgreen.dk/t-shirts-til-kvinder/produkt/?pid=1945&colorid=306&title=ROSE JERSEY KJOLE
  og en rigtig lækker trøje til min mand:
  http://www.redgreen.dk/striktroejer-til-maend/produkt/?pid=1991&colorid=306&title=GALWAY STRIK CARDIGAN
  Jeg krydser fingre i håbet om at være heldig!!

 11. Jeg ville vælge denne jakke, da jeg desværre ikke kan passe den vinterfrakke jeg har, og pt ikke har overskud i budgettet til en ny:

  http://www.redgreen.dk/jakker-til-kvinder/produkt/?pid=1963&colorid=300&title=AISHA%20JAKKE

  Og så ville jeg vælge disse strik, så jeg kunne holde varmen:

  http://www.redgreen.dk/striktroejer-til-kvinder/produkt/?pid=1934&colorid=306&title=DELVINE%20STRIK%20CARDIGAN

  http://www.redgreen.dk/striktroejer-til-kvinder/produkt/?pid=1942&colorid=306&title=NEVA%20STRIK%20CARDIGAN

  Godt nytår :)

 12. Åh jeg savner min gode gamle bærbare computer, den kunne man regne med! Nu er det tredje gang jeg forsøger at skrive dette indlæg, min iPad lukker ned og alt tekst går tabt… Jeg kan ikke få lov til at linke til produkterne, men jeg ville elske at få et par af de super lækre og bløde “sejlersko”, Mary Loafer, de er virkelig lækre og de er i de lækreste farver! Det er som at gå med bløde futsko <3 "Sømandsjakken er jeg også ret vild med, den har noget klassisk lækkerhed over sig og bringer tankerne afsted til høje bølger, Vesterhav og flotte marinemænd ;)

  Godt nytår!!

  Kh

  Annesofie

 13. Hvor lækkert klassisk mærke som Reedgren er,nej hvor ville jeg godt vinde. Rigtig godt nytår til dig ser frem til alle dine tips og råd i det nye år.

 14. De har da enormt mange fine ting! Hvis jeg skulle blive den heldige vinder, ville jeg bruge gavekortet på denne her smukke Benta strik: http://www.redgreen.dk/striktroejer-til-kvinder/produkt/?pid=1931&colorid=306&title=BENTA%20STRIK
  samt den her skønne Caitlin skjorte: http://www.redgreen.dk/skjorter-til-kvinder/produkt/?pid=1969&colorid=306&title=CAITLIN%20PRIKKET%20SKJORTE
  og den her sindssygt cool Miley kort quilted jakke: http://www.redgreen.dk/jakker-til-kvinder/produkt/?pid=1959&colorid=999&title=MILEY%20KORT%20QUILTET%20JAKKE
  Krydser alt hvad jeg kan for, at jeg bliver den heldige vinder!

 15. WAU, en skøn konkurrence. Jeg mangler virkelig en skøn jakke til den kolde tid, og vil elske og vinde den lækre jakke her:

  http://www.redgreen.dk/jakker-til-kvinder/produkt/?pid=1955&colorid=306&title=BARBARA%20DUFFELCOAT

  og så vil jeg købe en lækker polo i blå til min teenagesøn, da han virkelig trænger til at få nyt tøj, men går mere op i at spare op til en PS4 konsol ;) det vil klæde ham, at få noget tøj han også kan passe nu.

  http://www.redgreen.dk/t-shirts-til-maend/produkt/?pid=1708&colorid=306&title=DOWNEY%20SS%20POLO

  Godt nytår. Smil Lene .0))

 16. Lækker konkurrence. Jeg har til min skræk og rædsel lige ødelagt min vinterjakke dvs. syningen er gået op i begge lommer, lige som der er røget en knap midt på maven (hvor der nu er hul med kig til foret). Om det skyldes for meget julemad eller blot det faktum, at jakken er 3 år gammel, ved jeg ikke (og det tør jeg heller ikke gisne om). ;)
  Men derfor ville jeg vælge:
  http://www.redgreen.dk/jakker-til-kvinder/produkt/?pid=1955&colorid=306&title=BARBARA%20DUFFELCOAT
  Og en lækker skjorte:
  http://www.redgreen.dk/skjorter-til-kvinder/produkt/?pid=1969&colorid=306&title=CAITLIN%20PRIKKET%20SKJORTE

