Naturvejlederen

skaljakke Canada Goose// tee Just Junkies (gammel)// jeans Rag & Bone// hue og cardigan Aiayu// støvler Esprit

Jeg bliver ofte drillet. Eller det vil sige, Frilufts-Emily bliver ofte drillet. Ret meget af pigerne, jeg bor sammen med. Og også en hel del af Kia. For de har set hende, på vej til hundetræning og på gåture på Kalvebod Fælled. ‘Naturvejlederen’, som især sidstnævnte ynder at kalde mig, når jeg trækker i det outfit, som er en hel del mere hunde- og naturvenligt, end dem I ser til daglig her på bloggen. Og pigerne driller mig, fordi de synes det er skægt, at jeg lever et dobbeltliv. PR- og bloggertype i høje hæle om dagen og friluftsentusiast om eftermiddagen og i weekenden. For som en anden Clark Kent skifter jeg ham, og mangen en gang har jeg måttet høre “skal vi tage et ‘dagens’ af dig nu”, med slet skjult skæmt i stemmen, når jeg er trukket i min Fjällräven-buks (jep, med masser af lommer på siderne) og har pakket Arc’Teryx rygsækken, på vej på vandretur med Pletten og venner.

Og her har I hende så. Midt i de svenske skove. Omend i en modificeret udgave. Dvs. uden buks med utallige lommer og uden uskøn vandrestøvle. Der dog var i brug aftenen før på vildsvinejagt. Er nemlig heldig nok til at have fundet en, der (også) synes mægtig godt om friluftssiden. Ja, som vist nok ser det som et plus. Eller også er det ham der er heldig. Hvad ved jeg. Rart er det i alle tilfælde :)

Og ja, Penny har selvklart en bold med leopardprint. Det er ikke så adskilt et dobbeltliv trods alt ;)

Klem fra mig og Frilufts-Emily

Ps. Er blevet godt og grundigt syg med feber og ondt i halsen og er meget utålmodig efter at blive rask (og underholdt), så alle tips og mirakelkure er mere end velkomne!

ENGLISH RECAP: What I looked like in the weekend in the middle of the beautiful Swedish woods. Well, and what I actually look like in a lot of my spare time while hiking with my dog. Somehow that side of me never appears on the blog, but there’s a first for everything right?

(Visited 961 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

50 Kommentarer

 1. Det lyder til, at kærligheden har gode kår hos dig i øjeblikket. Skønt at høre <3

  Og Arc’Teryx er bare eminent. Er dine Fjällräven G1000? Sagt af en anden skabsfrilufstype, der veksler mellem corporate, boho og Haglöfs :)

  1. Ja, det er meget dejligt og føler mig meget heldig. Så pyt, skidt med sygdom!

   Det er nemlig G1000 ;) Og det lyder sådan ca. som min garderobe ;)

 2. Haha, det kender jeg alt for godt. Jeg har et større lager Arc’teryx-, Haglöfs-, Norrøna og Fjällräven-tøj, der både bliver brugt flittigt på friluftsture og lange gåture, men også bare, når regnen siler ned, og jeg er på cykel, for der er en goretex-jakke altså guld værd, friluft eller ej. Samtidig går jeg til i kjole, strømpebukser og smykker til dagligt, så min uniform skifter også alt efter anledning. Hver ting, sin tid. :)

  Og god bedring! Jeg kan anbefale te med frisk ingefær, en skive citron og lidt honning. Og smoothies med masser af vitaminer i. :)
  Lige for tiden drikker jeg også purpurhat-urter tre gange om dagen. Det smager forfærdeligt, men jeg håber, det hjælper (jeg er nemlig også ret forkølet).

  /Luna Bærmonster

 3. Ja, men frilufts-Emily er altså også ret pæn. Kunne være jeg skulle lade mig inspirere lidt af looket til alle de legeplads ture jeg skal på i fremtiden!

 4. A. Vogel har lavet en Echinacea spray, som man sprayer direkte ned i svælget. Det smager ikke så psykopatdårligt som dråberne og jeg synes virkelig, at det har en effekt på øm hals. Dén kan anbefales! God bedring, frk. naturvejleder!

 5. Jeg ligger også pt. syg med ondt i halsen og rigtig meget snot.
  Kører rigtig store mængder ned af følgende, og satser på det virker:
  – Drik af god æblemost blendet med en masse ingefær
  – Hvidløgssuppe (aîgo bouido)

  god bedring!

 6. Åh det er da et dejlig mix med frilufts-Emily og blogger-Emily :) Hvor er din fine jakke fra? Håber snart at feberen forsvinder så du kan blive frisk!

 7. Genialt! Min militærpoliti-skat synes hele blog-verdenen er stærkt opreklameret, men da jeg læste op af dit indlæg med fjällräven og arc’rteryx, blev han vist lidt mere venligtsindet.
  Du fik forresten også lige 10 ekstra stjerner i min bog!
  Hilsen spejderlederen, der elsker stiletter;)

 8. Der er INTET galt med at kunne skifte ham til flade sko og noget windbreaker. Siger hende der jævnligt bliver mobbet med, at jeg faktisk HAR flade sko :-D Ville bare ønske at flerlommebuks også var acceptabelt til hverdag, for de er svært praktiske til alle sagerne, man render rundt med :-)

  Kogende vand med pebermynte i en skål, hovedet henover og et håndklæde, så giver dampteltet ret god luft i næsen. En god gang stærk mad, fx thaisuppe hjælper også, ligesom kage og homeland på Netflix. Plus loooooooove <3 og en lille ting på dit bord, når du kommer tilbage på job.

