Outfits 2014 del 2

SÅ er jeg så småt tilbage ovenpå en virkelig dejlig jul. Der indeholdt næsten alt godt, jeg kan komme på, men mere om det i ‘Små ting’ på mandag ;) Håber, at jeres også var rar!

Denne omgang tilbageblik (se første afdeling her) på det jeg har haft på i år, er fra foråret og sommeren og selvom jeg ELSKER, at her nu er sne og fantastisk fint og frostklart, så vækker billederne søde sommerminder om bare ben, dimissionsfester, Roskilde Festival og lyse nætter. Er altså glad for, at vi nu går lysere tider i møde. I særdeleshed fordi jeg skal tage 117 billeder (mindst!) til min bog og det er bare nemmest, når det hele ikke er mørkegråt.

Glæder mig helt vildt til for alvor at indtage kontoret igen mandag morgen. Et par dage helt uden computer, har været fantastisk, men nu kribler det i fingrene for at komme tilbage til både blog og bog. Føler mig meget heldig (apropos dette) at have det sådan :)

ENGLISH RECAP: Second third of 2014 in outfits. First part here.

(Visited 612 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

 1. elsker dine fine billeder, dejlige naturlige med glæde og spas, og pletten er så sød.

  Rigtig glædelig bag-jul & godt nytår Emily
  Smil Lene :0)

 2. Har savnet dine indlæg i juledagene, men alle skal have fri og nyde familien.
  Er forholdsvis ny i blogland og har fulgt en del herinde. De er efterhånden snævrer kraftigt ind og blandt andre er du tilbage.
  Tak for nogle fine, hyggelige, brugbare og altid personlige indlæg. Jeg nyder at følge med.
  Glædelig jul og godt nytår.
  Lisbeth

 3. Det billed hvor du sidder på stenen og leger havfrue er helt fantastisk :)

  Jeg har sådan haft lyst til at have shorts på hele morgnen, og at se alle dine skønne sommerbilleder har ikke givet mig mindre lyst. Det hjælper så lidt på lysten når man kigger ud af vinduet.
  Jeg glæder mig også virkelig meget til det bliver lysere også selvom jeg rigtig godt kan lide vinteren. Kulden er fin, men der må godt kommer lidt mere lys.

 4. Jeg kommenterer sjældent i blogland – men må jeg bare lige sige WOW?!!!
  Hold kæft hvor klæder sommer dig, du er en mega snack på alle billederne :-)