Uden jakke + om (lyst) hår

bluse Magali Pascal// taske Passions for Fashion x Markberg// nederdel Inwear// støvler Sam Edelman

I får lige en ‘uden jakke’-version af fredagens indlæg også. Og så er der vist også kogt nok suppe på det ben ;)

I stedet kan vi tale om hår. For der er en del af jer, der har spurgt til blondineriet og det fortæller jeg gerne om. Som barn var jeg (meget) lyshåret. I bloggens barndom var jeg også lyshåret. Se bare her (sjovt) eller her (endnu sjovere) eller her (strømpebuks og shorts var the shit, siger det bare). Min mor synes bedst om mig, når jeg er lyshåret. Det sidste passer selvfølgelig (forhåbentlig?) ikke, men hun synes at det klæder mig bedst og så tror jeg, det minder hende om, da jeg var lille og det er vist rart.

Jeg er selv mægtig, mægtig glad for det. Og tænker, at det er kommet for at blive, selvom det er en noget kostbar affære at slå sig på, når nu det hår der vokser ud, er ret mange toner mørkere.

Til de interesserede kan jeg fortælle, at det er Mie Harritz fra Palma Aveda i Ny Østergade, der har æren af at klippe (og tynde ud i) og farve min ustyrlige manke nu. Min elskede frisør hos Beauty Avenue rejste nemlig hjem til Sverige. Men Mie er heldigvis mindst lige så god! Og så populær, at man skal bestille tid temmelig lang tid før, man gerne vil til. Og så må jeg også advare om, at det koster spidsen af en jetjager. Men jeg synes, det er det værd. Og så er Avedas farver også langt mere skånsomme og mit hår er slet ikke så ødelagt, som når jeg har fået det lysnet tidligere.

(Visited 940 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

38 Kommentarer

 1. Det klæder dig umådeligt godt, og hvor er det sjovt at se billeder fra bloggens spæde start. Man kan godt mærke, at du er blevet rigtig voksen både indeni og udenpå – tøjmæssigt mener jeg, kan ingen rynker se, bare rolig ;)

  1. Haha… Du er sød :) Og ja, der sker virkelig meget på 5 år, kan også selv blive helt overrasket ;)

 2. Jeg synes, du er SÅ smuk og mystisk med det mørke hår, men det betyder nu ikke at det ikke er klædeligt med lysere lokker også. Til gengæld er dit hår blevet langt igen, og hvis jeg husker ret (lagde mig som følger til din blog lige da du havde klippet det af og alle var ramskrigs-chokerede!!), så vil der vel være nogle, som er fan af det :-) Jeg håber, det går bedre med din mor!

  1. Haha… Ja, sådan noget hår kan dele vandene både på farve og længde :)
   Tak, det er sødt af dig at tænke på os <3

 3. Du ser så smuk ud på de her billeder, og hvis mit hår bare kunne blive halvt så smukt som dit, ville jeg gerne betale spidsen af en jetjager :-)
  Det er sjovt med tilbageblikket, det var jo den gang jeg begyndte at følge dig :-)
  /Camilla

 4. Jeg synes, at du ser skøn ud, uanset hvad – meeeeen må indrømme, at jeg lange bedre kan lide det mørke hår. Det er mere stiligt, klassisk, naturligt og interessant. Men selvfølgelig: Det DU har det bedst med, er det du skal have – det vil skinne igennem, når du føler dig bedst tilpas :) Og tak for din super inspirerende og ikke mindst anvendelige stil :D

  1. Lige nu er jeg i alle tilfælde fan af det lyse, men det ændrer sig nok igen. Er ikke så statisk hvad hår angår ;)

 5. Et virkelig sjovt lille tilbageblik fra før jeg begyndte at følge med. Hvor er der bare sket meget – både i forhold til udseende og stil men i høj grad også i din skrivestil. Det må være en af de aller bedste ting ved at have en blog – alting bliver dokumenteret og er lige til at hive frem fra gemmerne :-)

