Lyserødt strutskørt & blå tern

^^^ frakke Inwear// bluse by Malene Birger// nederdel by Malene Birger (findes også i sort)// taske Leowulff// støvler Storm & Marie// halskæder Jukserei & Jane Kønig// armbånd byBiehl ^^^

En nederdel der sidder til i taljen, går til over knæet og som har så meget volumen, at den næsten syner af et strutskørt, er vist min definition på nederdelsperfektion. Når den så også er den rigtige nuance af lyserød, så glæder det altså virkelig mit lille tøjhjerte.

Den fås også i sort, hvis ikke man synes lyserød er verdens sejeste farve.

Jeg har startet dagen med lang løbetur i mørke (lige dele spændende og scary) med Pletten og sidder nu med kaffe og overnight oats med tranebær og granatæblekerner, det er vel december, og ser frem til en halv kontordag efterfulgt af et besøg hos H&M og siden julehygge hos Rudolph Care.

Og så skal jeg også lige nå at mikse morgendagens fredagscocktail og købe ind til et (forhåbentlig) fint og nemt, men meget anvendeligt, lille DIY-projekt, der kommer på bloggen i næsten uge.

Ps. Kig ind senere i dag hvor min (mormors?) ønskeseddel kommer på :)

ENGLISH RECAP: The closest I’ve gotten to skirt perfection. A waist hugging, voluminous, over the knee, pretty pink dream that I’m happily frolicking around in, feeling just a tiny bit like a princess. If you’re not into pink (why?) it comes in black as well.

(indlægget indeholder affiliatelinks)

(Visited 825 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

36 Kommentarer

  1. Den er også så lækker og pæn! Der er link til den lige under første billede :)

 1. Hvor ser du smuk ud! Elsker dit hår, det er bare så fint.
  Et lidt andet spørgsmål: hvor ofte løber du egentlig og dyrker du også fitness? :)

  1. Tusinde tak Julie! Jeg løber hver anden dag. Altid. Med ganske få undtagelser (da jeg var i Thailand tidligere i år, hvis jeg er syg osv.). Så det bliver 3-4 gange om ugen og jeg løber som regel 7-10 km pr. gang.
   Du kan læse lidt mere i dette indlæg: http://emilysalomon.dk/2014/10/min-sundhed/

   Jeg dyrker ikke fitness (men kunne godt overveje det, da jeg er slaaaaap), men gad rigtig godt gå til yoga igen.

   1. Super, tak. Det kan være svært at lure hvad fitted på størrelsen er, når det er online ;)

  1. Jaaaa det er også bare så pæn en kombi! Gad også godt realisere den på interiørfronton på et tidspunkt :)

 2. Går du altid i høje hæle ? Puha….. det magter mine fødder ikke mere, så pas på dine fusser :))

  1. Haha… ja, ret ofte i alle tilfælde. Og så ofte at nogle mennesker, der ser mig i flade sko for første gang, bliver helt overraskede over hvor lav jeg egentlig er ;)
   Ej, jeg tror det er meget 50-50. Alle ture med min hund og størstedelen af hverdagen foregår i flade sko og støvler, mens jeg oftest har høje hæle på når jeg går ud, til møder osv.

 3. Fin kjole til dig. Har selv en sort strutkjole der også skal sidde i taljen, fra Soak in Luxury, men kan selv ikke bære så mange forskellige farver du gør, men fedt at du skejer ud som du gør. .0) Jeg øver mig også i at få flere farver ind i garderoben, men ender oftest i sort. Vil gerne øve mig på at gå i blå, en skøn farve. .0)) smil Lene

 4. Suk.. en smuk nederdel. Jeg har hørt, at den er lidt til den store side. Hvilken størrelse har du den i?

  (Tak for en fantastisk positiv og lyserød blog)