 17. Synes denne strik er uendeligt sød og den måtte gerne bo hjemme hos mig. Den er også billigere end en hund, men sikkert ligeså blød :-)

 18. Jeg ville helt klart købe en af vinterjakkerne, da min nuværende er godt brugt ;-9

 19. Jeg synes den her jakke ser super varm ud (ja tak!): http://www.redgreen.dk/jakker-til-kvinder/produkt/?pid=1963&colorid=300&title=AISHA%20JAKKE

  Derudover kunne jeg godt bruge nogle nye skjorter, da jeg starter i praktik til februar :):
  1) http://www.redgreen.dk/skjorter-til-kvinder/produkt/?pid=1975&colorid=106&title=KELSI%20SKJORTE
  2) http://www.redgreen.dk/skjorter-til-kvinder/produkt/?pid=1969&colorid=306&title=CAITLIN%20PRIKKET%20SKJORTE (så fin med prikker)

  Ih nu håber jeg, at jeg vinder :D

 20. Jeg har det MEGET ligesom dig! Mangler altid de fine, basic dele i mit skab, men hver gang jeg er afsted, bliver de overgået af lidt mere spændende ting, som ja, til sidst ikke kan sættes sammen.
  Jeg har nu fundet en fin jakke og en lækker cardigan, som ville hjælpe lidt på det hele :)
  http://www.redgreen.dk/jakker-til-kvinder/produkt/?pid=1960&colorid=306&title=NADIRA%20S%D8MANDSFRAKKE
  http://www.redgreen.dk/sweatshirts-til-kvinder/produkt/?pid=1952&colorid=999&title=IVY%20TR%D8JE%20M.%20LYNL%C5S

 21. Jeg har nedlagt shoppe-stop i januar i år, da min SU udløber, og det er altså bare surt at se alle de lækre udsalgs-tilbud når man ikke må.
  Så hold da helt op hvor ville det være lækkert at få lov at shoppe helt “gratis”! Jeg krydser alt!! :)
  Godt nytår!!!

  http://www.redgreen.dk/skjorter-til-kvinder/produkt/?pid=1977&colorid=306&title=AVRIL%20MARITIM%20KJOLE

  http://www.redgreen.dk/jakker-til-kvinder/produkt/?pid=1956&colorid=999&title=DARA%20SOFTSHELL%20FRAKKE

 22. Jeg vil bruge gavekortet på en jakke til min mor og resten af pengene på mig selv ;-) Min mors jakke til hverdags brug en ski-jakke(hendes vinterjakke) og så har hun en meget gammel, men smuk aftenjakke (kan dog ikke bruges til daglig brug og meget upraktisk) Derfor synes jeg hun trænger til en ordentlig, pæn og varm jakke. ‘
  Jeg er ret sikker på at denne vil være lige i hendes smag: http://www.redgreen.dk/jakker-til-kvinder/produkt/?pid=1954&colorid=999&title=VIOLA%20JAKKE
  Jeg er selv helt vild med denne skjorte: http://www.redgreen.dk/skjorter-til-kvinder/produkt/?pid=1969&colorid=306&title=CAITLIN%20PRIKKET%20SKJORTE Eller denne lækre prikkede strik: http://www.redgreen.dk/striktroejer-til-kvinder/produkt/?pid=1940&colorid=306&title=DANIA%20PRIKKET%20BLUSE

 23. Ihh, en Barbara Duffelcoat ville da være dejlig at vinde…Måske en Dania strik i blå oveni..

 24. Har købt en jakke lignende hos H&M. Den er slet ikke ligeså flot og varm som din, men jeg eeeelsker duffle coat udseendet og med SU.. nånej, jeg studerer stadig og får IKKE SU… og med, ingenting, når man ikke så langt.
  Hvor forøger man lige sine chancer for at vinde?