  1. Kunne ikke være mere enig Sabrina, har store dele af de sidste 5 år dokumenteret og det er en gave :)

 6. Uh jeg savner lidt stilen tilbage fra starten af bloggen :D Kan ikke helt sætte min finger på det, men der er noget der har ændret sig (ikke at det ikke stadig er godt, er vist inde og tjekke dig ud hver dag, ahem :D )

 7. Dejlige billeder – og skøn nederdel :-)
  Har du én til at tage dine billeder, eller bruger du stativ og udløser ?

  1. Jeg tvinger altid nærmeste person med pege- og tommelfingre til at hjælpe mig :)
   Og tak :)

 8. Synes du er super smuk med det lyse hår :) Jeg er selv lige gået fra lyst til leverpostej,da jeg prøver at blive gravid, og derfor forbereder mig på en evt. graviditet uden udgroninger :) Nu det er så dyrt at gå til frisøren vil jeg lige tippe dig om Revlons farvebomber, hvis du ikke kender dem. Det er en balsam/hårkur med farve i. Det hjælper med at holde frisørfarven længere og glansen bevaret. Koster ca 100kr for en bombe :)

 9. Fint med lyst hår – selvom det faktisk var dit naturlige mørkblonde, smukke, lange og sunde hår, der har gjort at jeg nu, efter 15 år i lyse stribe-limbo med tørt hår, mere eller mindre heldigt udfald af afblegningen, en fatal tur med klorin med mere, har valgt at lade lokkerne gro og har samme fine farve hår som dig – så du har været min inspirator til at turde at satse på at “blonds don’t have more fun” :-)

  1. Haha… ja, jeg forstår dig godt og jeg spår også at jeg selv vil tilbage til det sunde igen. Synes dog (7-9-13) ikke at Avedas (af)farve er så hård ved håret (endnu), så det får lov at være lyst lidt endnu :)

   1. Det ser stadig lækkert og sundt ud – ellers må du give det en tur med hesteshampooen ;-) og skønt at du igver dig tid til at svare. Efter en graviditet og når man har rundet the big 3-0, så kan det jo være de lyse striber begynder at komme ganske naturligt – gisp ;-)
    Keep up the good work – jeg har fulgt med i mange år, og du er altid inspirerende både når det gælder om mode, boligstil, litteratur, spisesteder, opskrifter med mere, men vigtigst af alt får du mig til at huske at værdsætte hverdagen og de små fine ting :-)

    1. Hehe, ja men det får det da af og til ;) Uha, ja den slags lyse striber er jo ganske gratis ;)
     Tusind tak hvor er det sødt skrevet og tænk at jeg kan bidrage til det, det gør mig glad <3

 10. hej Emily,
  Jeg kan huske at du engang havde en post med olier, og at du brugte Möllers tran med citronsmag.
  jeg har købt en nu, men jeg synes simpelthen den smager så klamt. bruger du den i mad, eller bare 1-2-3-ned?

  1. Den smager klamt! Så det er bare 1 spsk og så ned (hold dig for næsen imens og slug hurtigt) og hav så et lille glas juice, vand med citron eller et stykke frugt parat til lige bagefter, det tager den væmmelige smag og fornemmelse. Hvis det slet ikke er sjovt, så kan man få fiskolie i kapsler i stedet :)

   1. det ville have godt for mig at læse dette, inden jeg kom det i mine røræg i morges… ADR!!!!

    1. Ad, ja den må have været slem. Din stakkel! Tror egentlig slet heller ikke det har godt af at blive varmet op… Skal også opbevares på køl :)

 11. Hej Emily
  Det ser bare så fint ud med dit hår!
  Jeg har længe ledt efter en frisør, der kan lysne uden at det bliver helt blonderet. Derfor var jeg inde for at bestille tid hos Mie, men hun er vist ikke længere hos Palma i Ny Østergade. Hun fremgår i hvert fald ikke af deres hjemmeside eller bookingsystem længere. Du skulle vel ikke tilfældigvis have hørt, hvor hun er??