Se min taske og vind den

Jeg har glædet mig og glædet mig. Og teaset jer her og her. Men nu er der ikke mere hemmelighedskræmmeri, for her er den taske, jeg har designet for Markberg.

Tasken der lige er mig med både leopard og sart pudderlyserød. Der er feminin og samtidig rå. Som kan bruges til et rocket hverdagslook for at give det et feminint touch eller til en fin kjole for at tilføre den lidt kant. Og så kan den være både cross-body, clutch og håndtaske, for begge stropper er aftagelige. Og jeg elsker den og er altså ret stolt af resultatet.

Vind min taske: 
Min taske er en del af designkonkurrencen The Battle, hvor jeg konkurrerer med 4 seje damer om hvem, der har designet den flotteste taske. Og I er dommere. Hvis I har lyst selvfølgelig. Afstemningen foregår her og når I stemmer er I automatisk med i konkurrencen om jeres yndlingstaske :)

Afstemningen slutter d. 11. maj.

Og så får i lige 117 (ok, der er ‘kun’ 12 i alt) billeder af mig og min nye baby. De er taget på årets koldeste vinterdag, hvor det blæste helt vanvittigt, men hvad gør det, når man har en pæn, lille pudderleopard ved sin side?

Ingenting er svaret selvfølgelig. Jeg blev ikke engang syg, så måske den også beskytter mod den slags? ;)

Uanset hvad glæder jeg mig helt vildt til selv at lufte den både til hverdag (elsker tasker man kan have over skulderen og dermed cykle med) og til alle forårets og sommerens fester og bryllupper :)

Tasken kan selvfølgelig også købes og koster 1.199 kr. Den kan bl.a. fås i Illums Bolighus, Magasin, &Pagne og mange flere, se hele listen her. Og så kan den købes på nettet lige her.

Klem fra den stolte ‘mor’ og en rigtig god dag til jer alle <3

ENGLISH RECAP: I’ve designed a bag for Danish Markberg and I’m oh so pleased with and proud of the result :)

(Visited 746 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

71 Kommentarer

 1. Hvor er den flot! Den er lige dig, og den må meget gerne tilføjes min garderobe.
  Stemme er afgivet ;)

 2. Har stemt – og skønt, at man kan købe dem – de er alle fin, men din er nu absolut den, jeg foretrækker for sit miks af farve, print og fin balance mellem kantet og rokoko ;))

 3. Den er godt nok blevet flot! Og det siger en, der normalt ikke er storforbruger af hverken leopard eller pudderfarver. Den må jeg altså lige ind og stemme på – og krydse fingre for, at jeg vinder. :)
  /Luna Bærmonster

 4. Jeg gad godt at eje den! Den er virkelig fin. Har selvfølgelig stemt på dig.
  Jeg synes alle taskerne er super smukke. Men det er sjovt at se hvor vildekaniner’s billede skiller sig ud. Synes hun ligner en der er 15 år og ikke er gået op i sin påklædning. Altså i andre er så smukke og stylede – det er hun også, men på en vireklig anden måde! Og billede redigeringen er meget ”kold” ved hende. Mens ved jer andre er den meget varm.. Lidt sjovt synes jeg.

  MEN smukke er i ALLE 5, hvordan kan man følge med i hvem der fører? :)

  1. Tak, det var sødt af dig! :)

   Og ja, 5 meget flotte tasker der er kommet ud af det!

   Hmm… Det er et godt spørgsmål, tror først det bliver offentliggjort til sidst…

   1. Hej igen
    Er der struktur i stoffet eller er den helt glat? Hedder den mon crinkled nederdel og koster 249,-?
    :-)

 5. Ligesom jeg måtte købe Part Two blusen, så er tasken nu købt – men håber da stadig på at vinde, da min datter ellers stjæler den ;))

  1. Awwww, tænk at du har købt ‘min’ taske. Bliver altså helt stolt og lidt rørt! :)

 6. Hold op, hvor er den flot! Jeg har smidt en stemme afsted, da jeg klart synes, at din taske er den flotteste og den, som skiller sig mest ud. Og så håber jeg inderligt på at vinde den, det ville da være skønt!

 7. Når de 5 tasker er sat op mod hinanden, synes jeg helt sikkert man lægger mest mærke til din, Emily! Jeg har ikke set én lignende før – og alt forladt- de andre har man lidt set før. Modigt valg af leopard + lyserød.

  1. Taaaak søde ven <3 Der kan snildt sættes en kvast på, hvis den skal Christina-fiseres :) Klem

   1. Det er nemlig det, der kan og den er i den grad skrevet på shoppelisten :-)
    (Og stemt, naturligvis!)
    Vil rigtig gerne låne et nærbillede, når du har et , ved lejlighed, så den kan komme med i “Lyserøde musthaves”-indlægget..

 8. Ville gerne have stemt, men jeg stejler, når jeg ser, at de skriver, at man så automatisk bliver tilmeldt deres nyhedsbrev. Nej tak!

  Det er ellers en pæn taske.

 9. Kære Emily.

  Så fin blog du har :)

  Vil bare høre hvor din sorte højtaljede nederdel er fra. Leder efter en sådan, og din er bare den helt rigtige. Og skøn skøn taske i øvrigt.

  Bedste hilsner,

  Eva

  1. Den er fra H&M. Den er dog købt i januar, så ved ikke om de stadig har den…

   Tak for de pæne ord :)

 10. Den er virkelig skøn. En super kombination mellem det rå og feminine look i kombinationen mellem leopard og det pudder-lyserøde. En taske jeg vil være stolt af at vise mig med. :)

 11. Hvor er den fin! Synes at det var det mest modige design i forhold til de andre..
  Den er anderledes og unik på en fed måde. Tillykke med den!

 12. Ja, så er den købt og pænt pakket ind af de søde damer i Magasin ( hvor de kun havde 2 stk. ! ) … Glæder mig vildt til at pakke den op på lørdag når jeg fylder år ….. Bedste fødselsdagsgave ever ….. :))

 13. Aj hvor er den fed!
  Super sej og helt igennem fantastisk.
  Stort tillykke med den Emily. Du kan godt være stolt!

  Der er selvfølgelig stemt :-)

 14. Kan godt forstå at du er stolt. Den er så flot og du får helt afgjort min stemme. Godt gået.

 15. Det er så fedt at din taske er lyserød og leoplettet!! Især når de andre designere har valgt at holde deres taske i sort. Jeg stemmer for flere lyserøde tasker, både på markedet og i mit skab :)