Små ting

Den smukkeste Yvonne Laufer blazer fra Muuse.

Jeg er ved at gå all in på lyserød og kobber. Også i indretningen.

Og så skal jeg lige nå de sidste pudderfarver og sart lyserød på neglene, inden der skal efterårsfarver på poterne.

Min fine veninde Julie har helt styr på at lyserød, lysegrå og sort er noget af det pæneste. Og så igen. Alt er vist pænt med den taske, som prikken over i’et.

Nyeste – og måske yndigste – pudderfarvede stilletter i garderoben. Fra L. K. Bennett

Jeg er så småt ved at være færdig med mit lille indretningsprojekt, som jeg har talt lidt om hist og her. Og som I allerede har set og hørt, så involverer det lyserøde farveklatter og lidt kobber her og der. Jeg mangler lige kronen på værket og så skal I nok få at se. I mellemtiden er det lyserøde og ‘rose gold’ steget mig til hovedet og jeg har det lidt som om, jeg er en 4-årig prinsessetype, der vil have ALT i lyserød. Tjek bare Instagram for at se min fine, lyserøde hest og lyserøde favoritter fra H&M. I dag er heldigvis en helt igennem lyserød dag og jeg glæder mig til at skulle til Damernes Dag og Støt Brysterne på Klampenborg Galopbane. Har du ikke mulighed for at tage derud, men er du også vild med lyserød og raske bryster, så kan du støtte lige her.

Hav en rigtig dejlig søndag allesammen!

ENGLISH RECAP: I’m – obviously – obsessed with pink at the moment.

Billeder taget med Nikon D7100// Pictures taken with Nikon D7100

(Visited 1.654 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

 1. Nøj hvor ser det fantastisk ud, så smukke farver og fine fine ting :-) Min indre prinsesse er også svært begejstret for lyserød, den farve gør ligesom bare alt lidt pænere og sjovere :D

 2. Årh lyserød ! Sikke skønne billeder :)
  Og hvor er den fine lampe på billede nr. 2 fra?

 3. Åh, der er ikke noget så pænt som en sart lyserød :-) Jeg går efter den perfekte, men sarte lyserøde neglelak fra Essie, og alle de fine nuancer, som du viser på billedet er sååå fine! Vil du ikke skrive, hvad de hedder?
  Udover det, så er det rigtig ærgerligt, at jeg ikke lige bor i nærheden af Klampenborg, ellers ville jeg elsker at se noget galop! Jeg vil vælge at støtte det på deres hjemmeside :-)
  Hav en rigtig god dag!

  1. Det er Fiji, Ballet Slippers, Sand Tropez, Not Just a Pretty Face og Spaghetti Strap :)
   Tak og lige over <3

 4. Hvor ser det bare lækkert ud!! Jeg tror da vist lige jeg skal have gang i et lille projekt herhjemme..:)

 5. SÅ fint!! Du er så god til at sammensætte og indrette:)
  Hvor er de fine hvide rammer fra? Synes de er svære at finde i den størrelse uden, at man skal af med +1000 kr.

 6. Ja, hun ser ud til at have ret godt styr på stilen, hende Julie ;) Og elsker de nye stilletter, sikke fint de snor sig på vristen!

 7. Jeg craver for vildt noget lyserødt for tiden – det her indlæg gjorde det da på ingen måde bedre :D SÅ FINT!

 8. Hvor er det bare nogle pæne billeder – du har simpelthen et fantastisk øje for detaljer :)
  Jeg har længe haft et lidt anstrengt forhold til den lyserøde farve, men jeg er i den grad ved at varme op overfor den og har faktisk så sent som i sidste uge købt et smukt lyserødt uldtæppe, som ligger og venter på at blive taget i brug, når den nye sofa kommer.

  /Stine

  1. De er fra Tiger, men købt for et halvt år siden, så ved ikke om de stadig har dem… :)

 9. Så fine billeder :-)
  Ved du tilfældigvis hvad modellen på den fine Chanel taske hedder? :-)