Helt simpelt

DSC_0051

tee Part Two (gammel)// jeans Rag & Bone// taske Emily Salomon x Markberg// halskæde Tine Lindhard// sko Bianco (gamle)

På søndag slutter afstemningen for min taske. Hvis ikke I allerede har stemt, så håber jeg at I har lyst til at gøre det lige her. Så er I også med i konkurrencen om at vinde den :)

Men nu skal det hele heller ikke handle om afstemninger. Af og til skal det bare handle om de perfekte sorte jeans. Den perfekte hvide tee. De perfekte lyserøde pumps. Og nå ja, så den perfekte taske, med den helt rigtige kombination af leopard og pudder selvfølgelig ;)

Jeg ved ikke helt om det er en periode eller om det bare er mig, der er ved at ændre stil (eller blive gammel og kedelig). Men jeg føler mig mere og mere draget mod det lidt enklere for tiden. Og det føles egentlig ok.

Lige nu glæder jeg mig umådeligt meget til en mere stille periode. Til at komme i Ikea senere i dag efter arbejde, så jeg endelig kan få styr på min garderobe og få pakket de sidste flyttekasser ud. Og til at have tid til at lave alle de indlæg, jeg glæder mig til at dele med jer: Tandregulering (det går så godt og jeg er GLAD for at jeg gjorde det), Berlin, Island, ‘walk-in-closet’, stue in spe og så en masse opskrifter, der skal blive til i mit (ikke så) nye køkken.

God torsdag!

ENGLISH RECAP: Sometimes simple is better. Perfect white tee and black jeans + some pink details.

DSC_0016 DSC_0022

(Visited 800 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Hvor ser det altså også fint ud, selvom der ikke er pang og mønstre. Især at tasken og skoene matcher, det sætter prikken over i’et.
  Og der er intet galt at i at være draget mod det enkle, det tror jeg skam ikke at man behøver at være ældre for :)

 2. Det er også så fint et look til dig og ja, man ændrer jo stil i nogle perioder, men det er vel godt nok med lidt forskelligt :) Og så fint med pudder stiletterne & tasken sammen (har selvfølgelig stemt på din smukke taske!)

 3. Halleluja for det enkle! Jeg er helt sikkert også blevet mere skarp på, hvad der er min stil, og sætter mere og mere pris på mine favoritter. Jeg er færdig med at løbe efter fjollede trends som nederdele i scuba stof ;) Det må være alderen – 30 år på næste fredag, gisp! For min skyld må du hjertens gerne vise masser af enkle outfits, for enkelt betyder ikke kedeligt.

 4. Det helt enkle look klæder dig virkelig også godt! Og hvis mine sorte jeans ikke var revnet og min hvide t-shirt ikke var til vask, så var jeg også hoppet i et enkelt sort/hvid-outfit i dag…

 5. Hvad med din neglelak, hvor er den fra? Den har jo den helt perfekte farve!

 6. Jeg elsker den taske, du har designet. Den er virkelig fin. Jeg håber sådan, at jeg vinder den :)

  Jeg skifter også stil ind i mellem, men som regel er det alligvel med min egen fortolkning (som de rosa toner på tasken og skoene, som minder om din fortolkning). Det er uden tvivl meget pænt til dig :)

 7. Jeg svæærger til en enkel stil :-) Og det klæder dig SÅ rigtig godt, synes jeg! (ingen snak om gamle kedelige damer her – ahem ;-)..)

  1. Synes de er meget true to size. Jeg har dem i 28 og det er det jeg sædvanligvis bruger :)