  – Nåmen, jakken er jo et oplagt valg! http://www.redgreen.dk/jakker-til-kvinder/produkt/?pid=1955&colorid=306&title=BARBARA%20DUFFELCOAT
  – og de her i blå, er ret fine: http://www.redgreen.dk/sko-til-kvinder/produkt/?pid=1757&colorid=300&title=ANNA%20KLASSISK%20SEJLERSKO
  – Men jeg kunne besemt også overveje denne fine skjorte til le boyfriend: http://www.redgreen.dk/skjorter-til-maend/produkt/?pid=2020&colorid=306&title=DURHAM%20SKJORTE

  God dag (:

 25. UR, OTTO KRONOGRAF

  Dette dejlige ur til min søde mand ville jeg bruge det på da han altid er der for mig hans svagtseede kone

 26. Hej Emily. Hvis jeg vandt gavekortet til REDGREEN, ville jeg vælge noget, der kunne holde mig dejlig varm her i en kold januar. En klassisk kabelstrikket sweater ville være en kærkommen tilføjelse til min garderobe – og jeg er helt forelsket i den mørkeblå CARENSA-model. Vi ved dog alle, at et godt outfit afhænger af accessories. Min allerbedste accessory er min søde kæreste Alexander, der ville se brandgodt ud i den mørkerøde kabelstrik PORTLAND. Så kunne vi være det søde par med næsten-matchende sweaters :)

  http://www.redgreen.dk/striktroejer-til-kvinder/produkt/?pid=1933&colorid=306&title=CARENSA%20KABELSTRIK

  http://www.redgreen.dk/striktroejer-til-maend/produkt/?pid=1996&colorid=484&title=PORTLAND%20KABELSTRIK

 27. Jeg mangler pæne skjorter! Jeg synes, at disse er mægtig fine :) http://www.redgreen.dk/skjorter-til-kvinder/produkt/?pid=1969&colorid=306&title=CAITLIN%20PRIKKET%20SKJORTE
  http://www.redgreen.dk/skjorter-til-kvinder/produkt/?pid=1971&colorid=306&title=PATIA%20SKJORTE

  Og så blev det heller ikke til nogen prangende julegave til min kæreste. Så jeg hvis jeg vandt ville jeg bruge halvdelen på disse sko til ham. http://www.redgreen.dk/sko-til-maend/produkt/?pid=1866&colorid=690&title=HARRY%20KLASSISK%20L%C6DERSKO

 28. Jeg husker, at jeg i slutningen af 80’erne havde en mørkegrøn jakke fra RedGreen. Jeg var meget glad for den og havde den i årevis, indtil den ikke kunne længere. RedGreen er gode til tidsløse klassikere, som bare holder sæson efter sæson efter sæson …

  Hvis jeg vinder, springer jeg på en duffelcoat. Det er det “hyggeligste” overtøj, der findes – både til mænd og kvinder: http://www.redgreen.dk/jakker-til-kvinder/produkt/?pid=1955&colorid=306&title=BARBARA%20DUFFELCOAT

  De resterende 500 kr. vil jeg bruge på Avril Maritim kjolen: http://www.redgreen.dk/skjorter-til-kvinder/produkt/?pid=1977&colorid=306&title=AVRIL MARITIM KJOLE
  Den kan bruges hele året :-)

 29. Min skønne kæreste er vild med sådan noget tøj som Redgreen sælger og jeg er vild med hans stil, så gavekortet skulle selvfølgelig bruges på ham, nu han forkæler mig så mange andre gange og jeg bare gerne vil give ham hele verden igen <3

  http://www.redgreen.dk/sko-til-maend/produkt/?pid=1871&colorid=690&title=DAVID%20SEJLERSKO

  http://www.redgreen.dk/sweatshirts-til-maend/produkt/?pid=1999&colorid=306&title=KELSO%20SWEATER

  http://www.redgreen.dk/sweatshirts-til-maend/produkt/?pid=1988&colorid=106

  og lige en enkelt striktrøje til mig, fordi den er for lækker – http://www.redgreen.dk/striktroejer-til-kvinder/?pid=1931&colorid=306

