Små ting

Verdens bedste hund på Hornbæk Strand.

Nyt, kortere hår.

Fine blomster i vaserne. Tror at hortensia er min aller-aller-yndlingsblomst.

En hel lørdag formiddag i en solstol med kaffe og gode magasiner.

Is. Her favoritten over dem alle, banana split fra Ismageriet, i sød forening med Amarena-kirsebær.

Den seneste uge har budt på både efterår og sommer og det må siges at være en cocktail lige efter min smag. Hyggelige indeaftener med stearinlys og en god krimi (jeg læser Det blinde punkt af Julie Hastrup for tiden), nogle af mine yndlingsblomster i vaserne, tid til det obligatioriske ‘efter-sommeren-frisørbesøg’ og så samtidig en weekend med grill (der blev dog grillet bl.a. græskar det er jo efterår), udeaftener og strand- og badeture. Og is, masser af is. Fra verdens bedste Ismageriet og Hansen Is ved Hornbæk Havn. Det er jo ved at være sidste chance ikke?

ENGLISH RECAP: Some of the little things that made this part fall, part summer week extra special. A new hair cut, pretty hydrangeas, one of the lovely beaches of Denmark (and the worlds best dog), a saturday with magazines and coffee and the last ice cream splurges of the season.

(Visited 337 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

 1. Jeg elsker, at det er ved at være efter efterår. Snart bliver det rigtig smukt :)
  Og is kan man spise hele året. Hvis du er ishungrende, så har isboden på Langelinje næsten altid åbent helt til november ;)
  Kh Emma

  1. Men så har jeg jo ingen undskyldning for at hamstre is nu? ;'(

   Og ja, efterår er noget af det smukkeste :) Glæder mig!

 2. Årh, det lyder skønt. Temperaturerne er heldigvis også ved at dale her i Firenze. Efterår og september måned er absolutte yndlinge her :-)

 3. Den her uge har virkelig også været et hit her, netop fordi sommeren og efterået slog sig sammen og forenede sig! Det har været helt fantastisk :-D Forresten, så kan jeg virkelig godt li’ billed nr. 2 med nyklippet hår. Du ser helt sårbar og trist ud, men på en meget fin og smuk måde!

 4. Kære Emily,
  I stedet for at være en anonym bloglæser der bare sidder stiltiende bag skærmen, tænkte jeg lige, at jeg ville sende dig en lille hilsen. Jeg ligger syg i sengen på tredjedagen og mit humør har været drastisk dalende i de sidste dage med udsigt til endnu flere flade dage under dynen. Men i dag har jeg brugt flere timer på at læse din blog – og det har været SÅ hyggeligt og det har virkelig hjulpet på humøret. Det er skønt at læse dine “små ting”-indlæg for det er nemlig så skønt og givende, når man fokuserer på alt det gode som livet byder en.
  Mine bedste hilsner,
  Cecilie

  1. Kære Cecilie,
   Hvor blev jeg glad for at læse din kommentar! Det var rigtig dejligt at du havde lyst til ‘at skrive lidt den anden vej’. Og du kan tro at jeg bliver glad over at høre at min blog kan have den effekt! Det er faktisk det allerbedste jeg ved ved at have bloggen :)
   Rigtig god bedring,
   Klem
   Emily

  1. Hej Marie,

   Der er fra Tiger. Jeg ved desværre ikke om de stadig har dem.

   Kh.
   Emily

 5. Sensommer når det er bedst! Vil skynde mig ud og gå nogle lange ture – gerne krydret med en is eller to og lidt sol på næsen

  1. Ja, der er ikke noget bedre end det der årstidsskift oplevet på gåture i faldende blade og lun sol :)

 6. Jeg elsker virkelig denne overgangsfase. Det er ikke længere sensommer, og det er ikke rigtigt efterår. Det er blot midt i mellem; og resultatet er fuldstændig uforudsigeligt. Den ene dag regnvejr, den næste dag solskin, og derefter blæsevejr. Hyggestunder og sommerøjeblikke blandet sammen i en stor pærevælling. Det er så fint med de forandringer, der blæser rundt i luften.

  Og hvor er du dog fin med kortere hår!

 7. Du er så flot, når du klipper dit hår kortere!! – Tror også, det ville være dødpænt til dig med skulderlangt hår, men det kræver selvfølgelig altid lidt mere is i maven. ;) Elsker disse hyggelige indlæg!

 8. Hold op, hvor er det fint til dig med din nye frisure og de mørke (nyfarvede?) bryn!! Det ligner en helt ny efterårsklar udgave af dig :-).. Jeg glæder mig til at se mere..

 9. Bliver simpelhen lige nød til at fortælle hvor fin jeg syntes din blog er! Du har virkelig de fineste og skøneste billedere. De dejligeste opskrifter og en så fed tøj stil. Elsker især de her “små ting” indlæg og i det hele taget hvor positiv din blog er. Ville enlig bare sige mange tak og vær sød at forsætte længe endnu ;)

 10. Hej,
  Hvor er den fin, den stribede bluse du har på. Elsker den røde farve, perfekt her til efteråret. Hvor er den fra?
  Kh Stine

  1. Den er fra Ganni fra sidste sæson købt på udsalg. De har lignende denne sæson, men ikke i samme farvekombi. Kh. Emily