Skovmandsskjorte med simili

hele outfittet er fra by Malene Birger// taske Céline Trio

Jeg synes at et pencilskirt hører til noget af det pæneste. Og så synes jeg også, det er noget af det allermest sexede, man som kvinde kan hoppe i. På en god, gammeldags facon. Hvis man så ikke ønsker, det skal blive fuldstændig Mad Men (selvom jeg til hver en tid ville takke ja til, at ligne Christina Hendricks!) og man gerne vil holde looket opdateret omend hofteklyngende, så kan den stramme underdel kombineres med en løs skovmandsskjorte i flanel (denne er lidt ekstra vaks og med indbygget kontrast i form af similiudsmykningerne) og en lang, ulden cardigan. Således gad jeg godt gå på arbejde i dag, men fjerene er desværre blot lånte.

Looket har jeg nemlig stylet for by Malene Birger, der er nomineret til Årets Brand til ELLE Style Awards. Hvis du synes jeg har gjort det godt (eller hvis du vil slå et slag for – eller har medlidenhed med – feltets alderspræsident og hendes hofter), så kan du stemme på mit look her hos ELLE. Så er du også automatisk med i konkurrencen om 2 billetter til ELLE Style Awards d. 19. maj :)

ENGLISH RECAP: I’ve styled this outfit for by Malene Birger as part of Danish ELLE Style Awards Blogger Challenge. You can vote for me here :)

(Visited 580 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

25 Kommentarer

 1. Jeg er faktisk på jagt efter et pencilskirt, efter at min billige H&M-udgave (købt for tusind år siden og skambrugt) måtte kapitulere.
  Jeg er nu oppe på min anden Zalando-bestilling, og begynder så småt at overveje om jeg virkelig skal kaste penge efter noget lidt dyrere – og der ser MB jo ud til at være et godt bud. Hvis du har et link på nederdelen, må du endelig dele – ellers må det vel være en tur i Magasin eller lignende :)

  1. Kan ikke lige se den på deres shop endnu, men tjekker lige op på det og vender tilbage :)

 2. Så er stemmen afgivet, og det så absolut ikke af medlidenhed, men fordi du ser knaldhamrende godt ud, og i min optik har langt mere klasse end de andre :-)
  Tror jeg må på jagt efter den skovmandsskjorte. Og pencilskirt…

 3. Åhh Emily – jeg har ventet på at se dette outfit på bloggen :D Jeg har nemlig for længst givet det min stemme inde på ELLE :) Det er super fint med den blanding af fint/laid back :)

  I det hele taget synes jeg bare, du gør det SÅ godt for tiden – fantastiske muligheder du griber både personligt og på bloggens vegne, og jeg under dig det så meget :) Det er så dejligt inspirerende og livsbekræftende at følge med herinde – det hjælper så meget på et skrantende humør her bag skærmen :)

  1. Tak tak tak, sikke da et dejligt rygklap at få med på vejen :D Og er helt utroligt glad hvis det kan smitte lidt! Klem og tanker til dig

 4. Hold op et lækkert outfit! Du ser jo stanglækker ud i sådan et pencilskirt! Mine brede hofter og jeg er vist ikke helt tryg ved at hoppe ud i sådan et endnu, men det burde man, for som du siger, det fremhæver jo virkelig de kvindelige former.

  1. Ja, man skal lige være klar på det, for det skjuler ikke ligefrem noget, men følte mig altså ret lækker (hvis man må sige det) ;)

  1. Haha, ja jeg havde skisme svært ved at vælge ud denne gang ;) Godt du klarede den! :)

 5. Ihhhh, klap dog i din str. 34 petite bønnestage!

  Det outfit er SÅ labert til dig, og klart det fedeste af stylingerne. Især fordi det er wearable på den pæne, men nedtonede dagligdagsmåde, hvor pencilskirtet ikke bliver for “pænt”

  Tillykke med det nye tæppe også. Jeg forudser en pletnæse, der vil elske at klø sin sandede ryg i det :-D :-D

  1. Tak rare, rare (lidt for rare) dig!

   Oh no!!! Det havde jeg slet ikke lige tænkte over. Kan man hegne tæppet ind og gøre det til pletnæsefri zone? ‘Ingen adgang for sandpanerede hunde’-agtigt?

   1. Det skal vist være noget af en indhegning, hvis verdens længste border-ben ikke skal kunne hoppe over…. ;-)

    Heldigvis ser tæppet så tykt og lækkert ud, at du slet ikke lægger mærke til al sandet, der kan gemme sig i bunden. Problem solved :-D

 6. Ej et fint outfit. Elsker det, og især skjorten. Kan man købe den nu eller er det en fra deres tidligere kollektion? :-)