Pink hue & plettet hund

frakke Second Female// hue H&M (gammel// tørklæde Storm & Marie// jeans Rag & Bone// sneakers Asics

I sidste uge var der en læser der spurgte, om jeg altid havde høje hæle på. Det har jeg ofte. Ret ofte endda. Næsten altid da jeg arbejdede på PR-bureau og stadig næsten altid, når jeg går ud, skal til møder osv. Og åbenbart så konsekvent, at folk ofte undrer sig over ‘hvor lav jeg egentlig er’, når de ser mig i flade sko første gang. Lidt sjovt!

Men ret meget af tiden ser jeg også bare sådan her ud. Især når jeg går tur med hunden. Der kunne jeg altså ikke drømme om at stavre rundt i støvler med høje hæle eller pumps. Det her er i øvrigt de mest behagelige og komfortable sneaks, jeg ejer. Som at gå på skyer. Og så kan man jo kompensere for manglen på centimeter med en lyserød hue ;)

ENGLISH RECAP: Even though I wear heels most of the time when going out or attending meetings rely on comfy sneakers while walking the dog. Then you can always dress them up with a pink beanie ;)

(Visited 885 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

  1. Altid samme kamera Nikon D7100 og ellers med min telefon (Samsung Galaxy Alpha) :)

 1. Huh, det har jeg slet ikke overvejet. Det er jo bare blevet sådan en hun-er-blogger-hun-skal-da-have-hæle-på haha.
  Men har du så nogen gode fifs til at overleve en dag i højderne? Jeg synes desperat jeg har forsøgt at vænne mine fødder til de flotte hæle, men synes stadig jeg har svært ved at holde det ud mere end et par timer, og da slet ikke en hel dag..

  1. Haha… Hmm… Tilvænning tror jeg. Tænker ikke rigtigt over det og synes nemt at jeg kan have hæle på en hel dag…

 2. Asics sneaks er SÅ gode! Jeg købte selv et par i foråret og havde dem nærmest på hver dag i flere uger, fordi man gå så godt i dem.

 3. Det ser godt ud.. Ville øøøøøønske jeg var din højde, er selv 174. Skriver du egentlig ud, når du har fundet vinderne af dine konkurrencer?

  Knus

  1. Ja græsset er altid grønnere :)
   Jep, offentliggør det her på bloggen + vinderne får direkte besked på mail. Alle vindere af konkurrencer der er afsluttede er blevet offentliggjort. Er det en bestemt du tænker på?
   Klem til dig :)

 4. Du stråler, måske fordi du er sammen med både en firbenet og en tobenet fotografven,nog det er dejligt at se dig i fritidsdresscode

  1. Haha… tak. Det er en gammel sag, men nænner ikke at skille mig af med den, den redder ligesom ethvert vinterkedeligt outfit. Penny takker ;)

 5. Hvor ser du (og Penny) hverdagsfin ud :-) Er ret vild med jakken – er den varm nok her i vinteren, som temperaturerne er nu? :-)