  Mvh,
  Sam Madeleine Athena

 30. Jeg er ret forelsket i din frakke (og jeg mangler også en uldfrakke), men hvis det ikke skal være den, ville jeg bruge de 2000 kr på noget lækkert basistøj – denne cardigan http://www.redgreen.dk/striktroejer-til-kvinder/produkt/?pid=1937&colorid=903&title=GWEN%20CARDIGAN%20M.%20LYNL%C5S ,
  et par feminine skjorter http://www.redgreen.dk/skjorter-til-kvinder/produkt/?pid=1972&colorid=306&title=ROSALIA%20SKJORTE
  og de her sko http://www.redgreen.dk/sko-til-kvinder/produkt/?pid=1752&colorid=981&title=LUKA%20SNEAKERS

 31. Der er mange fine sager, men jeg ville vælge denne Findon sømandsjakke http://www.redgreen.dk/jakker-til-maend/produkt/?pid=2004&colorid=306&title=FINDON%20S%D8MANDSJAKKE
  til min mand, fordi ‘sømandsstilen’ bare klæder ham umanerlig godt, og så kunne jeg gå og nyde synet af ham her i vintertiden :o)) Der ville endda være plads til denne fine skjorte til mig http://www.redgreen.dk/outlet/billige-skjorter-til-kvinder/produkt/?pid=1802&colorid=104&title=DARLENE%20TOP – den ville jeg bruge under en lun og blød strikbluse… hvis jeg altså var så heldig at vinde.

 32. Okay, jakken siger sig selv, den er pæn og praktisk med hætte og lynlås, når man cykler :-)
  Så den: http://www.redgreen.dk/jakker-til-kvinder/produkt/?pid=1955&colorid=306&title=BARBARA%20DUFFELCOAT

  Ooog den her mega lækre strik: :-D
  http://www.redgreen.dk/striktroejer-til-kvinder/produkt/?pid=1931&colorid=306&title=BENTA%20STRIK

  Og med en 50’er tilbage kunne man jo lige ta’ to par sokker med: ;-)
  http://www.redgreen.dk/accessories-til-kvinder/produkt/?pid=1929&colorid=990&title=CORINA%20STR%D8MPER

 33. Denne her strik er bare alt for smuk! Den er både god til vinter, men kan på grund af den lyse farve sagtens bruges en lidt kølig sommeraften over en fin kjole. Det ville være virkelig fint.. http://www.redgreen.dk/striktroejer-til-kvinder/produkt/?pid=1932&colorid=106&title=CAROLENA%20KABELSTRIK

  Derudover ville jeg købe denne jakke – tidløs og klassisk. Det ville være jakken man kunne tage frem år efter år. Og så er den helt perfekt til at holde varmen i og samtidig se godt ud – juhuu! http://www.redgreen.dk/jakker-til-kvinder/produkt/?pid=1955&colorid=306&title=BARBARA%20DUFFELCOAT

  Nu er jeg jo faktisk gået 50 kr over budgettet på gavekortet, men så må jeg jo hive pungen op af lommen. Synes dog at REDGREEN har utroligt lækkert tøj i god kvalitet, så jeg er stensikker på at den 50’er er rigtig rigtig rigtig godt givet ud ;-)

  Knus

 34. Jeg er – ligesom mange andre – altså også ret forelsket i duffelcoaten. Så fin og klassisk! MEN der var da også lige en strik og en skjorte, som jeg helt klart ville tilføje kurven, hvis jeg skulle være så heldig at vinde :)

  http://www.redgreen.dk/jakker-til-kvinder/produkt/?pid=1955&colorid=306&title=BARBARA%20DUFFELCOAT

  http://www.redgreen.dk/striktroejer-til-kvinder/produkt/?pid=1938&colorid=602&title=KAJSA%20STRIBET%20STRIK

  http://www.redgreen.dk/skjorter-til-kvinder/produkt/?pid=1971&colorid=306&title=PATIA%20SKJORTE

