Skater skirt i læder og Pegasus

lædernederdel Part Two// skjorte Zara (gammel)// taske Chanel (fra mormors gemmer)// sneakers Nike Pegasus hos Sarenza

Blå og sort. Det er det jeg allerhelst vil have på for tiden. Nå, ja og så tydeligvis den der denimskjorte. Bare rolig, vasker den altså af og til ;) Kan slet ikke forstå hvordan jeg har kunnet leve uden en så længe. Det er jo, næsten bogstaveligt talt, som en slags jeans til overkroppen, der på samme måde går til stort set alt og kan dresses op og ned efter behov. Ok, nu lover jeg ikke at vise den mere lige i den nærmeste fremtid. Tre gange på tre dage må vist være nok…

I dag skal jeg på barselsbesøg efter arbejde hos en gammel kollega, glæder mig. Og så glæder jeg mig meget til at vise jer Essie-filmen (der forhåbentlig er klar senere i dag og ellers i morgen tidlig) og til at dele en lækker cheesecake-brownie opskrift med jer (dem der følger med på Instagram ved hvad jeg snakker om), så der sker masser af rare ting på bloggen i den nærmeste fremtid :)

ENGLISH RECAP: I’m obsessed with this denim skirt at the moment (don’t worry I wash it in between) and can’t relly understand how I could function without one.

Billederne er taget med Nikon D7100// Pictures taken with Nikon D7100

(Visited 984 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

  1. Er vild med lædernederdelen! Synes tit de blir alt for snævre, så man hverkan kan cykle eller sidde ned i dem. Ved du, om den er til at få fat i nu? Kan nemlig ikke finde den på PartTwo’s webshop.

  2. Så fin en farvesammensætning.

    Og sikke mange fantastisk initiativer der sværmer forbi bloggen i den nærmeste fremtid. Jeg ser, som altid, frem til at følge med.

  3. Men den er også særdeles flot til dig, så forstår godt, at den er på tit – skjorten that is. Har selv et par stykker eller tre, som nærmest altid redder en potentiel tøjkrise:-)