Evig kærlighed og en blomstret nederdel

jakke Selected Femme// tee Ganni// nederdel Ganni// sko Bianco (lignede her)// taske Céline// solbriller Ray Ban// halskæder byBiehl

Jeg kom lidt sent efter det. Det med læderjakkerne. Til gengæld har jeg så taget revanche i stor stil. Og har nu syv styks hængende i garderoben. Mindre kan ikke gøre det. For en læderjakke er den fuldendte beklædningsgenstand og jo, der er selvfølgelig stor, stor forskel på de syv ;)

Nogle er tykke, nogle tynde. Nogle er med kraftige lynlåsdetaljer andre er nærmest som en draperet cardigan. Jeg bruger dem i stedet for blazere og cardigans. Under en ulden frakke i de kolde perioder og som overtøj i de lune.

Jeg elsker læderjakker (en kærlighed jeg spår vil vare ved… og ved) fordi de kan afbalancere mine mere feminine outfits. Som det her eksempelvis. Så man kan ligne Sandy fra Grease både før og efter hendes makeover på én og samme gang. Se dét er smart!

ENGLISH RECAP: I love leather jackets and find them to be the perfect balancing piece. Adding some edge and fierceness to an otherwise very feminine outfit.

(indlægget indeholder affiliatelinks)

(Visited 3.208 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Haha, genialt billede med Sandy. Det tror jeg helt sikkert jeg vil afprøve, næste gang jeg ikke helt kan beslutte mig for, om jeg vil være girly/ladylike eller rå/badass :b

  – skulle til at skrive, at jeg drømmer hede drømme om den nederdel. Men drømmen inkluderer bare også skoene og t-shirt’en. Alt for lækker kombination, jo (:

  http://www.moonlitmadness.dk

  1. Takker Julie, ja det er også noget af det jeg holder mest af ved påklædning tror jeg. Klem Emily

 2. Skønt at høre en anden sige det, og endda på skrift – så må det jo være sandt!!
  Altså, læderjakker er geniale i en garderobe – og det er helt i orden at have flere eller ligefrem mange.
  Syv siger du – YES, du har reddet min dag! Jeg har seks og tænkte egentlig, at det måtte være grænsen, men selvfølgelig er der plads til en mere her til foråret. Når andre kan… ;-)

  Glade hilsner
  Bibi

 3. Fantastisk outfit! :)

  Hvordan er nederdelen i størrelsen? Ganni har været tricky de sidste par sæsoner, synes jeg – jeg svinger ofte +/- to størrelser :)

  1. Helt enig, især mht nederdele. Denne er en S og den passer mig rigtigt fint i taljen uden at stramme eller sidde løst, så synes egentlig den er ret ‘true to size’ :)

 4. Næhmen det er jo lige den jakke, jeg har forelsket mig i – det kun min nr 4 ;)
  Her i det jyske fåes den kun online…. Ville blive så glad, hvis du ku fortælle hvordan størrelsen er….
  Så kan den komme med til NY i påsken….