 35. Uuhhh jeg ville blandt andet vælge denne fine strik i navy/hvid. Jeg får altid en ustyrlig lyst til at iklæde mig maritime farver og mønstre, når jeg ved det snart er forår:-)

 36. Så mange valg..
  Men sådan en frakke har jeg altid ønsket mig:
  http://www.redgreen.dk/jakker-til-kvinder/produkt/?pid=1955&colorid=306&title=BARBARA%20DUFFELCOAT

  Eller denne quiltede jakke, hvis jeg var lidt mere modig..:
  http://www.redgreen.dk/jakker-til-kvinder/produkt/?pid=1959&colorid=999&title=MILEY%20KORT%20QUILTET%20JAKKE

  Disse bukser kunne jeg også godt forestille mig:
  http://www.redgreen.dk/bukser-til-kvinder/produkt/?pid=1968&colorid=4007&title=CLEVA%20JEANS%20/NEWRY

  Håber jeg er den heldige..
  Pernille

 37. Hov, jeg troede egentlig at jeg havde deltaget, men åbenbart ikke. Prøver lige igen, da jeg virkelig gerne vil vinde et gavekort til min mor.
  Hun har alle dage elsket Red & Green. Kan huske at jeg har ventet på hende mange gange i deres butik i Vibycenteret. Har også altid drillet min mor lidt med hendes præferencer for navyblå og striber – men det er jo klassisk og meget R&G agtigt. Min mor har brækket benet og har derfor ikke i et halv år gået med bukser, men kun nederdel og kjole. Derfor ville jeg elske at forkæle hende med bukser i navy (yeah!), en lækker vest (fordi hun snart kan lufte hunden selv igen) og fede loafers (som både hedder Mia lige som mig OG som passer i størrelsen, da min mors skostørrelse er vokset qua det brækkede ben):

  http://www.redgreen.dk/bukser-til-kvinder/produkt/?pid=1966&colorid=306&title=NAYELI%20BUKSER
  http://www.redgreen.dk/jakker-til-kvinder/produkt/?pid=1958&colorid=484&title=GHITA%20VEST
  http://www.redgreen.dk/sko-til-kvinder/produkt/?pid=1870&colorid=100&title=MIA%20LOAFER

 38. Uhh jeg ville da vælge dette sæt, det ville være perfekt som “eksamens-selvtilliden-i-top-eksamenssæt” til mine kommende eksaminer, der på nuværende tidspunkt virker noget uoverskuelige :-)
  God lørdag aften

  Denne strik:
  http://www.redgreen.dk/striktroejer-til-kvinder/produkt/?pid=1931&colorid=306&title=BENTA%20STRIK

  Udover denne skjorte:
  http://www.redgreen.dk/skjorter-til-kvinder/produkt/?pid=1974&colorid=306&title=KAYLIN%20SKJORTE

  Med disse bukser:
  http://www.redgreen.dk/bukser-til-kvinder/produkt/?pid=1968&colorid=4007&title=CLEVA%20JEANS%20/NEWRY

  og disse sko:
  http://www.redgreen.dk/sko-til-kvinder/produkt/?pid=1758&colorid=300&title=CARLA%20SEJLERSKO

  og så denne hue til at holde ørene og hovedet med alle informationerne i, varm:
  http://www.redgreen.dk/accessories-til-kvinder/produkt/?pid=1926&colorid=106&title=PITRA%20STRIKKET%20HUE

 39. Jeg ville vælge denne enkle, men superflotte skjorte: http://www.redgreen.dk/outlet/billige-skjorter-til-kvinder/produkt/?pid=1801&colorid=359&title=RILEY%20SKJORTE

