Blåt med blåt på

frakke Ganni// cardigan Second Female (lignende her)// tee Armor Lux// læderleggins Inwear// taske Leowulff// pumps Ganni (i anden farve her og her)// solbriller Prada// ring Kinz Kanaan// halskæder byBiehl

Hej jeg hedder Emily og jeg kan godt lide blåt tøj. Og tasker. Og at tage mange blå ting på, på én gang.

Sådan var det i alle tilfælde i lørdags og det var slet ikke så ringe endda. Det føltes faktisk mægtigt godt. Læderleggins, bare futter og godt med blåt. Så føler jeg mig rart tilpas. Og selvom jeg ikke helt kan slippe striberne (det kommer jeg nu nok heller aldrig til) og de sorte jeans ‘bare’ er byttet ud med en sort læderbuks (bedste nogensinde i øvrigt!), så er det som om, jeg er ved at komme ud af mit garderobemæssige vinterhi.

ENGLISH RECAP: I’m sporting blue on blue this wee spring.

(Visited 2.329 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

 1. Ihhh nogle skønne billeder, du ser drøn god ud og meget glad!! :D
  Blå er min allerynglingsfarve og har tit blåt i blåt på, og det er helt klart min “go to” farve hvis jeg ikke ved hvad jeg skal have på :)
  Hvor er det skønne tørklæde fra??

  1. Mange tak Nikoline :D

   Og ja, det er altså en god farve!

   Det er købt i Israel for et par år siden, jeg kender desværre ikke mærket…

 2. Ej øv hvor ser det rart og flot ud på een gang! :) Lige noget for mig. Striber er i øvrigt det bedste, jeg jagter stadig den perfekte stribede bluse.. måske finder jeg den aldrig, men der er mange gode kandidater i klædeskabet. Superfedt outfit hvert fald :)

  1. Den hedder Caiman. Tror ikke de har den på lager lige nu, men man kan evt. skrive til dem og høre ad. De får løbende flere ind :)

 3. Hvor fint – må jeg spørge hvilken str. du har læderleggings og den stribede bluse i? Og også om du har vasket blusen, og den holder sig pæn?

  1. Jeg har læderleggins i en 36. Der er stretch i. Og blusen i small. Den er i uovertruffen kvalitet og er så pæn selv efter mange ganges vask :)

 4. Først mega godt billed, og for det andet, mega lækkert outfit, elsker det!
  Os fordi det er ikke helt vinder outfit love it!
  Hvis jeg skulle genskabe dette outfit, ville jeg nok bare tage nogle sneakers istedet for dine sko, da jeg nok mere er en sneakers pige haha
  Men mega fedt outfit, elsker det!

 5. Åh, virkeligt flot outfit! Jeg er selv helt tosset med blå og går typisk i enten blå, sort eller hvid, haha. Jeg er helt vild med den lyseblå frakke – den er såå fin!