G.O.D. W.E.E.K.E.N.D.

jakke mbyM (sidste sæson)// nederdel Inwear// bluse Magali Pascal

Jeg har en dag foran mig med møder, efterfulgt af en rar negledate hos Beauty Avenue og siden de bedste veninder til fredagstamtam. Weekenden skal bruges på obligatorisk lørdagsmorgenhygge (som her eller her), hundetræning, lidt begyndende pakning og planlægning inden flytteræset for alvor går i gang næste uge igen, og så skal jeg også ud at drikke en cocktail eller to lørdag aften. Elsker hverdag, men elsker virkelig også weekend.

Håber, at I får en skæppeskøn weekend!

Ps. Jeg har læst alle herlige kommentarer og spørgsmål, men er lidt bagud med svar. Det bliver der forhåbentlig også tid til denne weekend :)

ENGLISH RECAP: I wish you all a very happy weekend! Mine is going to be filled with friends and fun things.

(Visited 867 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

 1. Hej Emily.
  Du har det flotteste hår!!
  Det er længe siden du har skrevet om hvordan du “gør” med dit hår. Er det stadig bare lufttørring og gode produkter, eller har du fået nye tips i ærmet?
  Det ser så luftigt ud og ligner en føntørring med hovedet nedad. Har du styling produkter i?
  Kh Pernille

  1. Hej Pernille,

   Tusinde tak, det er da dejligt at høre :)

   Nææ, ikke rigtig noget nyt synes jeg. Er faktisk blevet lidt mere lemfældig og bruger tilmed shampoo med sulfat og andet jeg har holdt mig fra tidligere…

   Men vil gerne påtænke et hårindlæg i den nærmeste fremtid :)

   Klem
   Emily

 2. Kære Emily

  Jeg er i den lykkelige situation, at jeg om ganske få uger får en lille hundehvalp hjem og bo på mig. Nu er jeg på jagt efter et godt hold til hvalpemotivation. Træner du mon stadig? Ellers kan du måske anbefale en træner? Jeg kan nemlig godt lide din tilgang til hundetræning, som du skrev en del om i bloggens barndom. Jeg bor på Vesterbro, men har bil og er derfor mobil. Men det ville da være ideelt, hvis det ikke var for langt væk.

  På forhånd tusind tak for hjælpen! Og ikke mindst rigtig godt weekend.

  Hilsen
  Carina

   1. Tusind tak for svar, Emily. Timingen på dit hold er helt perfekt. Vi ses på træningspladen! :)

    Hilsen
    Carina

 3. Hej Emily!
  Jeg tænkte på, om du ikke vil lave et indlæg om din karrierevej (hvis du ikke allerede har gjort det)? Jeg ved, at du har læst Litteraturvidenskab. Jeg læser selv Dansk på KU, og jeg vil også gerne arbejde med PR og kommunikation. Men hvad har du gjort for at nå dertil, og hvilken rolle har uddannelsen spillet?
  Knus Caroline :-)