  Og så ellers bruge resten af gavekortet på min rare far, der er svært glad for Redgreens striktøjer. Han fortjener i den grad en gave for altid at stå klar med en hjælpende hånd, en motiverende bemærkning og et stort knus. Tror, han ville blive glad for denne fine sag: http://www.redgreen.dk/striktroejer-til-maend/produkt/?pid=1991&colorid=306&title=GALWAY%20STRIK%20CARDIGAN

 40. Sikke en dejlig konkurrence :)
  Hvis jeg vandt, så ville jeg bruge pengene på sidde ting:
  http://www.redgreen.dk/skjorter-til-kvinder/produkt/?pid=1974&colorid=306&title=KAYLIN%20SKJORTE – Jeg har fundet ud af jeg er en skjorte-pige. Du gør det godt i tern, så denne ville jeg forsøge mig med.
  http://www.redgreen.dk/sweatshirts-til-kvinder/produkt/?pid=1952&colorid=999&title=IVY%20TR%D8JE%20M.%20LYNL%C5S – Hvem drømmer ikke om at kunne være casual med stil?
  http://www.redgreen.dk/jakker-til-kvinder/produkt/?pid=1955&colorid=306&title=BARBARA%20DUFFELCOAT – Ikke fordi jeg mangler en jakke, men fordi jeg har været hemmeligt forelsket i den siden første gang du viste billeder med den på :)

  Fingrene er krydset for et gavekort til disse 3 ting :)

 41. Uhh, selvom det lyder som mange penge, så syntes jeg det er svært at vælge :)
  Jeg har længe ønsket mig en kabel strik og især i en flot navy farve, så den ville jeg købe: http://www.redgreen.dk/striktroejer-til-kvinder/produkt/?pid=1933&colorid=306&title=CARENSA%20KABELSTRIK

  Jeg har lige fået nyt arbejde, og skal i den forbindelse have lidt flere klassiske elementer ind i min garderobe, disse to skjorte ville være meget velkommen :)
  http://www.redgreen.dk/skjorter-til-kvinder/produkt/?pid=1973&colorid=306&title=NEALA%20SILKE%20TOP og http://www.redgreen.dk/skjorter-til-kvinder/produkt/?pid=1974&colorid=306&title=KAYLIN%20SKJORTE

  Det her sengetøj, kan jeg lige forestille mig at ligge i, når forårssolen begynder at titte frem igen i mit soveværelse http://www.redgreen.dk/sengetoej/produkt/?pid=1581&colorid=300&title=KLASSISK%20SENGET%D8J

  1. Hov hov… Der var jo en hel outlet fane med lækre ting jeg ikke havde set. Måske jeg ville bestille den her ultra fede cardigan! Eller den fede melerede langærmede t-shirt og og og …… Det er altså ultra svært at vælge!

   http://www.redgreen.dk/outlet/billige-troejer-til-kvinder/produkt/?pid=1722&colorid=644&title=PESA%20STRIK%20CARDIGAN

   http://www.redgreen.dk/outlet/billige-t-shirts-til-kvinder/produkt/?pid=1608&colorid=104&title=NINA%20L/S%20T-SHIRT

 42. REDGREEN laver simpelthen så fine ting, elsker den maritime vibe, som mange af deres items har.

  Hvis jeg vinder gavekortet, ville jeg bruge det på at pifte min basisgarderobe op overdels-wise. Jeg har det præcis, som du beskriver, og har særligt en stor svaghed for fine, feminine og dress-up agtige kjoler, hvilket betyder, at det er der, jeg bruger størsteden af garderobebudgettet, og at jeg dermed ender med at trække i den samme gamle sweater eller jumper, når jeg er i bukser.

