Planken ud

tee Inwear// nederdel Zara (fra foråret)// taske Decadent// pumps Dune (gamle)// solbriller Karen Walker// smykker byBiehl

Når man lige får lyst til at gå planken ud i farve- og mønstermiks. Efter masser af blåt og sort, måtte jeg lige et smut tilbage til rødderne og det var slet ikke at kimse ad. Og jeg/I har endnu en omgang farvelade til gode snarest. Har nemlig købt den smukkeste gule Carven-nederdel på udsalg, kun (næsten) fordi den vil passe perfekt til en stribet sweater jeg har. Havde allerede tænkt at den sweater skulle parres med lige præcis sådan en gul nederdel, så da den pludselig hang foran mig og tilmed var sat ned, så blev jeg jo nød til at købe den.

Kender I ikke det, at man tænker, at man mangler x stykke tøj generelt/til en speciel lejlighed og at det skal se lige præcis sådan og sådan ud? Og så kan man aldrig, aldrig finde noget, der er sådan som det man har forestillet sig. Hvis I har prøvet det og ligesom jeg synes, at det er reglen snarere end undtagelsen, så kan I nok forstå hvor fantastisk det lige var med den gule nederdel.

Glæder mig til at vise jer den og rigtig god mandag til jer alle.

ENGLISH RECAP: When you just want to go all in on color and patterns.

Billederne er taget med Nikon D7100// Pictures taken with Nikon D7100

(Visited 460 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. Jeg kender det udemærket. Jeg har længe godt kunne tænke mig en HVID (ikke creme, oatmeal eller andet, hvid-hvid!) og navy stribet sweater, til at kombinere med en hvid og blå-mønstret kjole jeg har.

  Når det kommer til stykket synes jeg dog det er lidt i overkanten at anskaffe én bare for at kunne lave dét outfit, når nu jeg har en ellers velfungerende stribet sweater i forvejen.

 2. Vældig fint outfit! :-D
  Et helt andet spørgsmål er angående dit hår :)
  Ved jo at du for et stykke tid tilbage ændrede rutine on ikke bruger kamme, galttejern, føntørre osv. i det særlig tit.
  Hvad gør du så? Vasker du bare hår og lader det lufttørre? :)

 3. Så fine farver :)
  Ork ja kender godt problemet, har haft det i flere år med strik og når jeg endelig har fundet den rigtige, har prisen været aaalt for høj. Glæder mig til at se den gule drøm.

 4. Hahaha, det kender jeg simpelthen alt for godt! Nogle gange tænker jeg lidt for mig selv, man burde designe lige den kollektion af det man selv går og mangler som åbenbart ikke eksisterer! – Men mine manglende evner inden for design (og syning) ville nok hurtigt sætte en stopper for det projekt ;)

 5. Jeg kender det også alt alt for godt, ved virkelig ikke hvorfor det skal være sådan! Det er lidt ligesom når butikkerne er smæk fyldt med lækre ting når man er allermest fattig. Top uretfærdigt, og ja når det endelig en enkelt gang ikke er sådan bliver man jo nødt til at slå til! ;-)

 6. Hej Emily! Ved godt, at det er jo er et ældre indlæg, men bliver simpelthen nødt til lige at høre: hvor har du købt den enormt pæne InWear t-shirt (i den helt perfekte lyserøde farve)? Tror du man kan få den nogen steder endnu? Eller har du et tip til én der ligner? :)

  1. Har du tjekket udsalget på Inwears side? Eller butikken? Det er en model de har fast, men i forskellige farver. Jeg har den i en large, så lad dig ikke afskrække af hvis de kun har den i store størrelser :)

  2. Hov, og for at svare på dit spørgsmål: jeg har købt den på nettet på Inwears udsalg :)