Blomstrede bukser og den perfekte basis tee

t-shirt COS// bukser Noa Noa// solbriller Karen Walker// taske Balenciaga// halskæde vintage// pumps Zara (sidste sæson)

Som I allerede ved, er jeg mere end almindeligt glad for høje hæle. Både fordi de lægger nogle tiltrængte centimeter til mine ben, men i særdeleshed fordi de får et outfit til at se mere samlet og chikt ud i et snuptag. Således lykkedes det mig at slippe afsted med et super behageligt og nærmest nattøjsagtigt sæt på arbejde i sidste uge, uden fuldstændig at ligne en, der skulle fejre tømmermænd i stedet.

T-shirten fik jeg i fødselsdagsgave af Mie og Lily og den er i den lækreste kvalitet OG holder faconen efter gentagen vask, så den kan jeg varmt anbefale som basis tee. Skal snart i COS og lure om den også kommer i en kortærmet version og evt. også med en lidt dybere udskæring. Det er jo om at hamstre, når man endelig har fundet en basis t-shirt, der duer.

Ps. Jeg har åbenbart noget for min cykel og blomstrede bukser på denne tid af året. Kig bare med her.

ENGLISH RECAP: I love how a pair of heels (or wedges in this particular case) instantly makes an outfit appear more chic and put together. Even though the outfit in question is really pajamas like and oh so comfy ;)

Billederne er taget med Nikon D7100// Pictures taken with Nikon D7100

(Visited 1.077 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

27 Kommentarer

 1. Måske jeg har glippet det på bloggen, men har du indgået nyt samarbejde med Noa Noa? Synes at det er nyt at du har så mange styles fra netop dette mærke?

  1. Ja, det er nyt at jeg har fået øjnene op for dem :) Og nok også lidt nyt at de har så mange fine styles, haha ;) Er virkelig positivt overrasket, for det var ikke det jeg forbandt med Noa Noa. Mine kollegaer i modeafdelingen hos Noise har dem som kunder, så vi har en dejlig aftale i forhold til kollektionsprøver og at kunne købe nogle af tingene. Men så sejt med et dansk mærke til en god pris, der gør det godt :)

  1. Mange tak Sara. Det er en gammel sag (af mærket DBS) som jeg har købt brugt for 500 kr. ;)

 2. Smuk pige…

  Emily vil gerne spørge dig hvor jeg kan købe bukserne henne? Er det ude i Noa Noa butikkerne nu? Har du eventuelt et link jeg kan købe dem online?

  På forhånd tak :-)

  1. Tak :)
   De er i butikkerne og hvis du klikker på linket under sidste billede (der hvor der står Noa Noa), så kommer du direkte til deres webshop, hvor de også kan købes :)

 3. Hvor ser den skøn ud. Jeg har netop sat jagten ind (igen) på nye basisbluser, og din ser helt perfekt ud. ER det den samme, som den du linker til? Synes nemlig den ser kortere og bredere ud på COS’ hjemmeside (et snit som ikke klæder mig så godt), hvorimod den ser sådan almindelig t-shirtsform-agtig ud på dig?

  1. Hej Maria,
   Uh, nu bliver jeg helt i tvivl. Men jeg er 97% sikker. Jeg er ikke så lang som modellen, der har den på (er 164) og min er en M, så måske derfor den sidder så anderledes? Det er samme stof, søm for neden, udskæring og den findes i mange farver, så det kan næsten ikke være andre…
   Håber det hjalp mere end det forvirrede :)
   Kh.
   Emily

   1. Tak for hjælpen, Emily. Synes ofte COS bluser har denne form på webshoppen, så måske det er noget med modellerne (eller bare deres yndlingssnit). Jeg tager chancen og håber at den klæder mig lige så godt som dig <3