Striber og Lanvin

strik Inwear// jakke mbyM (gammel)// jeans Rag & Bone// solbriller Prada// sneakers Ganni// taske Céline 

Beklager snydeoverskriften, men i gården på mit arbejde (der også er Birger Christensens gård, hvilket er årsagen) er der de fineste tegninger som chefdesigneren for Lanvin, Alber Elbaz, har tegnet til og af familien Birger Christensen. Dem holder jeg ret meget af og trækker på smilebåndet over hver morgen, når jeg kommer på arbejde.

I dag er i øvrigt en mægtig god dag, for i eftermiddag stikker jeg på forlænget weekend i sommerhus i Sverige med en sød én. Og tilmed et sommerhus uden internet, hvilket betyder gode betingelser for afkobling, bage- og køkkenprojekter, masser af gåture i skoven (Pletten skal selvfølgelig med) og så har jeg også en bog eller to og et par magasiner, der skal pløjes igennem.

Jeg har planlagt lidt hyggelige indlæg til jer, så her bliver bestemt ikke helt stille. Håber at jeres weekend også bliver rar, hvad end den skal være offline eller online eller lidt af begge dele :)

ENGLISH RECAP: I adore the cute Alber Elbaz/Lanvin drawings in the court yard at my work. Well those and my pink glitter sneakers.

(Visited 674 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

 1. Uhm, hvor lyder det dejligt med en forlænget weekend i Sverige :) Selv er jeg midt i to meget travle uger og jeg glæder mig til søndag i NÆSTE uge, hvor jeg igen har tid til reel kæreste-tid.

  God weekend til dig :)

 2. Vil først give STOR ros til dig for den måde, du blogger på!! God afveksling i indlæggene, en blanding af gamle og nye køb ( fedt at alt tøj ikke hele tiden er nyt), rejseoplevelser og “glad for at være hjemme” indlæg. Ros også for den måde du fortalte om din mors sygdom på. Og vidunderligt skønt at det virker til at være i bedring!!!
  Og til sidst: er din trøje ny? Håber det for så skal den på min ønskeseddel!

 3. Hvor kan man købe Rag & bone jeans i Danmark? Det er altid rart at prøve dem først, når det er et mærke man ikke har haft.
  Og er det modellen “High Rise Skinny Jeans” du bruger sammen med de fine leopard pump?

  1. Jeg har købt mit ene par hos Stig P på Gl. Kongevej og det andet på nettet. Det er bare dem der hedder Skinny Jeans :)