  Derfor ville jeg bruge gavekortet på følgende fine items, som jeg helt sikkert ville kunne bruge flere år ud i fremtiden, fordi både design og kvalitet hos REDGREEN er til det:
  http://www.redgreen.dk/sweatshirts-til-kvinder/produkt/?pid=1951&colorid=925&title=INDIA%20SWEATER

  http://www.redgreen.dk/striktroejer-til-kvinder/produkt/?pid=1932&colorid=106&title=CAROLENA%20KABELSTRIK

  http://www.redgreen.dk/t-shirts-til-kvinder/produkt/?pid=1947&colorid=306&title=DANA%20STRIBET%20T-SHIRT

  http://www.redgreen.dk/t-shirts-til-kvinder/produkt/?pid=1947&colorid=306&title=DANA%20STRIBET%20T-SHIRT

 43. Lange, sukkende blikke der følger min krops selvsikre gang, mens jeg spadsere ned gennem Lyngby hovedgade med den obligatoriske Baresso Iceblend med karamel sirup i min hånd og mine kurver svøbt i denne lækre, bløde (NYE!!!) kjole fra Redgreen.
  http://www.redgreen.dk/t-shirts-til-kvinder/produkt/?pid=1945&colorid=306&title=ROSE%20JERSEY%20KJOLE
  Det er i hvert fald noget, jeg ikke kan takke nej til. Denne sweater lignende kjole er en basic item, alle bør i have i deres garderobe. Sådan en der kan redde, alle de tøj kriser man har (Og det skal siges at der er rigeligt af dem)
  Det er i hvert fald hvad jeg ville trykke hjem, hvis jeg får chancen.

 44. Årh altså, jeg har altid syntes at kabelstriks er SÅ fine, men jeg ejer faktisk ikke en, så ville nok vælge denne fine sag http://www.redgreen.dk/striktroejer-til-kvinder/produkt/?pid=1932&colorid=106&title=CAROLENA%20KABELSTRIK

  Men hvis jeg vandt ville jeg jo kunne få mere end en kabelstrik og så ville den smukke duffelcoat nok blive tilføjet til jakkesamlingen :)
  http://www.redgreen.dk/jakker-til-kvinder/produkt/?pid=1955&colorid=306&title=BARBARA%20DUFFELCOAT

 45. Årh en fin konkurrence! :-) Sidder netop og læser til en kedelig Infektionsmikrobiologi eksamen, så dette er lige hvad jeg har brug for. Hvis jeg vandt, ville jeg gerne have (endnu) en lækker strik til min garderobe, evt. denne http://www.redgreen.dk/striktroejer-til-kvinder/produkt/?pid=1932&colorid=106&title=CAROLENA%20KABELSTRIK
  og nok også en lækker jakken måske den du selv har på, som jeg både synes ser pæn og varm ud http://www.redgreen.dk/jakker-til-kvinder/produkt/?pid=1955&colorid=306&title=BARBARA%20DUFFELCOAT
  Men, behøver nok lidt længere tid til at kigge omkring på deres webshop – efter eksamen..
  God søndag :-))

 46. Mit forår og sommer bringer en ødegård i Sverige – den slags hvor man bader, og henter vand i den nærmeste sø, laver mad over ild, læser alt det skønlitteratur, man forsømmer i dagligdagen, og hvor stjernehimmelen synes uendelig. Det bliver helt fantastisk, men kræver også en ganske praktisk garderobe. Hertil ville denne oilskinsjakke fra REDGREEN være helt optimal:

  http://www.redgreen.dk/jakker-til-kvinder/produkt/?pid=1962&colorid=306&title=ALANNA%20OILSKINSJAKKE

 47. Uh Hvis jeg vandt ville jeg købe denne skjorte! den ville gøre sig godt under en striktrøje:
  http://www.redgreen.dk/skjorter-til-kvinder/produkt/?pid=1969&colorid=306&title=CAITLIN%20PRIKKET%20SKJORTE

  Og de her sko som lugter langt væk af forår, perfekte til når det bliver lunt nok til at man kan smøge bukserne op:
  http://www.redgreen.dk/sko-til-kvinder/produkt/?pid=1757&colorid=300&title=ANNA%20KLASSISK%20SEJLERSKO

  Og en praktisk jakke, det er som om man altid glemmer det, den her vill være perfekt til en storbyferie i Barcelona her i Februar:
  http://www.redgreen.dk/jakker-til-kvinder/produkt/?pid=1959&colorid=999&title=MILEY%20KORT%20QUILTET%20JAKKE