Ternet frakke & blondestriber

^^^ frakke Ganni (på udsalg)// strik Tricotage// bluse Second Female// jeans Rag & Bone// støvler Esprit// taske Adax// solbriller Karen Walker ^^^

Godt nytår! Kom I godt ind i det nye år? Det gjorde jeg (iført et flot sort rør) og havde tilmed en endnu hyggeligere 1. januar igår, hvor jeg fejrede tømmermænd med nogle af mine yndlingsdamer. Næsten som sidste år i pigekollektivet. Rart. Har grint, så jeg har helt ondt i mavemusklerne i dag.

Jeg starter for alvor op ‘på arbejde’ på mandag og skal bruge de sidste par semi-fridage til en tur på Louisiana at se deres Paula Modersohn-Becker udstilling, på at få læst Stillidsen færdig (er de af jer, der læser med, blevet færdige?) og på et stævnemøde (sejeste ord jo, date ud stævnemøde ind) med en sød én.

God fredag og god weekend lige om lidt :)

ENGLISH RECAP: Happy New Year! In a mix of wardrobe staples and favorites to be. Even though it’s a new year I haven’t rejected my love of mixing patterns.

(Visited 980 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

42 Kommentarer

 1. Hvordan passer den ternede inwear frakke du har i størrelse 36 dig. Jeg bruger nemlig normalt 36 (og nogen gange 38) og synes umiddelbart størrelse 34 passer mig, men er bange for den bliver for lille. Tænker at hvis du har den i 36 burde jeg ikke skulle have den mindre :-)

  1. Den passer helt perfekt i 36. Sidder til over skuldrene, men der er plads til en tyk strik :)

 2. Den er virkelig fin den bluse. Forstætter blondestriberne om på ryggen, eller er den bare helt sort bagpå? :-)

  1. Striberne/blonderne fortsætter hele vejen rundt. Har selv købt den pga Emily ☺️ Er så glad for den

 3. Jubii, elsker ordet stævnemøde, og dosmerseddel – de ord bliver brugt alt for sjældent ;) Håber det en skøn en af slagsen :)

 4. Lyder som en optimal weekend!
  Hvor møder du de søde mænd henne? Hvis man må være så nysgerrig :P
  Rigtig godt nytår Emily!

 5. Altså. Scorer man på at have en blog, eller hvad foregår der? ;) Synes at i blogger-piger er væsentligt hurtigere end os andre til at finde en ny (ment på en god måde!). Må man spørge, hvor du har mødt ham? Mangler inspiration :D

  1. Hahaha ;) Nej, den viste sig faktisk at give bagslag i det ene døgn jeg vovede mig på Tinder. Vips havde folk fundet mig (også nogle jeg ikke matchede med) og skrev til mig privat på mail eller FB. Ret grænseoverskridende og ikke helt efter ‘spillets regler’.
   Så det droppede jeg hurtigt.
   Uh, er lidt bange for at jinx’e det. Det er en jeg har mødt gennem fælles venner på Roskilde i sommer. Altså der havde jeg jo en kæreste (og overvejede slet ikke den slags), så der var der ikke noget. Men så dukkede han op igen ;)

   Men ellers må mit bedste råd (også udfra hvad jeg kan se der fungerer for veninder) bare være at ‘øve sig’ lidt og være ret openminded. Få en masse dates i kalenderen (via Tinder, fælles venner, gammel flamme på FB osv.) også med nogen, som man måske ikke lige synes skal være faren til ens børn eller som ellers passer perfekt. Ofte så sker der ting og sager, når man går i gang fremfor at sidde derhjemme og vente på at noget sker. Så ruller lavinen ;)

   1. Tak, Emily. For et personligt og dybdegående svar (i den grad kommentarer nu kan være :) ). Jeg synes, at det klæder din blog når du også nævner, at livet ikke altid er en dans på roser (mht din kommentar lidt længere nede) – det giver bloggen kant og som læser en større forståelse (og medfølelse, ikke mindst!).
    Så tak for det og tak for scoreråd – det er en slagmark derude ;)

 6. Så fine billeder (som sædvanligt har jeg lyst til at sige :) ) Stillidsen har desværre lidt under december-syndromet – alt for kort måned til alt det jeg skulle nå :)

  1. Hahah… ja, det har jeg også måttet sande. Det var nok et lidt for ambitiøst valg til december. Vi finder en løsning ;)

 7. Du har da slet ikke blogget om at du er gået fra den tidligere mand ? Lille surt opstød herfra: men Jeres (bloggerpigers liv) virker meget rosenrødt. Husk at vise begge sider, så vi ikke sidder herude bag skærmene og tænker vi er ene om at være unge, fortvivlede og til tider ensomme

   1. Det var heller ikke det med (ikke) at nævne det eller ej, men mere det meget idylliserede billede :)

    1. Forstår jer godt, men det er altså mestendels sådan jeg/mit liv er. Jeg er bare mere dur end mol og sådan en der kan (vil?) se det positive, selv i de dummeste situationer. Det har jeg ikke lyst til at lave om og det håber jeg I forstår :)

     Jeg har engang skrevet et indlæg om at vælge at være glad. Og det er det jeg gør.
     Jeg mistede min far som teenager, jeg har haft store kærestesorger og min mor har været alvorligt syg flere gange. Jeg har prøvet, at det går helt skævt.
     Mit liv er langtfra rosenrødt, men jeg vælger aktivt at se det gennem de lyserøde briller :)

     1. Fine Emily! Jeg må bare lige sige at jeg simpelthen synes det er sådan et fint svar du kommer med her. Virkelig! Det er også en virkelig god evne at have at kunne se langt det meste fra andre sider end dem der gør en allermest deprimeret – det er der rigtig mange der kan lære meget af!
      Du gør det sindssygt godt, rosenrødt eller ej og personligt synes jeg at det lige fra dig virker meget oprigtigt og ægte.

      Kh

  1. Jo, det har jeg nu nævnt. Over flere omgange. Og både det (og andre knapt så rosenrøde ting i nytårsindlægget fra i onsdags). Der findes indtil flere indlæg om både min mors alvorlige sygdom i år og mine egne dumme dage, men når det er sagt, så ER jeg altså sådan helt generelt et meget positivt og meget optimistisk menneske. Og det er også sådan jeg ønsker bloggen skal være. Et rart, lyst og inspirerende sted :)

   Hvis du har lyst til at læse mere om nogle af tingene, kan du vælge kategorien ‘Personligt’, ligesom der også er lidt mere personlige detaljer af og til i ‘Små ting’ :)

   1. Tusind tak for sit meget personlige og venlige svar, Emily! Nu forstår jeg pludselig bedre. Undskyld! Kh. Helene

 8. Godt Nytår, Emily. Jeg er i gang med Stillidsen, men er “kun” nået til side 600, så er lidt “bagud” i forhold til min egen plan (og din). Den har ellers indtil nu været glimrende juleferielæsning (omend en anelse akavet at bære rundt med i håndtasken, når jeg har været rundt :-) ).

  1. Haha… samme her. Tror vi skyder datoen en anelse, så det hele kan passe ;)
   Og i lige måde :)

 9. Jeg lagde sidste år ud med at være på date med “en sød én” i januar, og nu bor vi sammen…. Håber dit stævnemøde går godt :)

 10. Rigtig godt nytår – og hvor er jeg glad for, at du overvejer at skyde fristen for “Stillidsen”. Jeg får læst alt for lidt ad gangen i den og har kun nået ca. 1/3… Jeg er i øvrigt godt tilfreds indtil nu :)