Mini-interview + sidste chance

emilysalomonxmarkberg2_zps3fd64609

Julia Lahme har interviewet mig om min taske for Markberg og lidt om det at blogge generelt. Resultatet er at finde lige her.

Og så er det i dag at The Battle – altså den designkonkurrence som ovenviste taske er en del af – slutter. Så hvis ikke du har nået at stemme, så kig lige forbi og gør det. Det tager kun 2 sekunder og så er du automatisk med i konkurrencen om den taske du stemmer på (vælg lige min, så er du rar ;)).

Jeg kigger ind senere med en mini-guide til Berlin. Hav en rar søndag så længe :)

mark4_zpse71312e0

STEM STEM STEM – tusinde tak for støtten <3

(Visited 397 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

 1. Jeg har stemt på din smukke taske og håber virkelig jeg vinder den, hvis ikke må jeg eje den alligevel, ved du hvor jeg kan få den i København og hvad prisen er? Mvh Maren

 2. Jeg købte din taske, da jeg var i Kbh i april og jeg kan kun sige én ting; TAK, fordi du designede så lækker en taske!
  Den er perfekt, og jeg får så mange komplimenter når jeg har den med :)
  Jeg elsker de to remme, hvilket gør det nemt at bruge den til alle situationer i løbet af dagen samt farven og leo stykket. Jeg har aldrig været til lyserød, men det har du så småt fået omvendt :)

  Rigtig godt arbejde med tasken samt med din blog. Jeg får sjældent kommenteret, men læser troligt alle dine indlæg – du er en inspiration uden lige!

  Mange hilsener
  Lea

  1. Kære Lea,

   Sikke en herlig kommentar! Bliver helt rørt og meget glad. Tak for at du har købt tasken og er så glad for den og tak for at du læser med <3

   Klem
   Emily

 3. Øv, jeg så lige at det var en anden blogger der vandt – jeg havde ellers stemt på din taske. I øvrigt var din taske – som den eneste – udsolgt hos de to forhandlere i Lyngby – gad vide, hvem der SÆLGER flest tasker (får I det at vide?)?

  1. Ja det gør vi og det ser vist ret godt ud for min lille lyserøde leopard ;) Tak for at du stemte på min. Klem

 4. Har stemt for længst – Den er simpelthen så smuk, så selv englene synger herom. Fortjener klart en vinderpris.