  God bedring

 9. Jeg kan godt lide Frilufts Emily! :) Og man kan jo sagtens leve dobbeltliv – når det er dobbeltliv af den slags, som du beskriver, uden problemer. Der er altså bare noget over multifunktionelt tøj, og lækre vandrestøvler og uanede mængder af svensk/norsk/finsk eller amerikansk skov, som skal udforskes! Im with you, girl!

 10. På trods af at du måske ser lidt skeptisk ud på første billede, så er jeg alså også fan af frilufts-Emily – det hænger nok sammen med at jeg også selv hiver den praktiske jakke og de praktiske sko frem ret ofte. Man bliver vidst lidt praktisk magelig (?!)! efter at have været spejder i barndommen. Haha.

 11. FLOT jakke – hvor har du købt den henne? Kan indtil videre kun finde den via amerikanske/canadiske webshops. Og hvilken størrelse er din jakke?

  På forhånd tak og god bedring :)

 12. Fjällrävenbukser er stærkt undervurderede. En favorit i gaderoben (sammen med silkeskjorter og høje hæle).

  Rigtig god bedring! Jeg kan anbefale revet ingefærrod og skiver af citron overhældt med kogende vand. Ellers er et glas vand/kop the med pebermyntedråber (5-10 dråber) også et godt råd mod halsonde :)

 13. Hahaha :-) Det kender jeg godt. Er så frilufts-agtig, når jeg er i hundetøjet, at folk, der kender mig fra hverdagen med høje hæle og skjortebluse, ikke kan genkende mig ;-)

 14. Hej skønne dig. :-)
  Bedste råd mod host & snue…
  Revet ingefær (tommelfinger str.), saft fra 2-3 øko lime & en ordentlig “klat” honning -kogende vand over.
  …& væk var den døgn ‘snue’
  (Kan fyldes med vand endnu engang :-))
  Kh. Herfra.

 15. Jeg kan nu godt lide frilufts-Emily! :)

  Jeg har en fantastisk mirakelkur, der altid hjælper mig gennem sygdom. Lav en kop varmt vand og put 10-15 pebermyntedråber i (disse kan vist fås i både matas, helsekostforretninger og apoteket). Indånd dampende i ca. 10 min. Gør dette tre gange om dagen. Det hjælper virkelig! Jeg synger meget, og hvis jeg er snottet/forkølet/ondt i halsen, så får det her mig altid på dupperne igen. Ellers er the med honning, masser af citron og ingefær også altid et hit ved siden af pebermynten :)

 16. Du ser brandgodt ud ;) Er selv fan af Clark Kent livet… Frilufttypen, hundetræning af min hund, gule bolde i lommerne, fingre der dufter af pølsegodbidder, løbende næse – lidt langt fra (hver)dagens “pænhed” som også er dejligt og fedt :)
  Er vild med bloggen udover det, og bliver jævnligt inspireret!
  Så tiptop tommelfingre op herfra :)

 17. Det er da kun så sejt at du rummer begge dele… Romtoddy hjælper altid, hvis man er lidt sløj og har ondt i halsen – og så man så godt efter en…

 18. Jeg plejer at rive en masse frisk ingefær ned i min the (fennikelte) og så masser af citron og honning, så skal det nok gå bedre lige så langsomt.

  Hvor mon du har købt den fine jakke? – den er altså ret flot og feminin, synes godt, sådanne friluftsmarkeder kan være noget firskårne.

 19. Holder ufattelig meget af Frilufts-Emily eller Hunde-Emily som jeg kalder hende.
  Tænker selv det er lidt sjovt, at det er ovennævnte, jeg møder på min vej, mens jeg “stalker” hende bloggertypen.

 20. Som en af de piger, der selv har Fjällräven, Arc’teryx, North Face, Icebreaker og Houdini som en del af den faste fritidsuniform, må jeg sige, at det er rart at møde Frilufts-Emily! Der er absolut intet galt i at skifte nylonstrømpebukserne ud med G1000 fra tid til anden…

 21. Kære Emily,

  Tak for et spændende indlæg. Jeg savner generelt mere inspiration til mere frilufts-agtige outfits, da jeg elsker at hike, fiske og generelt være ude i naturen. Jeg er hverken spejder eller militær og hader at være så uerfaren hvad angår friluftstøj, så hvis du en dag vil lave et indlæg med dine bedste “friluftskøb” ville det være så fedt.

  Kh Sarah

 22. Hvor er Penny heldig, at du er en friluftspige ! Det er en dejlig kombination, med dit ellers ‘ High Street liv ‘ :))

 23. OMG, story of my life! Indtil for halvandet år siden boede jeg også i København, med masser af højhælede sko. Nu står de alle sammen pakket væk i et rum på denne her helt faldefærdige gård jeg bor på på Lolland, og de kommer kun sjældent frem. Hvis jeg skal til København er jeg nødt til at snige dem med i en taske, for jeg kan ikke engang tage dem på hjemmefra, da de ville være ødelagt inden jeg nåede ud fra gårdspladsen. Nu bruger jeg hverdagene i meget beskidte gummistøvler :D

  Min kæreste (som er grunden til at jeg nu befinder mig på denne her gård) synes bedst om ingen makeup-versionen af mig, og for at være ærlig, så er det faktisk meget rart ikke at skulle have det på hver dag mere (jeg både læser og arbejder hjemmefra, og de 4 hunde jeg bruger dagen sammen med lader også til at være ret ligeglade med om jeg har det på. Til gengæld er det så sjovt at give den ekstra gas med det ind imellem.

  Dejligt at du har fundet en der kan lide begge sider. Må man spørge om han er grunden til at du skal flytte fra dit fine pigekollektiv?

 24. Super skønt indslag :)
  En diamant har mange facetter – det er det, der gør den værdifuld.
  Held og lykke med kærligheden – og god bedring