La vie en rose

strik Just Female// bukser Karen by Simonsen// pumps Bianco (gamle)// taske Céline// armbånd by Biehl

Så har jeg fået internet på matriklen og er en happy blogger (og camper) igen. Billederne her af Frk. Pink Panter/Miss Piggy er nogle uger gamle og det lyserøde er for længst vasket ud af håret, men jeg kunne til hver en tid finde på at hoppe i en omgang tone-i-tone med verdens pæneste farve igen.

Ps. Håret er ‘farvet’ med Davines Alchemic System Conditioner i ‘Red’. Viser den + fortæller hvordan m.m. i morgen :)

ENGLISH RECAP: All pink for a day. A little over the top, a lot of fun :)

(Visited 1.816 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. Hvor fint. Nu får jeg helt lyst til at farve mit hår lyst igen. Jeg brugte den balsam meget flittigt (måske lidt for flittigt) førhen, men nu er mit hår bare (naturligt) blevet for mørkt. Du er noget så fin og sommerlig.

 2. Ih, den sweater kiggede jeg på, og fik ikke købt den. Dumt. Den er SÅ fin :-D Har set det et sted på nettet i large, men tænker at jeg egentlig skulle have en medium. Hvordan synes du den er i størrelsen?

 3. Uuh, husk at fortælle i den video om hvor længe det holder (eller fortæl her??) – har nogle sommerfester med lyserødt outfit i tanke, hvor lyserødt hår kunne være fantastisk! :-)

 4. Hold kæft, hvor ser du skøn ud. Jeg kunne aldrig selv finde på at tage lyserødt på, men det der rocker du sgu. Er btw pænt træt af, at balsammen er udsolgt på nicehair.

  1. Det er ‘bare’ en udadflettet fransk fletning i begge sider og derefter er enderne sat fast med hårnåle bagpå :)

 5. Årh, ville ønske jeg kunne komme lidt farve i mit eget hår, men er helt mørkhåret, så det ville nok ikke blive så godt! ;-) du ser virkelig skøn ud i lyserød, Emily, dejligt du er tilbage med dagens! :)

  1. Tak, det er dejligt at høre og ja, det har været lidt ustabilt med blogging her under flytterodet ;)

 6. Hej Emily,

  Du ser super fin ud! Må jeg spørge, hvordan bukserne er i størrelsen? Jeg svinger lidt mellem 36 og 38 alt efter mærket, så det er altid lidt et sats at købe bukser over nettet. Men de er bare så flotte…

  Tak for den bedste blog!

  1. Åh, undskyld det sene svar! Jeg synes de er en lille smule store i det. Jeg har en 36 og er normalt en 38 i bukser :)

   Hvor er du sød! Selv tak og mange tak for at du læser med <3

 7. Hej Emily.
  Til lykke med dit nye hjem med have!
  Og hvor har du meget udstråling, dit smukke væsen skinner igennem:)