Forårsfornemmelser, silke og plissé

^^^ skjorte Kokoon// nederdel Vanessa Bruno Athé// frakke Ganni// taske Lauren by Ralph Lauren (her i blå)// støvler Vanessa Bruno// solbriller Karen Walker// halskæde byBiehl ^^^

Efter at have været komplet uinspireret på tøjfronten og have gået i variationer over sorte jeans og stribet trøje i snart månedsvis, blev jeg grebet af forårskuller i weekenden og fik lyst til at trække i farver og fine, florlette, plisserede sager. Og ved I hvad? Det føltes så godt.

Så nu må det være slut med vintertristesse i garderoben og i stedet skal den stå på kulør (jeg er særligt begejstret for kombinationen af lyserød og blå lige nu), chiffon og silke (elsker Kokoons smukke ting) og gerne tilsat lidt plissé også. Let, luftigt, farverigt.

Hvad skal I have ind i jeres forårsgarderobe?

Jeg planlægger at tilføje lidt mere blåt og lyserødt, nogle fine printede items og så skal der også et par nye sneakers på menuen (bud modtages gerne).

ENGLISH RECAP: Yay! Spring is here and I couldn’t be happier to swap my winter uniform for something more fun and light.


blaaoglyseroed

^^^ 1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10 // 11 // –  Alt ovenvist kan findes hos Me & the Met, en af mine yndlingswebshops, der tilmed har den bedste leveringsservice. ^^^

memet

(Visited 2.879 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Ej, giv mig da lige de ben der!

  Skal vi bytte? Jeg kan byde ind med et par lige tændstikker, der mest ligner noget, der bør sidde på en 12-årig teenagedreng (jeg sælger dem ikke så godt, vel?).

 2. Du ser skøn ud Emily… :-) Og det er nogle lækre sager du har på…
  Det eneste – og nu lyder man virkelig som en tumpe – der lige mangler, er at skjorten bliver strøget! Det er så fine fotos, bare endnu mere “gennemført” hvis skjorten lige fik en omgang…
  /Louise (En meget trofast følger!)

  … Og et forslag til noget blå, en rigtig fin Isabel Marant T fra Zornig… Købte den selv i dag! ;-)

  1. Hahaha… Du har SÅ meget ret. Tænkte selv akkurat det samme, da jeg så billederne ;) Syntes ikke det var så synligt da jeg tog den på, men enig, den havde haft godt af en tur med jernet.
   Åh der må jeg da vist lige forbi at kigge lidt. Yndlings-biks jo :)
   Klem

 3. Hvor ser du bare forårsfin ud! Er fuldstændig håbløst forelsket i jakken, så bliver lige nødt til at høre hvilken størrelse du har den i?

 4. Hvor ser du bare fin og forårsskøn ud Emily – jeg ELSKER din kombination af blå og især lyserød :-) Din taske er simpelthen så lækker, at jeg må spørge hvor du har købt den? Og om du evt. har et link til, hvor man kan købe den?

  Forårsglade og -spændte hilsener

  1. Mange tak Gitte :) Den er købt på Zalando. Der er et link til den under første billede. Desværre ikke helt den samme (anden type skind og farve, men samme model). Men måske du har bedre helt et andet sted på nettet. Ellers tror jeg måske Magasin har dem… Kh. Emily

 5. Hej Emily.

  Jeg er ih-så-interesseret i at købe din smukke Ralph Lauren taske inde på the2ndedit, men jeg kunne godt bruge lidt detaljer om tasken. Det fremgår nemlig ikke inde på siden, hvor stor tasken er i cm., ej heller skulderstroppen i cm., og så navnet på modellen. Er det muligt at få fra dig?

  God dag i det smukke solskinsvejr :-)