Tusinde tak

mark7_zps82093d34

Tusind, tusind tak til alle jer, der stemte på min lille taske i The Battle, det betyder så meget og jeg bliver umådeligt glad og vanvittigt stolt, hver gang jeg ser en med min taske. I den virkelige verden eller på Instagram, hvor I er søde til at tagge mig.

Årets vinder af The Battle blev Christina, kæmpe tillykke til hende og hendes smukke fortolkning af tasken :)

stribogplet7_zpse9b394bd

Min taske kan stadig købes (så længe lager haves) i hele 2014. Den bliver selvfølgelig solgt online her og hvis man vil i en fysisk butik, findes der en forhandlerliste her.

mark11_zps7bb215ac

Endnu en gang tak <3

Klem

(Visited 414 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

  1. Jeg kan virkelig godt li’ din taske, fordi den netop med den lyserøde farve og dyreprinter skiller sig ud fra de andre. Kunne jer designere egentlig vinde andet end æren? Bare sådan af ren nysgerrighed :) Du kan i hvert fald roligt være stolt!

  2. Århh, hvor ærgerligt du ikke vandt! Syntes helt klart dit design var det smukkeste og mest kreative! Jeg er i hvert fald solgt, den taske er umådeligt smuk! :)

  3. Du har lavet en rigtig fin taske, og det var helt anderledes med sin lyse farve. Hvem vandt egentlig din taske, i den konkurrence du kørte? Mvh louise

    1. Det er en konkurrence Markberg har stået for, så det ved jeg ikke. Men vil gerne høre dem ad :)

  4. Århhh din taske er SÅ fin, Emily ! Den har været vældig populær i butikkerne, for jeg har været flere steder, hvor den var udsolgt, og folk stod på venteliste – netop nu går jeg og venter på at få den leveret fra Markbergs webshop….. Behøver jeg sige, jeg glæææder mig? ;-)