Outfits 2014 del 1

Første tredjedel af 2014 i outifts. Det er skægt hvor mange minder, der knytter sig til de billeder. Så snart jeg ser et af dem, kan jeg huske præcis hvad jeg lavede den dag. Det er altså virkelig (endnu) en dejlig ting ved at blogge; man ender ud med lidt af en scrapbook over og dokumentation af (dele af) livet.

Og så er det skægt at se, hvad der ender med at blive favoritter og komme på igen og igen og hvad der er døgnfluer. I forhold til det er de ‘dagens’-billeder, der har været bragt på bloggen dog aldrig helt repræsentative. Der er mange ting, der kommer på mange gange imellem de 1-2 gange om ugen, hvor jeg viser et outfit. Ellers ser det nemt ud som om der kun er nyt, hvilket ikke er tilfældet. Heldigvis :)

ENGLISH RECAP: My first third of 2014 in outfits.

(Visited 660 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Du ser simpelthen så hamrende dejlig ud, Emily! Jeg er vild med din blog, som jeg synes er blevet endnu bedre efter du er blevet selvstændig (mere alsidig og hyppigere og grundigere indlæg). Jeg lapper det hele i mig i én lind daglig strøm. Ønsker dig en skøn jul, og ser frem til din bog i det nye år :-)

    1. Tusind tak Carina, det var vel nok en dejlig og motiverende kommentar :) Håber at din jul også var dejlig. Klem

  2. Da jeg scrollede ned igennem billederne, lagde jeg mærke til at du nærmest ikke har brugt en location mere end en gang – og det var helt vildt rart! Synes der er så mange baggrunde der går igen på forskellige blogs efterhånden, og for mig er det egentlig mere outfittet der tæller, så baggrunden behøver ikke have et bestemt udtryk – for min skyld. Giver det overhovedet mening?
    Du ser i hvert fald skøn ud! Jeg tror jeg skal have lidt flere mønstre og forskellige materialer ind i min garderobe næste år. Lige nu er den lidt for basic.