Læderbukser og blød strik

^^^ strik Part Two// baggy læderbukser Part Two// taske Emily Salomon x Markberg// støvler Storm & Marie// armbånd byBiehl ^^^

Indrømmet. Jeg har lidt ondt i håret i dag. Efter en helt vildt hyggelig pigejulefrokost i går (med den vildeste pakkeleg til dato), der endte i byen og med dans til ud på de ret små timer. Så i dag står den på sofahygge, burgere og film. Tror det bliver to af mine all time favorites; Boondock Saints og Breakfast at TiffanysSå er der både lidt til det ene og det andet ben. Kan ikke helt sige hvorfor (i alle tilfælde ikke i nuværende tilstand), men de er perfekte tømmermændsfilm for mig.

Har I nogle yndlingsfilm, der bare altid fungerer dagen derpå?

Billederne her er fra tidligere på ugen. Jeg havde de samme støvler på i går (og denne kjole) og de havde mildest talt ikke særligt godt af at opleve lidt for meget nærkontakt på et pakket dansegulv. Tør næsten ikke gå ud i gangen at kigge på dem og håber virkelig, at de kan reddes. De er nemlig så behagelige på trods af højden og mine yndlingsstøvler for tiden.

Byd gerne ind, hvis I har tips til at redde ruskind, der har smagt på lidt blandede drinks og er blevet trampet på hist og her :)

ENGLISH RECAP: Baggy leather pants and the softest knit (and coats, mittens, hats and scarves) are keeping me warm despite the dropping temperatures here in Copenhagen. Both so comfy yet looking pulled together when paired with high heeled boots.

(Visited 1.265 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

 1. Ingen gode råd til ruskind. Men vil bare ønske dig god bedring og en god 3. Søndag i advent.

 2. Ævs, ævs – havde du husket at impregnere dem inden brug? For så tror jeg lettere man kan fjerne pletter og skader efterfølgende. Undgå vand når du skal fjerne pletterne, noget med en tør, hård børste af en art. Ruskind er smukt, men det er en kælling at vedligeholde, tør næsten ikke bruge mit eget :p

  God 3.søndag i advent. Tror jeg osse vil dulme min forkølelse med Breakfast at Tiffanys, tak for inspo!

 3. Hej Emily :-)
  Jeg købte et par ruskindsstøvler i Aldo i sidste uge og fik for en 50’er en pakke med “renseservietter” med til dem – ekspedienten beskrev nemlig præcis dit tilfælde med spildte drinks ud over støvlerne – og påstod at disse servietter var “the thing”. Jeg har dem ikke ved hånden, så kan ikke sige hvad de hedder – men købt i Aldo i hvertfald :-)
  God adventssøndag
  Mvh Julie Hansen

 4. Jeg mener, at du kan dampe dem (aka holde dem over en gryde med kogende vand eller lign) så hårene rejser sig – og så børste dem forsigtigt med en ruskindsbørste. Ellers tror jeg at Google er din ven ;) God søndag

 5. Jeg vil også anbefale damp – det vækker ligesom læderet til live igen.
  God søndag :-)

 6. Hvis du har problemer med at huske noget fra aftenen, kan dine støvler da i hvert fald afsløre at aftenen nok var god ;-) Jeg krydser fingre for at de kan reddes! Og god bedring med tømmermændene. Her er der ingen tømmermænd, men ville nu ikke sige mig fri for at se film i aften alligevel :-D

 7. Plejer selv tømmermænd med Mads og Monopolet. Fantastisk koncept. Underholdning mens jeg lukker øjnene og får varmet fødder af hunden.
  Tøsejulefrokosten havde ganske enkelt 19 års jubilæum og så glemmes der lidt, at der skal betales en pris dagen derpå. Men også i mit tilfælde var det det hele værd.

 8. Har ikke tømmermænd, men får varmen efter en virkelig kold tur i Tivoli med te, en varm hund i sofaen og Love Actually :-)

  Mht. støvlerne så prøv at dampe dem over en gryde kogende vand, og derefter børste dem med en ruskindsbørste.

 9. Her hjemme er det kun min mand, der er tømmermændsramt efter julefrokost i går, så han styrer filmvalget. Men jeg synes det er nogle gode bud du har på tømmermændsfilm.

  Glædelig adventssøndag!

 10. Super lækre støvler, kan godt forstå at du frygter resultatet. Havde det på præcis samme måde efter firma julefrokost sidste weekend, dumme mænd med store sko og en smule whiskey

 11. Det er skønt at se, at du kombinerer læder og strik. Kontrakterne i både materialer og det skinnende og matte, det lidt hårde mod det lidt bløde, skaber liv, og får begge styles til at fremstå optimalt.