Indeni

I har efterspurgt detaljebilleder og et nærmere kig på indersiden af ‘min’ Markberg-taske og her er de, bedre sent end aldrig :) Den er fuld af rum og lommer (5 i alt) til alle pigesagerne, til nøgler, mobil osv. Noget jeg ofte savner i tasker, der tit kun har et lille rum og så et stort. Og så bliver alt mit dims altså væk.

Ps. Hvis I synes tasken er fin, så bliver jeg mægtig, mægtig glad hvis I vil give den en stemme her :)

ENGLISH RECAP: The bag I’ve designed for Markberg in details :) You can find it here.

(Visited 433 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. Du havde min stemme i forvejen, men nej, hvor er den fin! Jeg har tjekket de andres tasker ud også, men de minder alle utrolig meget om hinanden. Din er helt klart min favorit!

  Knus Iben
  paafugleogenhjoerninger.tumblr.com

 2. Ååååh, hvor er den fin! Og super fint med lommen bagpå. Det mangler jeg faktisk tit ved mine tasker, så jeg ikke altid behøver at åbne tasken for at gemme småting væk :) Godt arbejde!

 3. Hvor er den bare super fin, Emily! Der er stemt!

  Hvor er dit iPhone case fra? Jeg er helt vild med det!

 4. den er superfin – og det gik som forventet – jeg købte den – og den 33årige datter scorede den – så vi er flere, der synes, at dit design er lækkert og funktionelt

 5. Den er så fin! Er blevet endnu mere vild med den, efter jeg har set den indvendig. :) Og min stemme har du skam allerede fået – for jeg kan klart bedst lide din.

 6. Så er stemmen givet! Du har jo klart lavet den fineste taske.. Dejligt at se en anden farve end sort! Jeg har desværre ikke råd til at give så mange penge for en taske, så jeg krydser alt hvad jeg har og håber på at der bliver mig der er heldig! Du skriver så dejligt og har kun fortjent at vinde den her battle :)

 7. Du har allerede min stemme, men ville give dig en til, hvis det var muligt!
  Den er rigtig fin, og den ser ud til at være noget nær perfekt indeni med alle de rum :) x

 8. super god ide med de mange lommer, det syntes jeg altid jeg mangler i en taske – kunne virkeligt godt finde på at spare sammen til den, den er så fin!

 9. Din taske fik helt klart min stemme. Den er simpelthen vidunderlig. Tillykke med den. Du er god til at sammensætte farver. Rigtig god weekend :)