Striber og pletter

strik Ganni// bukser Isabel Marant pour H&M// skuldertaske Emily Salomon for Markberg// stor taske Tila March// stilletter Bianco

Hvor er det skønt, at det så småt er ved at være muligt med bare fødder i pumps’ne igen. Også selvom det samtidig betyder birkepolleneksplosion og at jeg er forvandlet til et nysende uhyre med løbende øjne. For pyt skidt med høfeber, når der er forårsfornemmelser og løfter om snarlig sommer i vejret. Og mini-påskeferie fra i dag. Yippie!

Jeg skal bruge påskedagene på at hygge med søde venner, gøre det sidste rent og lukke og slukke i den gamle lejlighed, nå et lille ton projekter og så skal jeg nusse rundt i den nye lejlighed og komme lidt mere på plads. Og i haven! Glemmer helt, at jeg nu har have. Den må også ordnes lidt, tænker jeg. Men måske det bare bliver til lidt solsklining i denne omgang og så må den få den store tur en anden god gang :)

Hermed lidt nærbilleder af min lille, lyserøde leopardven. Jeg skal nok også snarest tage nogle, hvor man kan se dens detaljer og ikke mindst interiør.

(Visited 732 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Jeg elsker sådan dine trofaste farver: Striber, leo, lyserød og læder. Fantastisk grundkerne at have, som jeg selv prøver at efterleve, men hvor leo er erstattet af blomsterprint. Af uransagelige årsager kan jeg nemlig ikke finde nogle styles, hvor jeg synes, at leomønsteret er perfekt. Måske du kan hjælpe med en lille fin collage – dem savner jeg :-)

  1. Jeg har det på samme måde med leomønstret – meget specifik omkring, hvordan jeg tænker at det ‘bør’ se ud :) Men i går fandt jeg for første gang en leokjole i et virkelig flot mønster på Zaras hjemmeside. Prøv at kigge deres kjoler igennem, hvis du har lyst! Jeg tror, at de har 3 leokjoler – måske falder du for den samme som mig :)

   Og tillykke med hus&have, Emily! Det må være det dejligste sted at være, når man har ferie og sol! Gem et påskeæg til dig selv :)
   /May

  2. Det kan du tro at jeg gerne vil :) Jeg er nok ikke helt så kræsen med leopardmønster, men skal se hvad jeg kan gøre ;)

 2. Kære Emily,

  Tasken er simpelthen SÅ fin! Jeg er totalt fan. Leopard og lyserød og god kvalitet. Mums!
  Jeg regner med at vinde den ;) og hvis ikke jeg gør… Ja, så kan det godt være, at jeg bliver nødt til at købe den!!

  Rigtig dejlig påskeferie til dig! Jeg har ingen have, men dog en lækker sydvendt altan på 5. sal = sol hele eftermiddagen. Den blev taget i brug igår. Jeg tror jeg skal have nogle blomster i krukker derud og måske plante lidt krydderurter. Og så selvfølgelig bare sidde derude med min bog. Skønt altså! :)

  De bedste hilsner
  Cecilie

  1. Haha… ja, det må vi håbe du gør og ellers synes jeg din plan B, lyder god!

   Dét lyder vel nok dejligt altsammen <3 Klem til dig

 3. Det må være så rart med en have! Jeg har nydt at være på påskeferie og kunne gå direkte ud i haven. Det savner jeg virkelig ved at bo i lejlighed.
  Forresten – når du skal tage billeder af din taske, kan du så lokkes til at tage nogle af bagsiden af tasken? :)

  1. Alle detaljer kan man se på Markbergs Battle side , hvor taskerne præsenteres, bare et tip ;)

  1. Det kan du tro ;) De er en 38 (og gaber meget i livet, så hvis du ligger inde med en 36 og vil bytte er jeg klar! ;)). Kh. Emily

   1. Nej, desværre ikke :( Men jeg ville gerne have et par og har fundet dem i str. 38, men er vist lidt bredere end dig om måsen. Tænker at de så passer meget godt, hvis de er for store til dig :)
    Har netop fået ‘din’ taske i gave – den er super smuk og dufter fantastisk af læder….. Skønt skønt – der er ikke meget der slår en ny taske, vel ! :)) God påske til dig og ham med poter… :))

    1. Ih, dét bliver jeg vel nok glad for at høre!!! Altså omkring tasken ;) Håber du bliver rigtig glad for den :)