Blomstret sweatshirt og lædernederdel

sweatshirt Part Two // taske Balenciaga// lædernederdel Part Two// støvler Isabel Marant pour H&M

Mange har en eller anden garderobetilføjelse, de er helt besatte af. Og her tænker jeg ikke bare sko eller tasker (som der nok kan være bred enighed om), men mere den der ting, hvor vi aldrig synes at få nok af den (tilsyneladende) samme genstand. For nogle er det læderjakker eller sorte jeans, for andre stribede trøjer eller ankelstøvler. For mig er det nederdele og dem i læder i særdeleshed. Jeg har efterhånden en hel lille hær af dem og med én undtagelse er de alle (noget uvanligt for mig) sorte. Og de har det jo bedst i flok sådan nogle. Det ved alle. Derfor – og fordi en anden smuk læderven, også fra Part Two, var blandt mine bedste køb sidste år – tøvede jeg ikke med at snuppe denne smørbløde lammeskindsmodel med små slidser med hjem. Den manglede i flokken. Virkelig.

God weekend alle I søde mennesker!

Jeg skal til ‘Girls Night Out’ arrangement i aften med Glitter (og cocktails og håropsætning, win!), hyrde lidt rundt i den nye lejlighed i almindelighed, pakke de sidste par kasser ud, i skoven med den plettede skurk og ud at spise med ham kærestetypen i løbet af de næste par dage. Og måske også slappe af og se House of Cards og Homeland og – hvis min ovn bliver sat til – bage lidt rart.

blomsttwo5blomsttwo6

(Visited 954 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

27 Kommentarer

 1. ‘De har det jo bedst i flok sådan nogle.’ Du er en dygtig skriver, og jeg smiler over min morgenskål :)

 2. jeg vil også købe en lædernederdel. måske for at fejre afslutningen af mit studie til den tid? I øvrigt kan jeg ikk lade være med at se hvad det egentlig er der hænger på bøjler i baggrunden. Ny trend haha.

 3. Købte fire skindnederdele sidste år, der alle kan noget forskelligt. Lækkert hvis du styler mere skind.

  Formoder du hører til cykelfolket, hvordan kombinerer du skindnederdel og cykling uden at vise for meget lår?

  Kan forstå du residerer i Brønshøj. På Frederikssundsvej ligger Designkartellet, der er Brønshøjs svar på Etsy – bare live.

  1. Åh, dejligt at jeg ikke er alene! Ja, det er altid svært. Synes nemlig også nemt man kommer til at ødelægge/strække nederdelene ved at cykle i dem. Så ofte cykler jeg i jeans og skifter på arbejdet. Og af og til viser jeg lår ;)

   Tusinde tak for tippet :)

 4. Hej Emily,

  Pæææænt outfit, og tillykke med dit nye sted! :)
  Jeg prøver lige at spørge herinde igen:

  Den der flydende eyeliner fra Guerlain som du bruger, hvor køber du den? Jeg kan ikke finde den i nogen fysiske butikker herhjemme, og den er udsolgt hos Sephora i Illum :S

  Bh Julie

  1. Hej Julie,

   Ih, er ked af at jeg ikke fik svaret. Kan godt huske at der var en der spurgte. De sidste par gange har jeg købt den Københavns Lufthavn, når jeg skulle ud at rejse. Ved ikke om de stadig har Guerlain. Og ellers har jeg købt den i udlandet. Men det hjælper selvfølgelig ikke dig…

   De har den her: http://shop.nordstrom.com/s/guerlain-liquid-eyeliner/3096367

   :)

   Kh.
   Emily

   1. Ihh, tusind tak for hjælpen Emily. Og helt okay -man kan jo ikke nå det hele med alle de kommentarer ;)

    God dag! :)

  1. Tak Nanna og ja, selvom hun snart er en gammel og meget slidt dame, så er det stadig min yndlingstaske, så jeg forstår dig godt ;)

 5. Uha Emily – til trods for et styrtdyk i pungen ved Moshi Moshi så måtte jeg have det print hjem – tak for den inspiration

  1. Det er da det vi skal! Men det er en lang historie, så du skal have tid og være tålmodig ;) vi har været meget uvenner engang nemlig, håret og jeg… Klem

 6. Hej Emily.
  Kunne godt tænke mig at vide hvor dine smykker er fra. Armbåndet med de farvede perler og guld armbåndene?

  Vh. Marianne.

 7. Tak for tippet om nederdelen. Jeg fandt den selv samme på Ellos, og med et ‘gavekort’ på 500,- kom den ned i 1100,- + porto. Bonus! :-D
  Og jeg er enig – den er VIRKELIG lækker!

 8. Hej Emily!

  Må jeg være så fræk at spørge, hvad str. din nederdel er? Så kan jeg nok sjusse mig frem og tage chancen og bestille uden at have prøvet den;-)

 9. Hej Emily.
  Du har sikkert fået det her spørgsmål op til en million gange – men hvad hedder farven på din fine taske? :)